Snak

Mere indhold efter annoncen

Skuffet Capellas efter nederlag: Har ingen forklaring

tor 8. sep 21:44

Albert Capellas forstår ikke, hvordan det kunne gå så skidt for FC Midtjylland mod Sturm Graz torsdag aften. Læs hele nyheden her
Nemlig..., forklaringen må være mental, for det virkede til at FCM SLET ikke, som i SLET SLET IKKE, var tilstede i første halvleg....

Alt for langsomme i tanke og handling, og flere spillere, som I ellers har hypet totalt gennem en sæson, nemlig Dreyer og Evander, virker virkelig mentalt tømte, og for Evanders tilfælde, virker han som om han ikke gider at skulle starte forfra endnu engang med ny træner i den samme klub.

Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Han lyder allerede som Bo.
Det er enkelt, for I tabte på dagen til en bedre modstander.
Forventer sgu at FCM minimum bliver nummer 3! De gør det godt nok ikke nemmere på den her måde.
hvordan de har kunne ansætte Capellas er helt utroligt dårligt scout arbejde,manden er og bliver et side kick til Chefen. synd han ender med et en fyring her bare fordi det er klovne på arbejde. slet slet ikke manden til jobbet
Det var kampen om 3. pladsen der røg her for kun jubel fans af suppen kan mene at FCM har chancer imd et tophold fra Holland der lige har spillet europæisk finale og så Lazio. FCM var snydeheldig ved kun at være bagud med en pind ved pausen og selv med 11 mod 10 var man tandløse og østrigerne var stadigvæk farlige på kontra. Kommer man ikke oppe i gear til retur opgøret så taber man også i Herning mod dette hold og bliver sidst i gruppen.

FCM har været elendige længe også i Europa hvor resultatet af Larneca - FCM langt overskygger selve spillet på banen der var endnu ringere end da man fik smæk mod Benfica som selvfølgelig var flere niveauer over FCM i alle spillets facetter. Jeg er tilbøjelig til at mene at Larneca-FCM niveau mæssigt var den ringeste kamp man nogensinde har spillet i FCM i Europa - på trods af at man alligevel gik videre på straffe.

Det virker til at det kommer til at tage FCM lang tid for at bygge noget nyt op og at man derfor muligvis ikke kommer til at spille europæisk næste år - det må tiden vise. Men bemærk at FCM altså kun har vundet 2 ud af de seneste 13 kampe alle kampe inkl. i denne sæson krydret med seneste nederlag i suppen hjemme mod bundholdet Aab!!! Det er åbenlyst katastrofalt for et hold der mener de stræber efter DM og succes i Europa, hvorfor aftnenens performance egentlig ikke kommer som den store overraskelse.
"hvordan de har kunne ansætte Capellas er helt utroligt dårligt scout arbejde,manden er og bliver et side kick til Chefen. "

Det er jo fuldstændigt forventeligt at det ikke ville være smertefrit at gå fra en spillestil der trives i kaos, til en hvor man vil kontrollere kampene.
Hvis det er deres ønske, må de forvente at resultaterne kommer til at være svingende et stykke tid fremover og at det nok kræver endnu et transfervindue.

Jeg bemærker også at United der er ved at gennemgå en lignende transformation også led lederlag mod et hold de burde have slået.

Der er intet der underbygger at han ikke skulle kunne fungere som cheftræner.
der er altså også stor forskel på Ten hag og Capellas hvad udstråling angår og tydeligt han ikke er manden om du så gav Ham 100 kampe. Ten hag fejler ikke og er godt scoutet men det er Capellas ikke,ikke til den chef træner rolle på nogen måde. men bare vent han er ude indefor kort tid
Han er en fantastisk assistent, og jeg ønsker også Capellas alt det bedste, men jeg er også helt enig i, at han mangler det sidste i at gå fra nr. 2 til nr. 1 i chefrækken...
Det der Europa kan fcm ikke. Samtidigt har de mistet deres dna
Capella er en virkelig dygtig træner når det gælder om at skabe er koncept hvor man ønsker at dominere modstanderen på bold. Det har FCM ikke spilletruppen til ganske enkelt. Mindst halvdelen skal i så fald erstattes. Det kommer til at tage tid. Så hvad vil FCM?
annonce