Snak

Mere indhold efter annoncen

Skuffelse hos Brøndby Support: Straf rammer de forkerte

Skrevet af bold
tor 6. okt 08:22

Fanklubben Brøndby Support er skuffet over Fodboldens Disciplinærinstans' straf til Brøndby med ingen udefans i 2022, da beslutningen rammer de forkerte.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mr.1010
Nej Support - dette er desværre resultatet af, at I ikke tør sige fra over for Alpha, men lader dem styre showet. Det er derfor I også bliver straffet nu. Lærer I så af det? Jeg tvivler desværre.
Skrevet af lidt klogere end jer
Jeg forstår det ikke. I siger at bøllerne er straffet? Hvorfor har man så ikke fanget den voldspsykopat som politiet har været ude og efterlyse, efter en episode tilbage i Juli?
Jeg forstår godt utilfredsheden hos de fredelige fans - men så må i stå sammen som det store fælleskab og pege hver enkelt ud. Med denne straf, kan man måske få alle på lægterne til at fjerne bøllerne, da alle rigtige fans elsker at stå på lægterne og synge højt for sin klub.
Klubberne har svært ved at fange dem uden jer
Skrevet af Niller93
HVIS FJOLSERME VIL STÅ FREM.... HAVE BRØNDBY FANS MED TIL UDEBANEAFSNITTET... MEN NÆPPE. DE vil bare have vold, vold og mere vold.

INGEN OVER KUBBEN...... kun lige Alpha. hahahahahah
Skrevet af Kimbkristensen
Jeg forstår godt BIF-support er kede af, at det helt korrekt, rammer de forkerte. Og jeg syndes også det er en skam, at skal undvære den stemning BIF altid levere. Det giver en ekstra dimension på lægterne.

Dog er jeg fuldt forstående overfor beslutningen der er taget, da det jo er gennem mange år, at problemerne er vokset sig større og større.
De tiltag der har været afprøvet fra klubbens side har tydeligvis ikke virket, og de få tåber der ødelægger det for de mange, må til at se sig selv i øjnene. Det er da utroligt så mange med lav intelligens der findes i den "fan-gruppering", siden det skal gå så "galt", og sammetid med, at det skal ramme de der faktisk skaber en super stemning, og støtter deres klub, uden at det skal være med ødelagte stadions, trusler i boderne til de der blot sælger mad og drikkevarer, samt skabe utryghed med vold og hærværk udenfor stadions og andre steder i byerne de besøger.

De rigtige fans har slet ikke fortjent det her, men det er ved at være sidste udvej, inden de helt bliver frataget fans på stadions både ude og hjemme.

Ærgerligt nok. Men ske noget er der nødt til.
Skrevet af fooogh
Jeg er efterhånden ved at være lidt træt af, at vi bare accepterer præmissen om, at det "er de få, der ødelægger det for de mange".

Nej, det er langt fra størstedelen af BIFs fans, som laver de her ting. Men det er ikke de få; det er en relativt stor gruppering, og som udover at lave ballade, har en fremtrædende rolle i relation til capo, tifo og hvad der ellers er. Indtil BIF kyler hele Alpha ud (som immervæk er en gruppering af en vis størrelse), så skal vi stoppe med den marginalisering af ballademagerne. De indtager en central rolle!

Det er en central gruppering inden for den samlede skare af BIF-supportere, og så længe klubben og de øvrige fans ikke kyler dem ud, så har vi balladen.
Randers FC - Selvfølgelig støtter man det lokale hold :)
Skrevet af Sj98
Dejligt at høre at du med din melding forstår at sætte alle i samme bås...
Skrevet af Lasse599
20 gange på 12 måneder har der været ballade med Brøndby fanshvor disciplinærudvalget. har taget stilling... .. så SKAL der ske noget....
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af anygivenday
Man kan ikke fortænke nogen i ikke at ville være stikker med risiko for at blive udpeget eller genkendt - sådan er det i og omkring alle hardcore miljøer - desværre
Skrevet af Slettet(490922220610)
Måske det er de få der laver ballade, men der må være mange der kunne udpege “de få”.
Få nu taget fat om lorten !
Skrevet af Kongen-vender-tilbage
Straffen burde have været mere omfattende som feks ingen tilskuere til de næste tre hjemmekampe
Skrevet af Minnesotan
Som Brøndby fan er jeg lodret uenig med Support
Havde gerne set den var hårdere end bare resten af året.

Om som fan må vi "normale" fans stå sammen mod de idioter der har valgt at misbruge vores farver.
Jeg er træt at at glo på dem.

Så håber vi slipper af med et få tal af gangen, jo flere og hårdere straffe vi får.

Vi får desværre for os "normale" som fortjent

Var på Tottenhams stadion i søndags og vi burde gøre som dem - kun gennemsigtige tasker, metaldetekter, gennem tjek af tasker.

Vi må gå fuld Nordkorea i den
Brøndby IF Manchester United Sporting CP Malaga CF
Skrevet af fcmidt1650
BIF siger de har givet så og så mange karantæner, men alligevel i der ballade næste kamp, jeg ser 2 muligheder.

1. Der kommer nye til.
2. Der er lidt flere end bare "de få" med i disse ting.

Hvis det er 1, så er det jo nemt, du skal f.eks have sæsonkort på andet år før du kan kommer med på udebane tur.
Hvis det er 2, tjaa så skulle straffen vel næste have gået på resten af sæsonen og ikke bare resten af året.
Ikast FS / FCM siden 77
Skrevet af Sjæfen
Jeg er evindelig træt at udsagnet ´Så må I sige fra over for dem´. Alle der kommer med det udsagn, vil jeg gerne betale billetter for, så de kan komme ind og skælde rocker/bandetyper ud og sige de skal lade være. Ambulancen henter heldigvis gratis, så jeg behøver ikke at stå for transportpenge for jer..

OT: Det er jo åbenbart rigtigt svært at få løst det her problem, så kollektiv straf er desværre den nemmeste løsning - jeg kan ikke selv se hvad man ellers kan gøre, når nu de ikke kan få ramt på de fjolser, der laver ballade.
Skrevet af Konsulenten
@sjæfen

Hørt !

Det kan aldrig blive almindelige ikke voldsparate menneskers ansvar at stoppe en stor flok hooligans der tydeligvis er ligeglade med om de møder på arbejde mandag eller ej.
Skrevet af fooogh
“Jeg er evindelig træt at udsagnet ´Så må I sige fra over for dem´. Alle der kommer med det udsagn, vil jeg gerne betale billetter for, så de kan komme ind og skælde rocker/bandetyper ud og sige de skal lade være”


Så må aben jo ligge ved klubben. Jeg kan sagtens følge tankegangen - selvfølgelig er det ikke midaldrende familiefædre som skal tage slagsmålet. Men de kan dog forsøge at råbe klubben op, uden at frygte at komme hjem med færre tænder end de mødte op med.

Klubben kan udelukke Alpha fra alle aktiviteter i klubben, men man placerer dem i stedet i capotårner og giver dem lov til at hænge bannere op fra tribunen.
Randers FC - Selvfølgelig støtter man det lokale hold :)
Skrevet af simonstof
Syntes det havde klædt bold at tage hele det skriv med fra Brøndby support. Hvor de argumentere for hvorfor de er utilfredse med straffen.
Da flere eksperter også har været inde på at kollektive straffe nok ikke er vejen frem og de forklare at politikkerne og flere andre har en anden tilgang. De kommer også ind på at det virker mærkeligt st man et par dage dør denne straffe har fået restriktioner som skal gøres ved de næste udekampe. Her har Brøndby så lavet en del tiltag med blandt andet mobilt ansigtsgenkendelse m.m.
Og inden det ses om det kan have en effekt kommer en anden instans og giver denne straf i stedet for.
Udfra artiklen her virker det som om Brøndby support bare er fornærmet. Men når man læser hele deres skriv syntes jeg de kommer end nogle fine forklaringer på hvad de er uforstående overfor og samtidig gør de det ret klart at de også opfordre alle til at se indad.

Jeg havde bestemt også håbet man havde fået lov at se om de nye tiltag havde kunnet gøre en forskel, men på den side har jeg også forståelse for st der skulle ske noget drastisk fordi jeg er så fucking træt af at læse om de tumper der skal ødelægge det for alle os det bare gerne vil se noget bold og være en del af den gode stemning. Og kunne tage en øl og diskutere fodbold med modstander fans efter kampen.

Men nu har man så ca. 4 måneder hvor man kan få klargjort et system så vi forhåbentligt kan komme en stor del af tumperne til livs. Så jeg håber og ber til at man nu ser det positive i det og får brugt tiden på at finde den bedste læsning fremad rettet. Gerne en form for id kort og så få det gennemarbejdet.

Ingen over klubben.
Skrevet af hkb500
Man kan ikke fortænke nogen i ikke at ville være stikker med risiko for at blive udpeget eller genkendt - sådan er det i og omkring alle hardcore miljøer - desværre


Desværre utroligt mange herinde der ikke forstår det. Ja du kan bare udpege, eller endda gå hen og stoppe dem, ja tak. I er klar over de stort set er ligeglade hvem de slår på? bare de kan slå
Skrevet af AaBager
Det virker til at der er konsensus herinde om, at det er Alpha der står for al vold og balladen. Jeg har det indtryk at der er andre grupperinger, der er mere aktive på den front og at Alpha ikke er til for balladen, men for tifo og aktiv stemning.

Nogen der med sikkerhed ved hvad der er op og ned?
Skrevet af Konsulenten
Aabbager

Hvor har du det fra?
Skrevet af fooogh
Jeg har det indtryk at der er andre grupperinger, der er mere aktive på den front og at Alpha ikke er til for balladen, men for tifo og aktiv stemning.


“Aktiv stemning” - det kan man jo selvfølgelig også kalde det.

De må siges at være aktive, og det skaber da også en stemning, når man i fællesskab slår en kontrollør til lirekassemand…

OT: Det virker som om, at der både blandt udenforstående og blandt alle andre BIF fans, end netop Alpha, er en konsensus om, at Alpha leverer flest kødhoveder til balladen.
Randers FC - Selvfølgelig støtter man det lokale hold :)
annonce
0