Snak

Mere indhold efter annoncen

Slut med øl på vej hjem for FCK: Skal forstå situationen

Skrevet af bold
fre 7. okt 19:10

Jacob Neestrup har valgt at give FCK-spillerne øl-forbud på vej hjem fra udekampe, fordi de har brug for at forstå alvoren i den situation, FCK står i. Læs hele nyheden her
Skrevet af StoutPåStadion
I PL forbyder de ketchup, i Suppen der ryger bajeren. Perfekt.
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af FCK|Morfar
i nogle lande er ketchup banlyst fordi det indeholder Høj fructose majssirup som gør at ens hjerne bliver dårligere til at lære , men ud over det, så er det sku da underligt at de får lov nogle gange 2 gange om ugen hvis man har 2 udekampe og side og drik øl, ved godt de er mennekser , men de får en høj løn de kan sku drikke når de bliver gamle :P
F.C.København
Skrevet af Mr.Slotved
det er nok mere bare 1 øl
Skrevet af mps-solutions
Vidste ikke SL-spillere drak bajere på vej hjem i bussen. Det er jo ren kopi af Old boys hold rundt omkring 😳☺️
Så kan jeg også godt tage en som selvstændig om fredagen efter ugens strabadser - vil nyde den med Kontorhunden 🥳

vh Mogens | https://www.mps-solutions.dk
Skrevet af HG
Mandlige topatleter skal da slet ikke drikke alkohol i sæsonen. Det hører sig ferier til, hvis de gerne vil ødelægge formen!
Skrevet af Slettet(421031222311)
Det er simpelthen løgn, det må det være. Sidder Superliga-spillere seriøst og drikker bajere i bussen, som om de havde spillet firmafodbold? Så forstår jeg sgu bedre, at det kniber med at præstere i Europa. Gudfader.
Skrevet af Stormanden
Er I seriøse??? Mener I seriøst at det ødelægger formen, at drikke en øl eller to efter en kamp? Skal I vist læse lidt op på hvordan kroppen fungerer.

Selvfølgelig må man da drikke en øl eller to efter en kamp også på eliteniveau. Gider I godt slappe af...

Skrevet af Tipzy
Håber det er en fucking joke det der. Så ønsker man da heller ikke være bedre end modstanderen på nogle som helst parameter.
Skrevet af Osteopaten
Om de drikker 0, 1 eller 2 bajere efter en kamp ændre intet! Hverken sportligt eller på deres fysiske formåen … ledelsen skal virkelig til at se indad hvis de vurderer problemer ligger der. Og folk der ser et problem i at en topatlet får 1-2 øl om måneden ved tydeligvis intet! Ser gerne et studie der beviser dette udsagn.
Skrevet af MesutCazorla
Jeg er mere overrasket over, hvor mange der ikke har vidst, at professionelle fodboldspillere også drikker under sæsonen. Martin Albrechtsen snakker åbent om det i Bold.dks podcast, jeg har været i byen med Claudemir og adskillige andre spillere, herunder mødtes med Bolanos og N´doye på A-bar efter FCK spillede 1-1 mod Barca, jeg har været i konflikt med Frank Semou dagen inden han skulle spille for Brøndby - jeg har sågar selv drukket, mens jeg selv spillede elitefodbold. Det er så normalt, at det er underligt så mange ikke ved det.
Skrevet af Slettet(421031222311)
Altså, det her er elementær, almen viden. Men de af jer, der mener, at kroppen har lige så godt af øl som af en skål havregrød kan med fordel smutte forbi sundhed.dk og læse om øl og sundhed. Kombinationen elitesport/øl er dybt, dybt useriøs.
Skrevet af Donny
Jeg følger nordamerikansk ishockey. Hører derfor podcast med tidligere spiller Marc Methot. NHL-spillere drikker alkohol, når de er på road trip (flere udebanekampe i streg).
FC Skjoldhoegene
Skrevet af Lazaronen
Finder det ikke så overraskende.
Og nej, et par øl ødelægger nødvendigvis formen. Ikke desto mindre er det selvfølgelig et godt og fornuftigt signal.
Hvis man ikke gør sit arbejde ordenligt, holder vi lige igen med alle "de sjove ting" på arbejde indtil vi igen udfører vores arbejde korrekt.

Hvis det er i spillerbusen er det i arbejdstiden og helt op til chefen...
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af Pølsesnak
Alligevel overrasket over at det er en så konsekvent ting med druk i sæsonen.
Ved godt at fodbold er en holdsport og der ikke samme fokus på enkeltpræstationer, men jeg tør slet ikke tænke på den skideballe, du ville få af træneren i enkelt/makkersportsgrene.
Skrevet af smalldeine
Troede vitterligt, at der var tale om FC Københavns fans og ikke spillere! Shit, en bodega-agtig indstilling til livet som professionel fodboldspiller.
Sidder og drikker øl i bussen på vej hjem… jøsses. Tager de så også på McDonalds? Og hvad består deres ernæring af i hverdagen? Pizza, slik og chokolade?

Troede alle profesionelle klubber havde tilknyttet et hav af kostvejledere og andre specialister, som fulgte spillerne og testede dem i hoved og røv.

De bedste i verden, til hvad de gør, forsøger at optimere på alt. Som i ALT! Alle procenter tæller!

Og så læser man dette? Hold da op, at man ikke stiller større krav til hinanden og i særdeleshed “topspillere”, der lever af deres fysiske formåen. Og at de samme mennesker ikke stiller større krav til sig selv, ja det er godt nok chokerende
Skrevet af Stormanden
@Pølsesnak

Jeg kender et par stykker som roer med i toppen af dk og Europa. Og de tager gerne en øl efter træning eller et stævne. De går ikke i byen og drikker sig i hegnet, men de går helt sikkert i byen. Og det ved jeg deres kollegaer også gør. Jeg ved ikke, hvor din definition af enkelt sport/makkersport går, men i roning er det ikke unormalt at tage en øl.

Igen det er vildt, at folk tror at elitesports folk kun lever af pasta og proteinpulver. Selvfølgelig er de også mennesker og skal hygge sig, for at få en så ekstrem hverdag til at hænge sammen. Men det er selvfølgelig nemt at være fordømmende hjemmefra sofaen med en skål fredagsslik på bordet....
Skrevet af TheUnitedWay
Alkohol er gift, og selvfølgelig er det ikke sundt:
https://www.bt.dk/videnskab/maend-under-40-boer-ikke-drikke-mere-end-et-shot-oel-per-dag

Når det er sagt er fodboldspillere også mennesker, og jeg tror ikke at det er vanvittigt usundt hvis de får 1-2 øl én gang om ugen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Jarjar Binks
Heine Fernandez var en superliga superstar, han røg smøger i pausen og drak hva han havde lyst til efter kampene, tiderne skifter, den er jeg med på og Nees, har virkelig vist at han er parat og indforstået med hvad der kræves for at styre et tophold... Fed beslutning og alt for fed at se at han forventer alt af sine spillere, de tjener jo også kassen, så der skal sgu præsteres!!!
Skrevet af Jarjar Binks
Hold da kæft!! Det er helt fint at der bliver taget sådan en beslutning, nu er det jo ikke seriefodbold vi har med at gøre her!
Til den løn spillerne får, skal de fandme præstere! Det har FCK ikke gjort længe, så derfor skal der indoktriners en holdning der hedder sejr.

Wenger overtog Arsenal i sin tid og ændrede ALT fra sengetider til madvaner, 50/50 var holdet splittet, men da han kunne overbevise Tony Adams om at det var det rette at gøre, blev Arsenal et af de mest frygtsomme hold at møde... Back in the days I know, men gennem tiderne har spillerne, via deres "fame factor" fået lov til at beslutte ALT ALT for meget!

Fodbold er for fansene! Spillerne skal gøre deres absolut ypperste HVER gang de er på banen, de skylder de fansene!
Skrevet af Jussi
Jeg skal lige forstå denne tråd:

Kommenterer folk overskriften eller ‘indholdet’ i artiklen?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce
0