Snak

Mere indhold efter annoncen
Altså, det her er elementær, almen viden. Men de af jer, der mener, at kroppen har lige så godt af øl som af en skål havregrød kan med fordel smutte forbi sundhed.dk og læse om øl og sundhed. Kombinationen elitesport/øl er dybt, dybt useriøs.
Jeg følger nordamerikansk ishockey. Hører derfor podcast med tidligere spiller Marc Methot. NHL-spillere drikker alkohol, når de er på road trip (flere udebanekampe i streg).
FC Skjoldhoegene
Finder det ikke så overraskende.
Og nej, et par øl ødelægger nødvendigvis formen. Ikke desto mindre er det selvfølgelig et godt og fornuftigt signal.
Hvis man ikke gør sit arbejde ordenligt, holder vi lige igen med alle "de sjove ting" på arbejde indtil vi igen udfører vores arbejde korrekt.

Hvis det er i spillerbusen er det i arbejdstiden og helt op til chefen...
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Alligevel overrasket over at det er en så konsekvent ting med druk i sæsonen.
Ved godt at fodbold er en holdsport og der ikke samme fokus på enkeltpræstationer, men jeg tør slet ikke tænke på den skideballe, du ville få af træneren i enkelt/makkersportsgrene.
Troede vitterligt, at der var tale om FC Københavns fans og ikke spillere! Shit, en bodega-agtig indstilling til livet som professionel fodboldspiller.
Sidder og drikker øl i bussen på vej hjem… jøsses. Tager de så også på McDonalds? Og hvad består deres ernæring af i hverdagen? Pizza, slik og chokolade?

Troede alle profesionelle klubber havde tilknyttet et hav af kostvejledere og andre specialister, som fulgte spillerne og testede dem i hoved og røv.

De bedste i verden, til hvad de gør, forsøger at optimere på alt. Som i ALT! Alle procenter tæller!

Og så læser man dette? Hold da op, at man ikke stiller større krav til hinanden og i særdeleshed “topspillere”, der lever af deres fysiske formåen. Og at de samme mennesker ikke stiller større krav til sig selv, ja det er godt nok chokerende
@Pølsesnak

Jeg kender et par stykker som roer med i toppen af dk og Europa. Og de tager gerne en øl efter træning eller et stævne. De går ikke i byen og drikker sig i hegnet, men de går helt sikkert i byen. Og det ved jeg deres kollegaer også gør. Jeg ved ikke, hvor din definition af enkelt sport/makkersport går, men i roning er det ikke unormalt at tage en øl.

Igen det er vildt, at folk tror at elitesports folk kun lever af pasta og proteinpulver. Selvfølgelig er de også mennesker og skal hygge sig, for at få en så ekstrem hverdag til at hænge sammen. Men det er selvfølgelig nemt at være fordømmende hjemmefra sofaen med en skål fredagsslik på bordet....
Alkohol er gift, og selvfølgelig er det ikke sundt:
https://www.bt.dk/videnskab/maend-under-40-boer-ikke-drikke-mere-end-et-shot-oel-per-dag

Når det er sagt er fodboldspillere også mennesker, og jeg tror ikke at det er vanvittigt usundt hvis de får 1-2 øl én gang om ugen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Heine Fernandez var en superliga superstar, han røg smøger i pausen og drak hva han havde lyst til efter kampene, tiderne skifter, den er jeg med på og Nees, har virkelig vist at han er parat og indforstået med hvad der kræves for at styre et tophold... Fed beslutning og alt for fed at se at han forventer alt af sine spillere, de tjener jo også kassen, så der skal sgu præsteres!!!
Hold da kæft!! Det er helt fint at der bliver taget sådan en beslutning, nu er det jo ikke seriefodbold vi har med at gøre her!
Til den løn spillerne får, skal de fandme præstere! Det har FCK ikke gjort længe, så derfor skal der indoktriners en holdning der hedder sejr.

Wenger overtog Arsenal i sin tid og ændrede ALT fra sengetider til madvaner, 50/50 var holdet splittet, men da han kunne overbevise Tony Adams om at det var det rette at gøre, blev Arsenal et af de mest frygtsomme hold at møde... Back in the days I know, men gennem tiderne har spillerne, via deres "fame factor" fået lov til at beslutte ALT ALT for meget!

Fodbold er for fansene! Spillerne skal gøre deres absolut ypperste HVER gang de er på banen, de skylder de fansene!
Jeg skal lige forstå denne tråd:

Kommenterer folk overskriften eller ‘indholdet’ i artiklen?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce