Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold nu op med det click bait journalistik .... det sker til næsten til hver træning i alle top klubber.. drengene går til den, og nogen gange bliver det for voldsomt
Engang Brøndby - Altid Brøndby
R4in
Hold nu op med det click bait journalistik .... det sker til næsten til hver træning i alle top klubber.. drengene går til den, og nogen gange bliver det for voldsomt
Nu er jeg godt nok en af de få herinde der aldrig har begået sig i et elitesportsmiljø, men jeg har virkelig svært ved at tro på at spillerne render og slår hinanden i hovedet til næsten hver træning.

De går helt sikkert til den, og for voldsomme tacklinger er sikkert også en del af hverdagen og hvad der kan ske. Men derfra og til at de ligefrem kommer op og slås indbyrdes er der godt nok lang vej.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Der er stadigvæk et par dage til det tyrkiske vindue lukker, kunne være der tikkede et lille bud ind fra en af midtklubberne.
En spiller der ikke er god nok til at starte i superligaen og som de ikke skal gøre det store arbejde for at finde ud af kan være et problembarn.
Hvorfor tror du tyrkiske klubber skulle være specielt interesserede i ham?

Han skal sikkert et skridt ned....måske også lønmæssigt, for at komme videre fra Brøndby. Det ikke sikkert han har lyst til det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Her bør Brøndby klart straffe spilleren - især med tanke på den voldskultur der i forvejen hersker i og omkring klubben. Utroligt, at man vil tolerere vold i det højt besungne fællesskab man brander sig på. Men Ok vold og accept af den er selvfølgelig også en faktor, hvor et fællesskab kan skille sig ud.
Der findes ikke billige mesterskaber. Derimod findes der ufatteligt dyre andenpladser.
Han skal helt klart ned og træne med U21 eller U19 eller hvad end de har af ungdomshold. Dette indtil at han kan sælges, så man kan få bare en minimal indtægt for ham.
Alternativt kan han rådne op på et af de føromtalte U hold.

Tænding i træningskampe, fair nok. Men at kalde sådan noget for tænding og dermed legitimere det, er jo bare for dumt. Cirka på niveau med Brøndbys dumhed, hvis der IKKE kommer en yderligere straf efterfølgende.
Ude i den civile verden ville sådan en knytnæve nok være blevet meldt til politiet.
Han kan ikke styre det. Mangel på selvkontrol.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
slap nu af. ting sker i en fodboldklub, det håndterer man internt.
Næ, det er ikke normalt at slå et andet menneske i hovedet, efter man har haft mulighed for at geare ned.

Det tyder på at han ikke kan styre det. At det er impulserne der hersker.

Han kan ikke styre sig.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
annonce