Snak

Mere indhold efter annoncen

Slut med øl på vej hjem for FCK: Skal forstå situationen

fre 7. okt 19:10

Jacob Neestrup har valgt at give FCK-spillerne øl-forbud på vej hjem fra udekampe, fordi de har brug for at forstå alvoren i den situation, FCK står i. Læs hele nyheden her
I PL forbyder de ketchup, i Suppen der ryger bajeren. Perfekt.
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
i nogle lande er ketchup banlyst fordi det indeholder Høj fructose majssirup som gør at ens hjerne bliver dårligere til at lære , men ud over det, så er det sku da underligt at de får lov nogle gange 2 gange om ugen hvis man har 2 udekampe og side og drik øl, ved godt de er mennekser , men de får en høj løn de kan sku drikke når de bliver gamle :P
F.C.København
det er nok mere bare 1 øl
Vidste ikke SL-spillere drak bajere på vej hjem i bussen. Det er jo ren kopi af Old boys hold rundt omkring 😳☺️
Så kan jeg også godt tage en som selvstændig om fredagen efter ugens strabadser - vil nyde den med Kontorhunden 🥳

vh Mogens | https://www.mps-solutions.dk
Mandlige topatleter skal da slet ikke drikke alkohol i sæsonen. Det hører sig ferier til, hvis de gerne vil ødelægge formen!
Det er simpelthen løgn, det må det være. Sidder Superliga-spillere seriøst og drikker bajere i bussen, som om de havde spillet firmafodbold? Så forstår jeg sgu bedre, at det kniber med at præstere i Europa. Gudfader.
Er I seriøse??? Mener I seriøst at det ødelægger formen, at drikke en øl eller to efter en kamp? Skal I vist læse lidt op på hvordan kroppen fungerer.

Selvfølgelig må man da drikke en øl eller to efter en kamp også på eliteniveau. Gider I godt slappe af...

Håber det er en fucking joke det der. Så ønsker man da heller ikke være bedre end modstanderen på nogle som helst parameter.
Om de drikker 0, 1 eller 2 bajere efter en kamp ændre intet! Hverken sportligt eller på deres fysiske formåen … ledelsen skal virkelig til at se indad hvis de vurderer problemer ligger der. Og folk der ser et problem i at en topatlet får 1-2 øl om måneden ved tydeligvis intet! Ser gerne et studie der beviser dette udsagn.
Jeg er mere overrasket over, hvor mange der ikke har vidst, at professionelle fodboldspillere også drikker under sæsonen. Martin Albrechtsen snakker åbent om det i Bold.dks podcast, jeg har været i byen med Claudemir og adskillige andre spillere, herunder mødtes med Bolanos og N´doye på A-bar efter FCK spillede 1-1 mod Barca, jeg har været i konflikt med Frank Semou dagen inden han skulle spille for Brøndby - jeg har sågar selv drukket, mens jeg selv spillede elitefodbold. Det er så normalt, at det er underligt så mange ikke ved det.
annonce