Snak

Mere indhold efter annoncen

Skuffet Capellas efter nederlag: Har ingen forklaring

Skrevet af bold
tor 8. sep 21:44

Albert Capellas forstår ikke, hvordan det kunne gå så skidt for FC Midtjylland mod Sturm Graz torsdag aften. Læs hele nyheden her
Skrevet af beringer
Nemlig..., forklaringen må være mental, for det virkede til at FCM SLET ikke, som i SLET SLET IKKE, var tilstede i første halvleg....

Alt for langsomme i tanke og handling, og flere spillere, som I ellers har hypet totalt gennem en sæson, nemlig Dreyer og Evander, virker virkelig mentalt tømte, og for Evanders tilfælde, virker han som om han ikke gider at skulle starte forfra endnu engang med ny træner i den samme klub.

Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af VIF57
Han lyder allerede som Bo.
Det er enkelt, for I tabte på dagen til en bedre modstander.
Skrevet af O'Sullivan
Forventer sgu at FCM minimum bliver nummer 3! De gør det godt nok ikke nemmere på den her måde.
Skrevet af Vladivostok
hvordan de har kunne ansætte Capellas er helt utroligt dårligt scout arbejde,manden er og bliver et side kick til Chefen. synd han ender med et en fyring her bare fordi det er klovne på arbejde. slet slet ikke manden til jobbet
Skrevet af Shamran
Det var kampen om 3. pladsen der røg her for kun jubel fans af suppen kan mene at FCM har chancer imd et tophold fra Holland der lige har spillet europæisk finale og så Lazio. FCM var snydeheldig ved kun at være bagud med en pind ved pausen og selv med 11 mod 10 var man tandløse og østrigerne var stadigvæk farlige på kontra. Kommer man ikke oppe i gear til retur opgøret så taber man også i Herning mod dette hold og bliver sidst i gruppen.

FCM har været elendige længe også i Europa hvor resultatet af Larneca - FCM langt overskygger selve spillet på banen der var endnu ringere end da man fik smæk mod Benfica som selvfølgelig var flere niveauer over FCM i alle spillets facetter. Jeg er tilbøjelig til at mene at Larneca-FCM niveau mæssigt var den ringeste kamp man nogensinde har spillet i FCM i Europa - på trods af at man alligevel gik videre på straffe.

Det virker til at det kommer til at tage FCM lang tid for at bygge noget nyt op og at man derfor muligvis ikke kommer til at spille europæisk næste år - det må tiden vise. Men bemærk at FCM altså kun har vundet 2 ud af de seneste 13 kampe alle kampe inkl. i denne sæson krydret med seneste nederlag i suppen hjemme mod bundholdet Aab!!! Det er åbenlyst katastrofalt for et hold der mener de stræber efter DM og succes i Europa, hvorfor aftnenens performance egentlig ikke kommer som den store overraskelse.
Skrevet af grumblesnake
"hvordan de har kunne ansætte Capellas er helt utroligt dårligt scout arbejde,manden er og bliver et side kick til Chefen. "

Det er jo fuldstændigt forventeligt at det ikke ville være smertefrit at gå fra en spillestil der trives i kaos, til en hvor man vil kontrollere kampene.
Hvis det er deres ønske, må de forvente at resultaterne kommer til at være svingende et stykke tid fremover og at det nok kræver endnu et transfervindue.

Jeg bemærker også at United der er ved at gennemgå en lignende transformation også led lederlag mod et hold de burde have slået.

Der er intet der underbygger at han ikke skulle kunne fungere som cheftræner.
Skrevet af Vladivostok
der er altså også stor forskel på Ten hag og Capellas hvad udstråling angår og tydeligt han ikke er manden om du så gav Ham 100 kampe. Ten hag fejler ikke og er godt scoutet men det er Capellas ikke,ikke til den chef træner rolle på nogen måde. men bare vent han er ude indefor kort tid
Skrevet af Ole12
Han er en fantastisk assistent, og jeg ønsker også Capellas alt det bedste, men jeg er også helt enig i, at han mangler det sidste i at gå fra nr. 2 til nr. 1 i chefrækken...
Skrevet af mimsdk
Det der Europa kan fcm ikke. Samtidigt har de mistet deres dna
Skrevet af Brumbasse4
Capella er en virkelig dygtig træner når det gælder om at skabe er koncept hvor man ønsker at dominere modstanderen på bold. Det har FCM ikke spilletruppen til ganske enkelt. Mindst halvdelen skal i så fald erstattes. Det kommer til at tage tid. Så hvad vil FCM?
Skrevet af FCM23011
En af forklaringerne kan være at vores midtbane ikke har power nok. Dreyer duer bare ikke på den midtbane. Når så Evander har en off-day også, så er der ikke meget power hverken fremadrettet eller defensivt.

FCM
Skrevet af Mus2
Så længe Steinlein fortsætter med at ævle om top 50, og de mange millioner sker der absolut intet.
Holdet har ingen kvalificeret målmand, i forsvaret huserer flere ringvrag rundt, uden hoved og hale i hvad de foretager sig.
Angrebet er ikke eksisterende, og en del spillere i truppen vil hellere en gerne væk fra FCM, hvilket kun skaber splid og frustrationer.
Hvem bestemmer mon i FCM, de har en horde af trænere og direktører, en ejerkreds der ikke kan finde en retning som alle arbejder for.
Skrevet af sortmagi
For mig, bare min mening, har fcms største problem siden faktisk bo blev ansat og lidt før, været at de trækker åbenlyse transfers til sidste sekund, onyedika i år og evander der endte som en cajuste sag. Og så henter man kvalitet ind på sidste dagen, som så først der skal spilles ind. Og imellem tiden ved træneren ikke hvem der er købt eller solgt.. Det giver nok en bedre pris på få, men også bider sig selvi halen på de fleste andre punkter...
Holmstrøm og Don Ø, the kings.
Skrevet af LostInTheSupermarket
Capellas: Sturm Graz spillede nøjagtig som vi var forberedt på…

Sviachenko: Vi er overraskede over at de kom så aggressivt på os (anden artikel her på bold.dk)

Skrevet af FCM23011
LostInTheSupermarket

Ja, jeg er faktisk enig. Sturm Graz spillede præcist, som de gjorde i deres sejrer mod Austrian Wien og Salzburg. Så det burde vel ikke være en overraskelse. Men ja, det så ud til at vi blev total overrumplet i første halvleg. I anden halvleg var det markant bedre, hvor vi netop fik spillede ud af presset.

Konklusionen på de tre kampe med det nye system, er vel, at vi ikke kan spille med Dreyer på midtbanen. Han deltager overhovedet ikke i det defensive arbejde, hvorved modstanderne forholdsvis let kommer ned til vores felt. Ligeledes fungerer vores presspil ikke, når alle ikke presser på samme tid.

ES og Dalsgaard er faldet markant i niveau, hvilket er et problem. Og det har været galt i et stykke tid. ES har siden sin skade ikke været på toppen. Dalsgaard har jeg ingen forklaring på, men kampen i går var dog markant bedre. Endelig, så når man spiller med en 4 back kæde, så er det vigtigt at skubbe op tæt på modstanderne. Det sidder hellere ikke helt i skadet. Sammen med den manglede power på midtbanen, så får vi et resultat som i 1. halvleg.

De eneste lyspunkter i går var vores nye defensive midtbane og Lössl.


FCM
Skrevet af Friland17
Hvorfor er det blevet til den kedelige tendens, at målmanden aldrig sætter spillet hurtigt i gang, mens modstanderen er i ubalance. Gælder især for FCM.
Skrevet af Pazzini
Men er de bedre end det, de viste igår? taget de seneste mange kampe i betragtning, synes svaret nu at være benægtende...
Skrevet af LostInTheSupermarket
FCM23011

Min pointe er at trænerens oplæg tydeligvis ikke er feset ind på lystavlen hos i hvert fald holdets anfører..? Så spørgsmålet er vel om det primære problem er Capellas/taktikken… eller at spillerne ikke lytter efter?
Skrevet af FCM23011
LostInTheSupermarket

ja, det virker mærkeligt, når man sammenholder de to udtalelser.
FCM
Skrevet af Jens Ravn
Lad nu Capellas få en chance.
Måske skulle direktør og flere medlemmer af bestyrelsen skiftes ud. I den sidste ende er det direktion og bestyrelse, der har ansvaret for, at træneren definerer og udfører en gameplan. En overordnet plan for, hvordan holdet skal spille. En plan, der skal holdes. Og som skal bestemme spillerindkøb og -salg. Hvem skal vi bruge på plads x til optimering af gameplanen?
Jeg tror ikke, at Bo Henriksen havde sådan en langsigtet plan. Det har hverken spil eller spillerdispositioner tydet på. Hvad skulle vi fx med en midaldrende brasilianer (Lowe)? Hvorfor spiller FCM med evindelige los fra midtbanen ned i hovedet på modstandernes centerforsvar? Over hvor mange flere kampe skal Kaba spærre for en anden med mere gennembrudskraft? Hvorfor skal Dreyer spilde sit kæmpepotentiale på midten?
Mange flere eksempler på fejldispositioner kunne nævnes.
Som en sagde: “Mand for mand er FCM i toppen af ligaen - men de har ikke et hold”.
Måske har Bo H blot været en mellemleder med (fejlagtige) instrukser ovenfra, altså fra direktion/bestyrelse? Det vides ikke. Men jeg tror, at tiden er inde til udskiftning i toppen. Med nye folk, der sammen med Capellas kan fastlægge strategi, gameplan og lade dette være styrende for køb og salg. Det kan godt være, at det koster en sæson med en slutplads som nr. 6. Men sammen med den nødvendige tålmodighed hos alle (incl. tilskuerne) er den en nødvendig investering.
Sådan en proces gennemfører Silkeborg med succes.
annonce
0