Snak

Mere indhold efter annoncen

Skuffet Hjulmand: Vi spillede en modig kamp

Skrevet af bold
lør 26. nov 18:12

Kasper Hjulmand ærgrer sig over nederlaget til Frankrig og mener, at det var de helt små ting, der blev udslagsgivende.Læs hele nyheden her
Skrevet af mko
Jeg synes godt nok der mangler leg i spillet. Hvor er EM holdet henne? Til EM angreb man åbningerne + at vi hele tiden spillede chancerne større, hvilket gjorde os agressive og farlige.

De to kampe vi har spillet til VM er et helt andet hold. Selvom der er åbninger for at komme længere frem, spiller man den frem og tilbage igen og igen, og det er som vi venter på vi kan lave nogle af vores indøvede angreb, og kun venter på det, så vi ikke ser de åbninger der er, og spiller spillet i nuet. Hvor er legen henne? Og modet til at go-with-the-flow.

Jeg håber vi går videre, og at det kan tænde en gejst i spillerne. Vi spiller oftest bedre når der er mere på spil synes jeg.
Skrevet af jakobcl
Den her må Hjulmand tage på sine skuldre.
Ingen af vores wingback var med i denne kamp.
Manchester United (Selvom de er elendige) B93 (Østerbro dreng)
Skrevet af VIF57
Hm…holdet virker sgu noget væk…
Skrevet af Juventino45
Helt enig. En noget tam indsats med laaaangsomt opspil. Håber det retter sig til næste kamp. Heldigvis har man tidligere set hold starte sløvt op til en slutrunde, men jeg har svært ved at se, hvordan denne forvandling skal ske her. I dag var specielt venstre side med Mæhle og Damsgaard dårligt fungerende. Kristensen havde nogle få lidt bedre aktioner, men bestemt heller ikke fantastisk. Håber Bah får muligheden der næste gang.

Og en modig kamp var det da slet ikke.
Skrevet af O'Sullivan
Cornelius var helt væk og skulle være skiftet ud tidligere. Vores 9´ere var én gang i det lille felt. Hjulmand virker forvirret og griber efter halmstrå.
Til gengæld synes jeg at der kom mere gnist ind i den her kamp (modsat mod Tunesien).
Skrevet af Evaldo
Mange havde det svært mod et godt hold.
eriksen, damsgård, lindstrøm - alle elegante, men sgu ik meget power,
fysik, hurtighed. Der må findes på noget nyt - frankrig havde vel 15 afslutninger
mod 3-4 stykker fra DK....Dk mangler i den grad en angiber som scorer og kan noget på egen hånd. Mæhle og Nissen havde det også svært.
Ja, Frankrig er et godt hold og vi ikke så gode som jeg troede. Vi kan få problemer mod Australien. Elendig start på turnering...egentlig okay med tab mod frankring men den første kamp...fåk - vi var dårlige. OG ringe ledelse...hele første halvleg lod vi os kyse af Tunesien. Jeg tvivler vi når langt medmindre meget ændrer sig
Skrevet af Fodtøj
Hjulmand havde valgt den rette taktik og opstilling mod verdensmestrene. De danske spillere virkede opsatte og fyldt med energi i dagens kamp mod Frankrig. Mbappe kan ingen stille noget op overfor. Giv Hjulmand lidt “credit” for alle de vanvittige spørgsmål omkring menneskerettighederne i Qatar - han har måtte svare på. Hjulmand gør det sindsyg godt.
Skrevet af DarkEZ
Ja der var da 3-4 gode momenter i 2 halvleg, men det var også det. Hele første halvleg var noget af det dårligste jeg har set DK spille under Hjulmand.

Fortjent Fransk sejre.

Men okay stadig gode muligheder for avancement. Det muligt jeg undervurdere AUS, Men hvis vi ikke kan slå dem, så er det vidst også bare hjem.
Skrevet af sterhard
Netop som vi har fat i spillet efter udligningen skifter Hjulmand Lindstrøm ud, selv om han havde godt fat offensivt. En klar fadæse sf landstræneren, som er helt ved siden af sig selv. Måske hans omtalte dårlige samvittighed. Hvis vi kommer videre fra gruppespillet, skal der godt nok ændres meget taktisk, hvis vi skal have en chance i knockout fasen
Skrevet af O'Sullivan
Lindstrøm spillede jo super efter pausen, så hvorfor skulle han ud?
Skrevet af Toon Toon!
Til EM blev vi båret af hjemmebanefordelen. Under denne slutrunde er vi ikke bedre end under seneste VM. Ryger vi ud til Australien kommer der pres på Hjulmand, der så kun vil have 1 sejr i 6 gruppespilkampe ved slutrunder.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af dr. køge
Man kan da håbe at de danske drenge har gemt mål, magi og sprudlen til de kommende kampe.. Ellers er det snart i bad og hjemad..
Skrevet af mojamuda
fryd at at de hold som tænkte mere på regnbue farver end fodbold taber. Fryyyyyyyd.
Skrevet af mko
Jeg synes ikke det virkede rigtigt at have Lindstrøm løbende ude på fløjen og skulle vinde mand mod mand dueller. Lindstrøm er bedre til at finde huller og løbe sig fri IMO. Han havde tydeligvis ikke fysik nok til at dominere mand-mod-mand på fløjen. Jeg ville gerne have haft ASO på fløjen, også så der kom nogle flere succesfulde indlæg ind mod Cornelius og de andre.
annonce
0