Snak

Mere indhold efter annoncen

Skuffet Uhre efter nedtur: Mangler skarpheden

Skrevet af bold
fre 13. aug 2021

Det var en skuffet Mikael Uhre, der udtalte sig efter nederlaget til FC Nordsjælland, hvor angriberen især efterlyste skarphed hos de danske mestre.Læs hele nyheden her
Skrevet af Regama
Manglede det sidste? Det var historisk ringe! I rykker ned med det her hold!
Skrevet af Frydendal
Regama

Nu er det heller ikke normalt det her hold der spiller. Tror hvis andre hold har 6 faste startere ude, så ville de også kæmpe.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Nobeltwist
Jeg havde ikke forventet mere ud fra den trup der spillede, mest tydeligt at der ikke var noget på bænken. En venstrebenet CB, HWB med kvalitet og noget til offensiven ville pynte gevaldigt. Man kan stadig hente kvalitet ind til alle europa-kampene, så man også kan stå distancen i ligaen. Hent nu Marxen ind og send Maxsø videre, det er nu CV skal vise at han har evnerne.
FC Unterhaching
Skrevet af Regama
Frydendal - nej, de hold vi gerne vil sammenligne os med er dobbeltgarderet på alle pladser.. Vores bænk ville ikke engang være faste startere i en middelmådig 1. Divisionsklub. Vi er sgu mestre! Når man ´sælger´ 5 bærende spillere på et mesterhold og erstatter dem med korrektioner fra 1. Div og den svenske 3. Division, inden en CL kval og titelforsvar, så skriger det jo til himlen. Håbløst amatører på ledelsesgangen... Vi kommer til at kæmpe for at undgå nedrykning
Skrevet af law
Er ikke BIF fan... men er alvorligt bekymret for dem. Vil da helst havde dem i toppen af ligaen (måske som nr 2 efter FCM)..

Brøndby If giver fest og farver til ligaen.. om man holder med dem eller ej..

Men kære CV... der skal købes ind.. ellers bliver det ikke top 6...
Skrevet af Sholle
Ser efterhånden lidt skidt ud. Maxsø ligner een der venter på at komme videre. Uhre kæmper og kæmper men har umiddelbart ikke skarpheden som i sidste sæson. Alt dette kan man leve med og acceptere.
Men det største problem i dag er de centrale midtbaner. Der er absolut ingen der fik sat sig igennem, hverken fysisk eller teknisk. Ingen der stemplede ind og forsvarede hjemmebanen med alle midler.... FCNs unge drenge åd dem og så endda på Brøndbys egen bane.
Selvfølgelig mangler der en del stamspillere. Men på BIFs hjemmebane holder den undskyldning ikke. Især ikke når det meste vildskab, fight og den største tænding kom fra udeholdet.
Midtbanen havde efter min mening stor skyld i nederlaget.....
Skrevet af Kims100
Jeg så en kamp hvor begge hold kæmper med at skabe målchancer, specielt i 1. halvleg. Maxsø laver en klar fejl på målet, men derudover syntes jeg BIF forsvaret laver en fin indsats. BIF (og FCN) skaber ikke mange chancer først da Hedlund bliver rykket ud på venstre kanten begynder BIF at blive farlige. Ærgeligt at han ikke blev flyttet tidligere, da det virkede som et spørgsmål om tid, inden BIF fik scoret i slutningen af kampen. Jeg er enig i at BIFs offensive midtbane ligesom FCNs ikke spiller nogen god kamp, dog syntes jeg at Frendrup spiller en fin kamp på den defensive midtbane. Uhre har 4 chancer og scorer på en, som så bliver dømt offside. Det er vel en ok scoringsrate, ærgeligt at han ikke får timet hovedstøds chance nummer to.
Skrevet af fig
bif har mange ude mn skaber alligevrl nok chancer til mål, de er uheldige ell dårlige i afslutninger eller rammer et mere normalt niveau i forhold til sidste år, men de burde baseret på kampbilledet vel have vundet. Og man må heller ikke glemme at for mange bif spillere er fcn en walk over kamp, hvilket kan give bagslag hvis ikke alle er top klar

fcn scorer på en dødbold, de er heldige

men efter så mange sejre på stribe mod fcn skal det gå galt en dag og med tanke på salzburg kamprn i næste uge mangler der måske ogå lidt bif fokus

fcn lavet årets handel da de hentede kian hansen, uheldigt at han har været voldsomt skadet siden da, men er han klar og i form betyder han mange clean sheets og point, hvor de ellers ville have tabt.
Skrevet af jesperyellow
Jeg var faktisk overrasket over Brøndbys dominans med et halvt hold ude, var det godkendt.
Skrevet af Peter Pan.
Der er sket det, at Mikael Uhre i en lang periode ikke var klar over han var Mikael Uhre og nu er det så blevet hverdag.
Skrevet af panoz
Er det så skidt? Den første time i Parken, i søndags, var rimelig lige, og i går var det vel marginaler! BIF har et halvt hold i isolation.

Det er da mere bekymrende at Maxøe at total ringe ved de sidste tre mål - og ser direkte komisk ud ved FCN målet…
Hej
annonce
0