Snak

Mere indhold efter annoncen

Skovshoved henter ung hveps

man 12. feb 2018
Skovshoved har hentet den 21-årige højreback Frederik 'LoLo' Lorenzen, der kommer til fra Brønshøj.

Læs hele nyheden her
Held og lykke fremover nu du er blevet træt af 2.holdsbold i Brønshøj.
Er det træneren der har udtalt sig til hjemmesiden :-)
chemnitz@ The Bitter Man.....
Fornuftigt af en ung mand, der søger spilletid.
TST. Jeg er ikke bitter, men ærgerlig. Ikke at det ændrer på det faktum at hovedparten af Frederiks tid i Brønshøj foregik på 2.holdet.
Nu har Brønshøj været en brug-og-smid-væk klub gennem mange år, så det er ikke så underligt, at spillerne selv søger væk. Der er jo ikke skyggen af en Brønshøj mand på BBs 1. hold.
God vind til Frederik.
Husker dig fra dine kampe under Jesper, hvor vi (BB) spillede om oprykning til 1 division. Du er en teknisk god spiller, og vi spiller i BB ikke så teknisk god bold, så godt set af Skovshoved.
Man kan vel ikke bebrejde en ung mand at søge fast spilletid. Og Skovshoved lyder da som et rigtig godt valg både af spiller og klub. God vind.
“... da han ser frem til at være en del af et hold der spiller god fodbold, og have en træner, der har fokus på at udvikle den enkelte spiller, og viser sine spillerne tillid ...”

Ups, det var forhåbentlig ikke en lille grisser til Brønshøj?
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Der er jo ikke skyggen af en Brønshøj mand på BBs 1. hold.Der er jo ikke skyggen af en Brønshøj mand på BBs 1. hold.


Og hvad ved du så om det Gilbert? Jeg kan oplyse, at Jeffrey Ofori, som spiller i det centrale forsvar har spillet ungdomsbold i Brønshøj. Så kan det godt være, at det kun drejer sig om en spiller, men vores ungdomsafdeling er på vej frem, så inden for en årrække er der forhåbentligt flere af egen avl.

Ups, det var forhåbentlig ikke en lille grisser til Brønshøj?


Nu har Michael Jørgensen er en eller anden grund også set sig sur på Brønshøj. Men ham om det, man kan ikke leve i fortiden.

Men held og lykke til Frederik Lorenzen. Han var altid et hyggeligt bekendtskab, når man mødte ham nede i klubben. Ærgerligt, at han ikke fik flere kampe på førsteholdet, men nogle spillere stod foran ham i køen.
Hvepsen er en effektiv jæger og kan stikke i en uendelighed.
annonce