Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Renshaw
Du skal linke til Wehlasts tweet hvis du vil omgå betalingmuren, BB

Her https://twitter.com/MadsWehlast/status/780346186691731456
FC København
Skrevet af Gandalf1
Så uden det ekstremt mærkelige salg af Corner ville han have haft et stort underskud?
Skrevet af Bløde babser
Så uden det ekstremt mærkelige salg af Corner ville han have haft et stort underskud?


Yes, men så havde man bare ladet være med at lave nogle af de "ekstremt mærkelige" køb der også har været i perioden og så været tilbage i plus.

Det 100%
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af ruhwald
superligaen er for lille til et hold som fck


I guder, så kan man vel ikke blive mere arrogant !! ?
Hvor vil jeg le højt og længe hvis de ikke bliver mestre
Skrevet af John Henry
Hørt!
Hvis man ikke kan forstå Ståle, er det fordi man er mindre begavet!
Skrevet af Polkagrisen
Superligaen er en for lille turnering for et hold som FCK


Lidt sjovt at man så har misset 2 af de 3 seneste mesterskaber.
Skrevet af Sover de andre
Ruhwald, tænker du i suppen eller CL, vi ved jo hvor svært det er at deltage i to turneringer på samme tid for danske hold, det siger de fodbold-faglige.

Men FCK gør det aldrig godt nok med alle deres penge, mener at de længe er ubesejret i dk og Europa, sidste år vandt FCK både guldet og pokalen, det eneste de ikke vandt som var "muligt" var en europæisk titel.


At FCK er for god til ligaen lyder vildt, men der var nok en grund til at FCK hellere havde valgt en 10-holds liga fremfor en 14-holds.

Man tror åbenbart på at det højner niveauet ved at blive matchet bedre weekend efter weekend.

Alle kan næsten sælge hele holdet hvis det udelukkende går ud på at sælge alle, prisen afgører vel dette.


Skrevet af Slettet(262210221504)
Jeg krummer tæer hver evig eneste gang, at folk hiver "hvorfor-lærer-Ståle-ikke-dansk" kortet frem. Det er så ubeskriveligt pinligt at være vidne til, at folk synker ned på så lavt et niveau. Der lyder ikke et pip når man hører en udtalelse fra fx. Colin Todd, som efter flere år i landet heller ikke har lært dansk, men lige så snart det er Ståle, så kommer de indavlede aber med fakler og høtyve frem fra deres huler. Tag jer fucking sammen.
Skrevet af Gandalf1
Yes, men så havde man bare ladet være med at lave nogle af de "ekstremt mærkelige" køb der også har været i perioden og så været tilbage i plus.

Der har vel reelt set kun været tilbageløbet af Corner
Skrevet af Slettet(562140202803)
En dag skal Ståle nok lære dansk... ;)
Skrevet af claush24
Jeg tror også de fleste klubber vil kunne sælge alle spillere, når ikke prisen betyder noget. Det jeg synes er mest interessant (i den oprindelige artikel) er at Ståle da han kom skulle ud og finde klubber til dem der skulle sælges. At der skulle sælges spillere skyldtes mange forskellige trænere, men uden at have det fulde overblik over hvornår de forskellige spillere blev købt og solgt, kan jeg ikke se at dem der blev solgt billigst i højere grad er andre træneres spillere.
Skrevet af Slettet(281339200211)
Waage 1922 er belastende at høre på.
Tilbedes kun af stupide individer,og har ALDRIG vundet nogen trofæer.
Skrevet af Fanø Laks
Jeg er egentligt ligeglad med hvor vidt ståle gider lære en ældre dialekt af det sprog han i forvejen snakker, men at sammenligne det med hvorfor Zorniger ikke har lært dansk endnu er jo bare ren klaphat, Ståle har jo været i landet meget længere. Prøv du at lære et hvilket som helst sprog på den tid Zorniger har været i Danmark.


Inden du går "ren klaphat", så kan du jo læse mit indlæg igen og forhåbentlig opdage at det du svarer på ang. Zorniger og andre, var et spørgsmål. Hvor i "Hvornår lærer Zorniger m.fl. at tale dansk?" antydes der at Zorniger burde tale dansk lige nu?

Jeg tænkte bare, at siden i har så travlt med Ståle, så må i jo have en defineret opstartsperiode, hvor man kan tillade sig at tale udenlandsk - og herefter har man bare at gøre sig forståelig på rigsdansk. Eller er det bare hykleri igen igen, fordi det handler om Ståle?
Skrevet af Lars Mexico
Vil lige komme med en kommentar til Ståles norske sprog.

naturligvis er det da ok han ikke taler dansk - det er der mange andre i den danske fodboldverden der heller ikke gør.

Problemet er blot at ma nantager at alle kan forstå ham - og det er det ikke. Jeg har selv svært ved det.

Løs problemet og få ham tekstet - case closed.

Jeg er bestemt ikke FCK fan og Zanka så ret langt nede på min rangliste - men man kan kun have respekt for fusionsholdet fra omegnskommunen

God dag til alle :)
#Fairplay - Hader film Favoritklubber: OB, Liverpool, Bayern Munchen
Skrevet af Nicodemus
Lars Mexico:

Jeg er bestemt ikke FCK fan og Zanka så ret langt nede på min rangliste - men man kan kun have respekt for fusionsholdet fra omegnskommunen


Den sætning giver overhoved ingen mening! Hvorfor kan man kun have respekt for fusionsholdet fra omegnskommunen?
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce
0