Snak

Mere indhold efter annoncen
Som FCK tilhænger overrasker det her mig godt nok meget.. uanset hvad virker det enormt uprofessionelt i topfodbold og hænger ikke rigtig i tråd med at man forsøger at jagte de sidste procent alle steder.. lidt trist læsning faktisk
Hvor er folk dog dumme. En, eller to øl efter en kamp er absolut ikke skadeligt. Spændt på hvad fjolset Neestrup finder på næste gang.
Glæder mig til de taber til Fc Nordsjælland. Neestrup er en sekunda træner. De burde have ansat en toptræner.
Mps Pollution : Kæft et shameless plug du lige kaster ind der......
Mps
Din hjemmeside/virksomhed er da alligevel det mest håbløse jeg har set. Men den sidste idiot er ikke født endnu så det går nok men tænker ikke du får mange kunder herinde
Hvor er det dog plat, at så mange mennesker farer i flint over, at professionelle fodboldspillere fejrer en sejr med en enkelt øl eller to. Jeg tænker, at det var blevet forbudt for længe siden, hvis det satte sine tydelige spor under træningen dagen efter.
Menneskets hjerne har også brug for at slappe af ind imellem.
For mig er problemet kke Øllen i sig selv, men det faktum at man ikke præsterer nogen steder, så virker det sgu forkert på mig at sidde og drikke øl i bussen.


Glad nu?
"... blev Arsenal et af de mest frygtsomme hold at møde"

Nå, var det dét.
Ja, jeg husker godt, at de virkede noget bange og forskræmte
LOL - Neestrup virker ikke som den skarpeste kniv i skuffen og hans udtalelser til medierne meget kort tid inde i hans ansættelse virker ikke specielt gennemtænkt.

Altså hvad havde han regnet med ville komme ud at sige at han ville være den første til at løbe på tanken efter øl efter de havde vundet nogle fodbold kampe? Det er da så himmelvidt dumt sagt på forhånd og uintelligent hele vejen igennem!
Neestrup er ægte og i mindre grad en af de medietrænede bavianer vi er vant til. Kun forfriskende at siger ting som de er, i min verden. Det blir sgu for kedeligt ellees
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
annonce