Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Zlatan skiftede fra Juve til Inter pga. Calciopoli. Det var ikke god stil. Der har gennem de sidste 20 år været mdnge klubskifte mellem Milan og Inter.

Hakan er bitter, og det har han egentligt godt af. Han var aldrig rigtig vellidt i Milan. Han spillede godt i halvanden af fire sæsoner i Milan og var godt betalt. Alligevel ville han have mere, end Milan tilbød.

Zlatan har på banen ikke haft den store indflydelse, men han er en indpisker og har været en stor motivator for spillerne.
Mojn do!
Skrevet af bruger 132904
Hakan har ret, Zlatan er en bums der kun tror han er skyld i succes
Skrevet af Soren32
Fra football Italia:
Specifically, Ibrahimovic was spotted making insulting chants towards Calhanoglu, while supporters waved around a blow-up doll wearing the Turkey international’s jersey.

Zlatan er en hund uden bid mere. En pinlig karikatur af sig selv fra sine velmagtsdage. Og Hakan har jo ret i, at manden lige burde falde ned og fejre mesterskabet frem for at være bitter over Hakans skifte. Hav lidt klasse, fristes man til at sige, men det har aldrig været Zlatans stærke side. Gudbenådet spiller dog, og elskede hans spil - ikke attituden.

Og nej, der er typisk intet fordækt i et skifte mellem Milano-klubberne.
Hvorfor man har haft så travlt med at hænge Hakan ud, forstår jeg ikke. Som skrevet har Ronaldo, Seedorf, Crespo, Pirlo, Vieri, vores egen Helveg og utallige andre taget skiftet. Og det er ikke kun i mordene tid, det er tilfældet. So ro på. Zlatan laver et douche move, Hakan giver lidt den anden vej i et interview, hvor han egentligt svarer fint for sig.
Skrevet af ArrigoSacchi
Stop med det pjævseri Hakan.

Sæt dig ned og ti´ stille. Man må forvente at der kommer stikpiller når man laver det move og Milan vinder mesterskabet lige efter.
Skrevet af Rossonero3
Hakan opførte sig som et barn da han var i HSV. Jeg synes kun det er god lir at Zlatan og resten af Milan spillerne stikker lidt til ham. Han udtalte jo han tog til Inter fordi han ville vinde mesterskabet, og så er det jo meget sjovt AC Milan tager den.
Skrevet af Mossy
Var der ikke noget med en militær hilsen fra det tyrkiske landshold.
Skrevet af FORZA_X_MILAN
@Kemosabe-Kowl

Ved ikke hvad du ikke forstaar.. Ja Judas er en der skifter til rivalerne. Det vil altid vaere en Judas I de fleste tilfaelde.. Hvis du er rigtig bold fan ville du kunne leve dig ind i de foleser fans har til deres spillere og klub.. Lad vaere at belaere andre med nonsense. Fodbold er sku ikke for sjov for alle. Der er virkelig fans der er villige til at give alt for deres klub, endda spillere.
Skrevet af G. Simsek
I DF og Ny borgerlig vælgere har fandme ondt et vist sted hver gang det går en “mørk” godt. Hvad har sagen her med Erdogan at gøre siden der er behov for at inddrage ham!? Respekt for Erdogan fordi han ved politisk kløgtighed kører rundt med EU og nu også NATO om sin lillefinger.
Skrevet af G. Simsek
Tyrkerne er et stolt folk der værner om deres militær og fædreland og kan ik sammenlignes med andre folk fra egnen, der lader alt og alle stå tilbage pga krig i hjemlandet. At tyrkiske sportsudøvere laver militærhilsen er en gestus til de tyrkiske soldater der beskytter landet mod fx forrædere og pkk folk. Så behøver du ik vride din lille hjerne mere over den slags hilsen fra tyrkere.
annonce
0