Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror også de fleste klubber vil kunne sælge alle spillere, når ikke prisen betyder noget. Det jeg synes er mest interessant (i den oprindelige artikel) er at Ståle da han kom skulle ud og finde klubber til dem der skulle sælges. At der skulle sælges spillere skyldtes mange forskellige trænere, men uden at have det fulde overblik over hvornår de forskellige spillere blev købt og solgt, kan jeg ikke se at dem der blev solgt billigst i højere grad er andre træneres spillere.
Waage 1922 er belastende at høre på.
Tilbedes kun af stupide individer,og har ALDRIG vundet nogen trofæer.
Jeg er egentligt ligeglad med hvor vidt ståle gider lære en ældre dialekt af det sprog han i forvejen snakker, men at sammenligne det med hvorfor Zorniger ikke har lært dansk endnu er jo bare ren klaphat, Ståle har jo været i landet meget længere. Prøv du at lære et hvilket som helst sprog på den tid Zorniger har været i Danmark.


Inden du går "ren klaphat", så kan du jo læse mit indlæg igen og forhåbentlig opdage at det du svarer på ang. Zorniger og andre, var et spørgsmål. Hvor i "Hvornår lærer Zorniger m.fl. at tale dansk?" antydes der at Zorniger burde tale dansk lige nu?

Jeg tænkte bare, at siden i har så travlt med Ståle, så må i jo have en defineret opstartsperiode, hvor man kan tillade sig at tale udenlandsk - og herefter har man bare at gøre sig forståelig på rigsdansk. Eller er det bare hykleri igen igen, fordi det handler om Ståle?
Vil lige komme med en kommentar til Ståles norske sprog.

naturligvis er det da ok han ikke taler dansk - det er der mange andre i den danske fodboldverden der heller ikke gør.

Problemet er blot at ma nantager at alle kan forstå ham - og det er det ikke. Jeg har selv svært ved det.

Løs problemet og få ham tekstet - case closed.

Jeg er bestemt ikke FCK fan og Zanka så ret langt nede på min rangliste - men man kan kun have respekt for fusionsholdet fra omegnskommunen

God dag til alle :)
#Fairplay - Hader film Favoritklubber: OB, Liverpool, Bayern Munchen
Lars Mexico:

Jeg er bestemt ikke FCK fan og Zanka så ret langt nede på min rangliste - men man kan kun have respekt for fusionsholdet fra omegnskommunen


Den sætning giver overhoved ingen mening! Hvorfor kan man kun have respekt for fusionsholdet fra omegnskommunen?
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce