Snak

Mere indhold efter annoncen
Men det her er jo ikke nogen overraskelse?

Netop dette scenarie blev beskrevet grundigt inden strukturen blev vedtaget. Bl.a. har man i divisionerne nogle gode eksempler på at det kan betale sig at tabe, og der har man spillet med slutspil lidt længere tid.

Det er simpelthen for dumt, at mange mennesker først gider at tage stilling til en lort, når de har trådt i den. Det her kunne nemt være undgået.

Hvis man partout gerne vil spille med slutspil, så lær lidt fra ishockey. Der får man en fordel ved at være placeret bedre. F.eks. ved selv at kunne vælge modstander, få flest hjemmebanekampe, eller føre med 1 point i bedst ud af xx kampe i knald-eller-fald serier. Det er egentlig ret let.
To muligheder som gør det mere fair
7 og 8 vælger modstanderen på skift
Nr 7 bestemmer selv hvilken af de to grupper de vil i
Drop casinomentaliteten hos de ´intellektuelle´ fodboldadministratorer og -konsulenter.
Fodbold er først og fremmest en sport - ikke underholdning eller forretning.

16 hold, 30 kampe. Simpelthen.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Tør øjnene, 2 træner der flopper og tuder. Ynkeligt!!!!
At der er ting man kan rette til - fint. Sidste år var der ungen kritik - hvorfor ikke? Nå ja der blev FCK mestre og så er alting jo fint. Men nu tuder Ståle fordi han får bank af de store drenge. Jeg siger det igen: ynkelig af en nordmand der kun taler sort snak.
Strukturen er fantastisk, stort set alle hold har noget at spille for.
Med den gamle struktur ville nr. 3-11 reelt ikke have noget at spille for...
Fodbold er i underholdningsbranchen og det går engang imellem ud over hvad der sportsligt er mest fair..
Synes vi skal tilbage til den gamle struktur men med 16 hold og 2 nedrykker og de 2 oprykker skal møde om at spille 1 division eller superliga.
Og så skal alle hold møde hinanden 1 gang på hver sin hjemmebane nem og enkelt.
Skal vi beholde denne struktur der er nu så skal alle hold nulstilles tal alle gruppespil lige som i ishockey
Så er der mere spændende at følge og ingen kan føle sig sikker på noget
Som en anden skriver, så er der vist tyk ironi i DN´s svar på det. Klubberne og deres ledere har jo selv lavet aftalen om struktur og prøve periode, så de sørger vel for at aftalen bliver holdt. Ytringsfrihed har vist mest noget at gøre med retten til åbent at kunne kritisere magtcentre.
Sidste år var der ungen kritik - hvorfor ikke? Nå ja der blev FCK mestre og så er alting jo fint. Men nu tuder Ståle fordi han får bank af de store drenge. Jeg siger det igen: ynkelig af en nordmand der kun taler sort snak.

Jeg er meget enig. Dog må man i sidste ende heller ikke overse Zankas rolle i denne sag.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet https://www.dr.dk/sporten/fodbold/efter-slutfloejtet-ved-vm-i-qatar-har-migrantarbejdernes-forhold-aldrig-vaeret
Tom og Oswald: hvordan kommer i frem til at der lige pludselig kan være 16 klubber i dk med superligaklasse? Har i set nogle kampe?
Den nuværende Superliga struktur skal skrottes efter denne sæson det kan der ikke være tvivl om. At divisionsforeningen tror at de kan lukke ned for debatten ved at give trænere og spillere mundkurv på er jo direkte latterligt. Som om at det skulle bremse debatten. Det har jo bare den modsatte effekt i et land som Danmark når nogen tror de kan agere på den måde.

http://sport.tv2.dk/fodbold/2018-03-18-tabte-soenderjyske-med-vilje-interview-aabner-for-spekulationer

Artiklen fra Tv2 illustrerer jo på bedste vis en af problemstillingerne ved den nye ligastruktur, men det er bestemt ikke det eneste der er galt. Som det er nu kan et hold opnå nul point i grundspillet og nul point i nedrykningsspillet og alligevel klare frisag med to gange to uafgjorte i de to gange to playoffkampe om at undgå nedrykning(forudsat at man scorer flere udebanemål end sine modstandere) Det er jo grotesk at tænke på at man kan overleve i Superligaen bare ved at spille godt i de fire nedrykningsplayoff kampe, og at ens præstationer i de foregående 32 spillerunder reelt ikke betyder noget i sidste ende.
annonce