Snak

Mere indhold efter annoncen

Slagen Thorup: En fed kamp for dansk fodbold

fre 20. apr 2018
FC Midtjylland-træner Jess Thorup glæder sig i skuffelsens stund over en højintens og underholdende topkamp mod Brøndby, og det vil han hellere bruge energi på end tvivlsomme dommerkendelser.

Læs hele nyheden her
Du har helt ret Hr. Thorup! Og sikke et format du viser med denne anskuelse, det er der en vis Nordmand der kunne lære noget af.
En fantastisk kamp på alle punkter, dog lider jeg lidt med FCM for de var efter min mening bedre end BiF set over hele kampen. Savner dog lidt noget fandenivoldskhed fra FCM efter kampen. Det er positivt og stort at anerkende sin modstander, men efter det må man gerne vise lidt frustrationer (over nederlaget, ikke kendelserne) og en iver efter at få "hævn" i næste kamp.
Ja hr Thorup. Sikke en flot disposition at spille 5-4-1 de sidste 20 min og pakke sig helt ned. Det går ikke imod Brøndby.
FCM og eller Manchester United
Bemærkelsesværdigt som teksten i denne artikel, som ca 50 % andre omhandlende dansk fodbold, er markant lig med post interviewet i TV-3´s studie - faktisk mere eller mindre identisk...

sørennh: Find interviewet med Dal Hende på tv3sport.dk, så skal du se en bitter mand, og lidt fandenivoldskhed :-)
BIF - Danske mestre 2021!
sørennh: Find interviewet med Dal Hende på tv3sport.dk, så skal du se en bitter mand, og lidt fandenivoldskhed :-)


Tak for det! Det jeg savnede fra både Thorup, J. Poulsen og Sviatchenko. Dejligt at høre en der tror på det !

Hvis andre er interesseret:
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/dal-hende-jeg-er-fandme-skuffet-bif-er-ikke-bedre-end-os
Hvis "min" træner gik ud sagde sådan efter at have smidt en 2-0 føring til ens absolutte konkurrent om mesterskabet, så ville jeg finde udtalelser som dem Thorup kommer med både tamme og derefter nærmest provokerende....men sådan er vi selvfølgelig så forskellige.

Hvis Brøndby havde kørt dem ud af brættet, så er det noget andet, og AZs udtalelser om at FCM var bedst også er fine, men Thorups flade udtalelser, efter en kamp med sådan et forløb, det virker for mig mest som om han er træner for et lilleputhold, nærmest er ligeglad med at vinde og lidt prøver at undskylde det at FCM ikke vandt en kamp, hvor de ellers var bedst.
Sådan Thorup, ikke noget tuden over dommer og modvind og deslige - respekt herfra
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
Respekt for den indstilling. Og mon ikke der er endnu flere kampe med fight, godt spil og drama i resten af slutspillet. Godt for dansk fodbold.
Nej Thorup, sådanne kampe er kun godt for de to hold der deltager, ingen andre kommer til at drage fordel af at Brøndby og Midtjylland spiller sådan en kamp..

Når man har en liga hvor oprykkere vinder medajler, hvor 12 ud af 14 hold stadig tror de befinder sig i 90´erne, hvor europæisk gruppespil og stabilitet er en by i Rusland, så skal der sgu mere til end to hold der kæmper side om et mesterskab lever op til forventningerne...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
annonce