Snak

Mere indhold efter annoncen

Solbakken: Kan sælge hele holdet i morgen

man 26. sep 2016
FC København-manager Ståle Solbakken fortæller, at han uden problemer kan sælge hele holdet i morgen.

Læs hele nyheden her
Det eneste triste ved den konstatering er bare, at alle de andre i suppeligaen halter tilsvarende bagefter - både på den sportslige men også og især på den forretningsmæssige front !

FCM og Aab vandt altså det danske mesterskab for ikke så mange sæsoner siden - det udløste europæisk deltagelse med pæne økonomiske afkast, men det ville da være synd at sige at det ligefrem har været at se på banen på det seneste. 5-2 over Horsens på hjemmebane er ikke just prangende . . .

Egentlig underligt, at man derovre ikke har haft nogle besindige jyske forretningsfolk (onde tunger ville kalde sådanne krejlere . . ), der har formået at få mere ud af den økonomiske optur, de to klubber havnede i efter mesterskaberne.
Bakken Solståle er belastende. Tilbedes som en gud, når de eneste trofæer han har vundet var med det suverænt bedste hold i turneringen.
Du er en idiot åge
I know what you did last decade against Hobro
Nu er jeg kæmpe Ståle-fan, og jeg tror på, at han kan sælge hele truppen i morgen for rekordstore summer. Jeg tror dog ikke på, at han kan gøre det uden problemer. Fx har vi jo netop i morgen en kamp mod Brugge, hvor vi helst gerne skulle kunne stille et bare nogenlunde kompetent hold.
Pedanteri, ja tak.
Bakken Solståle er belastende. Tilbedes som en gud, når de eneste trofæer han har vundet var med det suverænt bedste hold i turneringen.


Som han selv har skabt fra bunden over flere gange nu.
Der er kun ÉN klub - F.C. København. Neutral Premier League fan.
Bakken Solståle er belastende


Folk der troller og starter deres trolling med barnlige tosse øgenavne er belastende.


FCK har et godt hold og selvfølgelig er der bud efter deres spillere. Sådan er det jo når man som FCK bare er et led i fødekæden. Når det gå godt er det fordi spillerne gør det godt og der så er bud efter dem.

Meget logisk.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Sole Stålbakken er faktuelt helt forkert på den. For det første er transfervinduet lukket og for det andet tror jeg Delaneys kommende tyske arbejdsgiver vil blive en skulle mobset, hvis Sole solgte ham til en anden klub :)
Tak for det Zebra, vi var et par stykker, som frygtede at Fck skulle ud og hente et helt nyt hold i overmorgen.. Gudskelov!
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
5-2 over Horsens på hjemmebane er ikke just prangende . . .

Hvad er det så?

Ja solbakken kan sælge alle sine spillere hvis han havde lyst. men transfervinduet er jo lukket. Og ja FCK kan også sælge deres spillere til ca det dobbelte af hvad de ville gå til i AaB eller FCM, om det så skyldes profilering af spiller, branding af klub, godt købmandsskab eller en god blanding af det hele, det ved jeg ikke.

At Ståle Slobakken har bygget FCK op fra bunden, det kan vel kun grines af. FCK var på ingen måde på bunden hverken 1. eller 2. gang han overtog.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Er det ikke lidt misforstået, det der med at transfer vinduet er lukket? Altså i princippet kunne han jo godt sælge alle mand imorgen, det vil så bare først blive effektueret til vinter.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
annonce