Snak

Mere indhold efter annoncen

Skuffet Maxsø: Vi spiller som det er håndbold

man 29. aug 19:20

Andreas Maxsø kalder sejren til FC Midtjylland for fortjent. Brøndby-mandskabet spillede bolden for meget rundt uden at blive farlige, siger han. Læs hele nyheden her
årets dårligste dommerpræstation?
Man må ikke tage med hænder i fodbold dumme andreas
Hvorfor nedgøre håndbold ?
Det gjorde han heller ikke kloge gustavmortensen
Hvis han skulle nedgøre håndbold kunne han da i det mindste gøre sig umage. At bruge håndboldanalogien til at sige, at Brøndby ikke får afsluttet er da bare dumt når man jo ikke laver andet i håndbold. Stram op!
Lyon, AGF, Chelsea
Årets dårligste dommer. Præstationen består da i at være så dårlig i en hel kamp. Og jeg troede at bunden var nået når man havde set Putros. Men han bliver da slået med mange kilometer. Han kan da umuligt få flere kampe i suppen. Måske kun lige i Herning og omegn.
Der er kun et ord der dækker “præstationen” i aften. SKANDALE
Ellers okay mange mål i håndbold?
Åh nej. Var dommeren imod Brøndby. Det må da kræve et regeringsindgreb.
Usikker dommerpræstation ja (og straffesparket helt væk), men for fanden hvor er vi ufarlige. Super gode de første 2/3 dele. Og så helt tamme.

CV har en kæmpe opgave. Bliver virkelig nervøs for resten af sæsonen og placeringen i tabellen. Ikke mange hold vi kan slå pt
Man spiller grundspil i håndbold for at finde rytmen. Herefter trækker man enten et system op, eller finder spækken i modstanderens forsvar.
At sammenligne håndbold og fodbold er helt umuligt.
Held og lykke til Brøndby. Slutspil skal det nok blive til 😊
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
annonce