Snak

Mere indhold efter annoncen

Skuffelse i OB: Klagede over udvisning for sent

tir 25. okt 08:40

OB får ikke slettet det andet gule kort til Armin Gigovic, fordi fynboerne klagede for sent, og således er han i karantæne mod FCM.Læs hele nyheden her
det er fandeme pinligt.... selv i breddeklubber kender vi tidsgrænsen for at klage over en kendelse...
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Hvorfor vil de klage - der er da intet at komme efter??
Det er altså smart med en så kort tidsfrist.

På den måde undgår man jo helt at se i øjnene, at man basalt er et korrupt organ, der ikke internt kan finde ud af at irettesætte, når dommere åbenlyst begår fejl der koster. Men det er selvfølgelig ikke klubber fra hovedstaden det går ud over, så man har selvfølgelig stadig gode relationer til den fysiske nabo, BIF, som dommeren nok kan se fra sit kontor.

Det undrer ikke, at DBU i årtier var del af miljøet i FIFA og også tog for sig af de beskidte penge. De to er alen af et stykke - Ligemeget hvor meget folk benægter at der så sandelig ingen, ingen problemer er af den slags er i dansk fodbold.

Dommeren vinkede ham ind. DBU er en joke.
Den eneste joke her et vist den professionelle klub, der ikke kan finde ud af at overholde en deadline.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Esbjerg - Fan.

Er der ikke ?

Man kan tydeligt se på billederne at han står ved sidelinjen, dommeren rækker armen op. Det kan nemt tolkes til man må løbe ind på banen
Hvorfor vil de klage - der er da intet at komme efter??


Det er der jo når der beviseligt er sket en fejl.
Pinligt af OB.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Etrajan:

Enig. Kampen er slut sent fredag aften. Klart man først ser video materiale igennem dagen efter. Også indgiver klagen. Satme vildt med så kort tidsfrist
selv i breddeklubber kender vi tidsgrænsen for at klage over en kendelse...

Tidsgrænser giver dog ikke altid mening. Har oplevet vi først fandt ud af en klub havde brugt ulovlige spillere to dage efter fristen, den blev afvist med den begrundelse, anken også.
Part of the journey is the end.
Det er jo fair nok, hvis det er sådan reglerne er, men hvorfor dog så kort en tidsfrist? Hvad er argumentet for at disciplærudvalget ikke kan kigge på en appelsag mere end et døgn senere, når det hverken påvirker kampens resultat eller modstanderholdet?
Arghhh okay… nu ved jeg ikke om du har set vores kamp mod AGF? For hvis du mener at VAR dommeren holder med BIF så vil jeg vove at påstå at brunsviger ikke er fra Fyn.
annonce