Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg er direkte rystet over, hvordan Billing og Skov, kan blive udtaget.
Billing har bare generelt for lavt t niveau og Skov, er ikke god nok, når det gælder internationale opgaver.


Billing spiller fast i Premier League og Robert Skov har startet inde i Hoffenheim de første kampe, endda med assist til følge.

Han er desuden garant for mål, hvilket jo kan vise sig særdeles vigtigt. Gibraltar kampen bør vi vinde med 5, imens Georgien kampen kan blive svært. Her kan eksempelvis Robert Skov med sin sparketeknik være vigtig.
Silkeborg IF
Skrevet af Juniorx
Gad godt at de kiggede lidt på Jønsson istedet for AC. Han spiller 90 min hver uge i en bedre klub.
Skrevet af Sims91
@XSDU

Ja Billing var forfærdelig til U21 EM, men han har fået fast spilletid for Bournemouth i starten af sæsonen, så skal vi ikke lige give ham en chance for at vise sig frem først.
Skrevet af Gumleren
at folk taler billing ned, som spiller fast i PL, viser at niveauet bare er for lavt..

skov er skiftet til bundesligaen og virker som en fast mand i hoffenheim så Self skal han prøves af.

Der er forhåbentligt en slutrunde om 10 mdr.. hvis Åge først tænker de skal med der, så skal de ind og snuse nu og vænne sig til landsholdet.
Skrevet af Prolific Boot
Når man ser hvilke klubber de udtagne repræsenterer, og at de fleste spiller fast i deres klubber, så undrer det lidt at landsholdet ikke spiller bedre.

FCK Leeds United Real Madrid
Skrevet af Indspark med bolden
Wow læser folk ikke artiklerne, før de kommenterer?

1. 3. målmand er ikke udtaget, fordi de afventer situationen mht. Rønnow & Lössl (læs artiklen)
Jeg ved ikke rigtigt hvad der er at afvente? ingen af dem spiller...
Er der virkelig ingen danske målmænd, der spiller, der er interessant/god nok til at være 3. målmand på landsholdet?

2. Mæhle? Seriøst?
Nej Åge har blandt andet (især) med wass demonstreret, at han ikke er en person, der bærer nag, eller udtager folk ud fra om han kan "lide" dem...
Mæhle er røget på bænken i Genk, og har i de sidste 2 kampe kun været skiftet ind til sidst i kampene, efter at været startet som 1. valg i de første 3 kampe, men det gik ikke så godt, så nu er han reserve, så mere fantastisk er han åbenbart ikke..........

3. Nej, det er ikke Wass, der tager HB, han er udtaget som midtbanespiller (læs artiklen), ja han kan godt være reserve HB, men han er iøvrigt kun reserve uanset om det bliver som midtbane eller HB han er med...
(hvem skulle han starte i stedet for? Eriksen, Schöne, Delaney -selvom det er bekymrende at Delaney pt. er røget ud på bænken, er han stadigvæk bedre som defensiv midt, tror Billing ligger før Wass, hvis Delany mister sin plads pga. reserve tjansen i Dortmund, Wass er umiddelbart en reserve, som kan smides ind, hvis der jagtes et resultat)

4. Dolberg har trods alt spillet i 3 kampe pt., men Cornelius spiller pt. ikke (Serie A er så kun lige startet) og Jørgensen er skadet
De andre angribere spiller, hvor de nu er, og så må vi måske lige huske på, at vi pt. bare ikke har stjerneangribere, men trods alt, spiller 2 i Bundesligaen og 1 i La Liga...
Skrevet af Daemon
Det generer mig nu ikke synderligt, at København ikke har nogen med denne gang. Som nævnt ovenfor er Ankersen ikke i betragtning, da han ikke spiller p.t., og Bjelland, Wind og Boilesen er skadede. Sidstnævnte burde ellers gå direkte ind med det sløje udvalg på backen, men okay, Hareide er vist ikke hans største fan alligevel.

De andre muligheder er vel Falk og Fischer, og de rammer ikke topformen lige i øjeblikket, men til de næste kampe kunne jeg da godt se Falk afløse Malmö-AC og Fischer en af angriberne. Gytkjær må sidde på et yderligt mandat, men han er dog en lidt anden type end de andre frontløbere.
Skrevet af Prolific Boot
Og iøvrigt lidt tåbeligt at kommentere hvormange spillere der er udtaget fra FCK - vi taler landsholdet, og så er det da lidt ligegyldigt. FCK kunne have haft Bjelland og Ankersen med i truppen, og SKOV, Zanka og Delaney har en fortid i FCK, sååeee. Men Mange af spillerne der har været i Superligaen er jo blevet rekrutteret fra mindre klubber som ungdomsspillere eller U21/U23 spillere, så hvor kommer spillerne egentlig fra??
FCK Leeds United Real Madrid
Skrevet af wilso
Jonas knudsen.. Helt ærligt hvad sker der lige.
Kom nu Åge og jon udtag nu de bedste.
Skrevet af SotD
Når man ser hvilke klubber de udtagne repræsenterer, og at de fleste spiller fast i deres klubber, så undrer det lidt at landsholdet ikke spiller bedre.


Bedre end hvad? Vi har spillet 3-3 ude mod Schweiz, banket Georgien og spillet 1-1 mod Irland. Udover, at vi burde have slået Irland så er det vel godt og vel hvad vi kan forvente.

Det er jo ikke fordi de adresser spillerne er på er bedre end eksempelvis Schweiz der er repræsenteret via klubber som Liverpool, Arsenal, Milan, Benfica, Leipzig, Dortmund, Newcastle, Atalanta, Wolfsburg, Mainz, Stuttgart, Gladbach, West Ham og Norwich.

Et land som Wales, som vi slog to gange sidste år i Nations League er repræsenteret ved bl.a. Real Madrid, Juventus, Tottenham, Manchester United, Leipzig og et hav af forskellige PL klubber.

Det er jo ret væsentligt om vores spillere toppræsterer i de her mellemstore klubber, eller om de "bare" er fyld. Og lige pt. er i særdeleshed vores offensive spillere bare fyld. Spillere som Dolberg, Braithwaite, Jørgensen, Cornelius etc. er jo alle en ret blød mellemvare - i bedste fald.
Silkeborg IF
Skrevet af Prolific Boot
Det er jo ret væsentligt om vores spillere toppræsterer i de her mellemstore klubber, eller om de "bare" er fyld. Og lige pt. er i særdeleshed vores offensive spillere bare fyld. Spillere som Dolberg, Braithwaite, Jørgensen, Cornelius etc. er jo alle en ret blød mellemvare - i bedste fald.


Jørgensen og Cornelius er jo netop ikke med fordi de er marginalspillere/ude af form, og der er masser af andre at tage af.

FCK Leeds United Real Madrid
Skrevet af Indspark med bolden
"og der er masser af andre at tage af."

=??? Hvem, udover de allerede nævnte er der at tage af?

I SL er der pt. (udover Fischer) nok kun en Wind, der er interessant, men han er jo også skadet, så det er udelukket -hvis han var i betragtning, så hvem er de masser af andre at tage af?

EDIT: Fischer kan jeg godt se på landsholdet, men ellers?

Bruun Larsen er også røget på bænken i Dortmund, med et par små indhop a la 2 til 9 min.

Skov Olsen er på bænken i Bologna (igen Serie A er kun lige startet, men han ligner pt. ikke en starter)


Ingvartsen ser måske ud til, at få gang i karrieren i Union Berlin, men det er en bundklub, og han har pt. ikke scoret

Zohore har bevist, at han ikke kan begå sig på et højere niveau end Championship/SL -og det er jo ikke fordi det i øvrigt har været imponerende-, så det er der ikke meget perspektiv i...

Hvad er der så af -masser af- muligheder? Plaffeministeren Schwartz (den pt. næstmest scorende i SL)?
Skrevet af NnS
Det ser faktisk meget fornuftigt ud.
Måske havde valentin været fin at have i truppen. Det var ikke fordi han spillede sig på landsholdet med sin u21 slutrunde, men hans opstart i Tyskland synes jeg at have læst gode ting om. Og vb er et område hvor en kamp mod Gibraltar og den snarlige Luxembourg kamp kan være eksperimenterende.
Skrevet af SotD
Jørgensen og Cornelius er jo netop ikke med fordi de er marginalspillere/ude af form, og der er masser af andre at tage af.


Det er vel noget af en tilsnigelse, at vi har det. En af alternativerne spiller i Polen, og hvis vi snakker prominente adresser, så er det altså ikke én af dem!

Hvorvidt Robert Skov er en af de "masser" ved vi reelt set ikke endnu. Det kan jo bare være, at han bliver forsøgt presset ind hurtigst muligt på grund af det relativt store prisskilt. Men jeg håber da vi tager fejl.

Andre af disse "masser" består jo desværre i typer som Sisto, Fischer, Uffe Bech, Zohore og hvad ved jeg. Men det bliver historien jo ikke anderledes af.
Silkeborg IF
Skrevet af 192300
Fin trup i min optik er der ikke mere at "skyde med" og Yussuf må gerne lave den han udførte mod Frankfurt (fik sgu tårer i brillerne) :)
Skrevet af Freja1967
Stabilt - og trist !!! Hareide og Jon er nødt til at udtage spillere, der det facto ikke spiller i deres respektive klubber. Forsvaret er helt sikkert stabilt - uanset kamptræning - så heldigvis er det Gibraltar først. Midtbane og angreb ??? 0-0 eller en smal 2-0 sejr ???
Skrevet af Søren Høj
Hvor Jannik Vestergaard. Spiller fast på PL hold hver weekend. Har han gjort sig upopulær?
Skrevet af UdgaardsLoke
Jeg kunne godt tænke mig at se Kristian Pedersen få chancen. Hvis Dalsgaard er god nok, og Jonas Knudsen som før han røg på bænken i Malmö også spillede i samme række, så kunne KP måske være god nok?
Skrevet af Cone
Underligt kun at have én boksangriber i truppen, når man ser på modstanderne... Måske Åge og Jon ikke har gjort det!?! Husker stadig, da Peter Møller blev bragt på bane til et par kampe - ikkw fordi han var den bedste spiller, men fordi han var det bedste valg, hvis det blev nødvendigt at smide bolde i boksen mod ultra-defensive modstanderne...
feet as sensitive as a pickpocket's hands
Skrevet af Mike1417
Jeg kunne godt have tænkt mig at se Kenneth Zohore i grebet med yussuf
annonce
0