Snak

Mere indhold efter annoncen

Sochaux: Kalilou Traoré skal til lægetjek

Skrevet af bold
fre 31. aug 2012
Den franske klub Sochaux fortæller på sin hjemmeside, at man er tæt på at hente midtbanespilleren Kalilou Traoré i OB.

Læs hele nyheden her
Skrevet af flotfyr_17
Sørens! En rigtig dygtig spiller, som forlader ligaen.
Liverpool
Skrevet af nixcha
Men også en meget ofte skadet spiller, der kun glimtvis har vist sit potentiale. Til gengæld har glimtene været kraftige. Tror klart det er bedst for begge parter: Traoré ville aldrig kunne folde sig rigtigt ud i DK. Forhåbentlig kan han i Frankrig.

Skrevet af tras
Og hvad gør OB så for at supllere truppen når skaderne og karantænerne begynder at indfinde sig? Formentligt intet. Poul Hansen har været en stor skuffelse og at leje en norsk angriber som ikke kan klare sig i hollandsk fodbold er uambitiøst i min optik. Troels Bech gør det flot men han må være skuffet over de manglende forstærkninger til en smal trup.
Skrevet af genialtdetder
Jeg vil gi Nixcha fuldstændig ret her. Traoré har et kæmpe potentiale, men det er aldrig rigtig kommet til udtryk i hans OB tid. Og modsat flere andre spillere som aldrig slog til i OB, synes jeg denne gang ikke det er klubbens skyld. Det er som om han bare aldrig nåede topformen.

Ob har jo allerede hentet Diarra til pladsen, så jeg synes egentlig ikke et salg vil skade, men jeg vil gi Tras ret i, truppen nok er lidt for lille. Omvendt kan det måske betyde, at en ung hidtil uprøvet spiller, kan få et pludseligt gennembrud. Det kan man aldrig vide..
Skrevet af JimmyLawrence!!!
Det ville jo ske på et tidspunkt enten nu eller senere. Traores talents er for stort til at man kan holde på det i et lille land som Danmark, ærger mig dog over at han aldrig rigtig nåede at udfolde det helt i O.B.

Så må vi skrive med Bergvold til midtbanen og så silberbauer til højrebacken, og hvis vi så samtidig kunne komme af med HHA og AMC, de har gjort det fint de er bare ikke gode nok med bolden til vores nye spillestil, også hente en centralforsvar mere så ser det fornuftig ud.
Skrevet af Aryan
NNEEEEEJJJJJ!!! Men som tidligere nævnt, har manden et KÆMPE potintiale. Og det var kun et spørgsmål om tid før de store ligaer fik øjnene op for Kalilou.
Come on Spurs! Djiby er KONGEN!http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Superliga/2008/08/03/191906.htm
annonce
0