Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Orlaj
"men så må i stå sammen som det store fælleskab og pege hver enkelt ud."
De fredelige folk, der gerne bare vil se noget bold i weekenden. Så har man ikke specielt meget lyst til at skulle pege folk ud, som syntes det er sjovt at udøve vold. Hvilke konsekvenser kan det ha for en selv efterfølgende? Politiet ved jo også godt hvem disse personer er. Men gør ikke det store
Skrevet af zerothehero
Er der bare en høne, der er testet positiv for fugleinfluenza, så afliver man samtlige 60.000 høns på farmen.
Bundby fans er sluppet meget billigt.
The best: AB - Manchester United
Skrevet af H O fodbold
Et forslag , til fare for at halvere tilskuer tallet på alle danske stadions .. Drug test inden man fik lov til at komme ind på stadion.. Talte med en af mine ellers gode bekendte , som er "Brøndby mand".. Han sagde , at på mange udebane ture i bus , var det helt legalt , at tage "en streg" eller det der er værre , når man sad på sin plads .. Så tænker jeg , at det ikke er så underligt , at der sker "nogle korsslutninger" oven i hoved på folk ..
Næver for ever ..You never walk alone .. Et spørgsmål ..?? Du kan få en bar røv , at trutte i .. Men, hvad hvis røven trutter igen ???
Skrevet af Zinras
Det er nonsens når folk siger at 100-200 mennesker kan overkomme 20.000, det er den samme undskyldning man altid bruger når man ikke lige gider gøre sin borgerpligt. Der er jo for helvede ikke nogen der siger at den almindelige fan skal gå hen og udøve vold eller råbe efter en rocker, for så er man jo lige vidt, det handler om at fanmiljøet i den afdeling skal udvikle nultolerance og bare helt konsekvent identificere hvem det er: For de ved det jo godt.

I dag har alle på stadion en telefon der kan tage kvalitetsbilleder i en høj opløsning på lang afstand, så hvis man ser nogen på nabotribunen lave ballade er løsningen jo oplagt. Du behøver ikke fange et kanonslag i luften, men du kan jo tage et billede af vedkommende der kaster og kan derfor i kombination med TV-billeder m.m. gøre det markant nemmere for klub og politi at straffe røvhullet.

Politiet kan ikke gøre en skid fordi bevisbyrden i strafferetten er enormt høj (det skal dokumenteres meget godt at X er skyldig), men det er den dælme ikke i civilretten hvor klubbens karantæner m.m. deles ud. Derfor er det bare med at tage billeder på behørig afstand og få delt det med klub og politi, så løser en stor del af problemet sig selv.
Skrevet af Konsulenten
@Zinras

Det gør du bare… sæt igang
Skrevet af Frankdrengen
Kan alle fredelige fans ikke bare blive væk i en hjemmekamp så kan de andre stå alene og klubben kan vælge hvilken gruppe de helst vil have.
Skrevet af fooogh
Kan alle fredelige fans ikke bare blive væk i en hjemmekamp så kan de andre stå alene og klubben kan vælge hvilken gruppe de helst vil have.


Det der var faktisk ikke noget dumt forslag. Jeg ved ikke lige, hvordan der lavpraktisk kunne lade sig gøre, uden de vanvittige fik nys om det, men det ville være et fedt statement!
Randers FC - Selvfølgelig støtter man det lokale hold :)
Skrevet af Kundernehar altid ret
Hvorfor afviser BIF ikke bare Alpha,eller tager afstand fra dem
Træneren har altid ret, eller................måske kun engang imellem
Skrevet af Kedde1976
Som Bif fan er jeg helt utrolig træt af os selv. Vi holder hånden over dem der laver balladen søndag efter søndag. Jeg ved ikke om det her får nogen effekt, men vi bliver simpelthen nødt til at få sorteret skidt fra kanel.
Skrevet af magnuto
☝️
Skrevet af rolignu
Forstår godt at vi bliver nød til at komme problemet til livs på en eller anden måde, men er bare bange for at det ikke ændrer noget som helst. Psykopater der godt kan lide at slå på andre mennesker, ændrer ikke grundadfærd af 4 kampes karantæne. Det er 100% sikkert. Og når dette shitshow fortsætter under og efter karantænen, så vil flere og flere tiltag mod brøndby igangsættes, indtil vi på et tidspunkt når til at vi hverken må have ude-/hjemmefans i en hel sæson som jo virkelig ville ødelægge så meget for superligaproduktet.
brøndby
annonce
0