Snak

Mere indhold efter annoncen

SL-klubber må ikke hente spillere i Rusland

Skrevet af bold
fre 11. mar 2022

Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen fortæller til Ekstra Bladet, at de danske klubber ikke kan hente spillere i Rusland med de nuværende regler.Læs hele nyheden her
Skrevet af DameNdoye
Lad det forblive sådan
Superliga og FCK fan
Skrevet af Slettet(031149221304)
Så druknede det i bureaukrati...
Skrevet af Vejle1891Boldklub
Ærgerligt. Kunne være fint at se Dreyer igen.
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Skrevet af ulle25
Steinlein på DR.dk

"- Vi var sikre på, at det bare var en formalitet, da Fifa åbnede for muligheden. Hele Danmark har jo støttet op om at hjælpe de udsatte i den her krig."

Sammenligner han lige krigsflygtninge med højt betalte fodboldspillere, som ikke kommer til at spille fodbold frem til sommerferien?

Er Dreyer "udsat"?

Skrevet af Slettet(021211222109)
Nå.. så behøver vi ikke spekulere mere i det.
Skrevet af Liverbird78
Virker mest fair for alle hold, at ingen kan hentes, Dreyer ville jo nok vælge FCm og så står de stærkere og de andre hold svagere end de er i forvejen
Skrevet af Cerezo
De svenske og norske vinduer er vel stadig åbne, så Dreyer m.fl. kan jo skrive korttidskontrakt med klubber i en af de ligaer hvis de vil have det hurtigt på plads og holde formen ved lige.
Skrevet af kasseren
Forvrider det ikke konkurrencen?. Alle kender de officielle transfervinduer, det er vel ikke fair at ophæve dem blot fordi højt betalte spillere suspenderes.

Jeg holder på reglerne skal være som de er nu. Uagtet at jeg udemærket ved det sidestilles med en kort lejeaftale .
Skrevet af starks
Så må de få kontrakt i lande der stadig har et åbent transfervindue.
KSDH
Skrevet af davidbowie
Så er det nu, at Claus Thomsen skal vise han har nosser. Hold nu fast i reglerne og lad turneringen blive afviklet på en fair måde..
Skrevet af Slettet(031913221905)
Lad det blive ved sådan.

Bureaukrati?? Really? Det er vist et ord nogle bruger om regler der er fair og til for en grund, men som de ikke kan lide.
Skrevet af Casafasser
Har lige læst tråden igennem, ved ikke hvor og hvilke tilhørsforhold der er, MEN .....

Altså vi går ind for, at spillerne skal fritstilles, ikke tvinges til at blive og spille i Rusland, spillerne skal ha lov at spille for ikke at miste noget.

De skal bare ikke spille i Danmark, nej de skal spille hvor "vinduerne er åbne", er det mig eller ER det lidt det samme som at gå ind for grøn omstilling / vindmøller, bare vindmøllerne ikke er placeret i nærheden af mig eller generer min udsigt?

Jeg kan i øvrigt slet ikke forliges med, at transfervinduerne ikke har samme deadlines, DET er vel ligeså pisse tåbeligt?
Skrevet af CLkommerhjem
Dreyer til Jerv.
Skrevet af MadsThomsen
Sjovt som Anders Dreyers potentielle comeback til FCM, pludselig har fået en del (i denne tråd især FCK-fans) til at opdage, hvor konkurrenceforvridende det her da egentlig er. Den holdning var der ikke mange der virkede til at have for blot et par dage siden.

Selvom jeg sagtens kan se argumentet, så har alle klubber har vel lige muligheder for at hente Anders Dreyer, Oliver Abildgaard eller andre spillere fra den russiske liga (i hvert fald i følge reglerne). Så på den front er jo ikke konkurrenceforvridende. Til gengæld er det virkelig noget rod. Især når FIFA og de nationale forbund åbenbart ikke har valgt en fælles beslutning omkring det her. Det gør det da ikke mindre forvirrende for de stakkels spillere.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Binne7
@casafasser
Jeg læste også interesseret med, da folk var efter Dreyer, for ikke at skride fra Rusland.
Nu syntes folk så, at han ikke må spille i DK eller andre steder hvor vinduet er lukket, Så i princippet skal han gå ned i niveau.
Syntes moralen er lidt dobbelt her
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
Skrevet af SotD
Er I virkelig så bange for at konkurrenterne henter Dreyer, Abildgaard mfl.?

Lad dog spillerne komme til, og så pak det der fairplayhysteri lidt væk. Det er en ekstraordinær situation, men det er godt nok utroligt hvor lidt mennesker kan se udover egen næsetip. Det behøver ikke engang at gå udover dem, hvis der bare er en mikroskopisk risiko for at det KAN gå udover dem, så skal det stoppes med vold og magt.

Jeg holder med SIF, Dreyer scorede hattrick mod os i op-/nedrykningskampen mod Esbjerg og er bestemt ikke en favorit på vores kanter - men lad ham da for pokker komme til FCM eller hvor han end har lyst til at være. Mine bukser sidder trods alt ikke så stramt at jeg ikke kan unde andre mennesker lidt luft i en kritisk situation.
Silkeborg IF
Skrevet af anygivenday
Han må ty til træning i FCM frem til sommer og evt spille reserveholdskampe - andet er ikke realistisk da han HAR en kontrakt med en anden klub og regler skal ikke ændres pga. enkeltstående spillere
Skrevet af saxet
Nu er der jo ikke særlig lang tid, til grundspillet er afsluttet, så hvad er problemet.
annonce
0