Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er fint, at du mener, at man skal have oceaner af tid til at holde, hvad man lover, men kunne det tænkes, at Torres i en alder af 26 år gerne ville se resultater frem for løfter?

Jeg er helt enig, de nye ejere skulle have købt 5-6 forstærkninger i verdensklasse allerede i november, have sat stadionbyggeriet igang dagen efter de tog over, og så ellers bare have smidt om sig med penge til højre og venstre.

Det er en syg verden, hvis 4 måneder er oceaner i tid, specielt når disse 4 måneder strækker sig over månederne oktober - januar.

Hvis Liverpool virkelig var så ambitiøs, som Torres sikkert var blevet lovet, at klubben var, ville de heller ikke kun have hentet suarez af nævneværdige spillere det sidste lange stykke tid. Indse det nu bare

Økonomisk ansvarlighed er ikke noget der ligger lige til højrebenet for en Chelsea-supporter kan jeg se, ikke underligt egentlig.
Y. N. W. A. #JFT97
@Blues

Så du ikke skal diskutere igennem hele buenos aires, så vil jeg blot høre, om du synes der er forskel på, om Torres havde indgivet sit transferønske i juli eller januar?

Ellers god stil, Blues. Tak for debatten.
For det første er det Roy Flopsons skyld at Liverpool fik gravet sig langt i sandet...


Liverpool har aldrig vundet Premier Leauge, det kan næppe bebrejdes Hodgeson, der trods alt overtog et hold hvor der var blevet holdt udsalg af kernespillere så som Xabi Alonoso og Mascherano.

Uden i øvrigt at ville forsvare Hodgesons indkøb som så nok fortjener kritik havde han ikke på samme måde som efterfølgeren og forgængeren mulighed for at gå og smide 300 million på en enkelt spiller.


Fred være med at han skifter klub! Men at han skifter til rivalerne på den måde. Det er kræftedme et af de større stik i ryggen.


Lad nu vær, Chelsea er ikke en egentlig rival sådan som Man Utd, og ej heller Everton for den sags skyld, blot nogen som i har sloges lidt med op placeringerne i top 4 de seneste par år.

Det er altså ikke Man Utd han har skiftet til.

Chelsea er hverken en traditionel stor rival, eller for den sags skyld et hold i kæmper om placeringer med sådan som det forholder sig p.t.

Sammenligningerne til RM Barca er derfor også helt ude i hampen, men selv under den forudsætning at sammenligningen tages for gode vare, så er det nu stadigvæk forrykt at ytre ønsker om at Torres ben bliver brækket.

Du havde nok også ment det var en anelse usympatisk hvis forummet havde været fyldt med Barcafans havde brølet op om at Michael Laudrup, Figo, Ronaldo m.v. bare skulle have deres ben og karriere smadret, eller Real Madrid fans om Eto´o og Enrique.

Pas nu jer selv og lad os være indebrændte på Torre$, så passer vi os selv.


I passer vel ikke ligefrem jer selv når i ytre ønske om at at jeres spillere skal overfalde en af Chelseas spillere og skade denne.

Det kan jeg sådan set godt forstå falder nogle Chelsea fans, samt nogle af os neutrale for brystet.

Edit: For god ordens skyld kan jeg sagtens følger jer i at i føler jer forrådt oven på loyalitetserklæringerne, men reaktionerne er fra visse folk ude på et ganske betydeligt overdrev.

Det ville klæde jer også at huske på at Torres i sin tid i LFC leverede et scoringsnit som var bedre end selv Ian Rush´s.

Samt at da han forlod klubben blev det for det største beløb der nogen sinde er modtaget for en spiller i LFC.

Torres har i alt hvad han har gjort, selv da han smuttede, været en genvist for LFC.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Det er sjovt som alle jer plastic liverpool fans sidder og ønsker død og ulykke over Torres. Selv de mest inkarnerede engelske sande fans som har klubben i hjertet er bitre over situation og måden det hele er foregået på, men tér sig ikke som jer barnlige ignoramus´er herinde. De takker ham for alle de gode minder og glæder han har givet dem og ønsker ham alt vel undtagen succes med hans nye foretagende. Der er sku langt fra deres synspunkter til jeres, knægte.
1 26 8 11
@Rogosjin - hvor er det sandt og fornuftigt skrevet :) hatten af for en af dem som forstår noget.
1 26 8 11
Plastik Liverpool fans? Hvor er du kvalmende at høre på :)
Vejle Boldklub Liverpool FC
annonce