Snak

Mere indhold efter annoncen
Life:
Hvis han har ønsket at fjerne fokus fra spillere og over på ham, så er det jo lykkes, Nicodemus, så er ikke helt med på hvad du vil opnå?


At pointere at det netop er Ståles tanke, bag udtalelserne. Og at folk hopper på den med begge ben. Ståle er pisse ligeglad med hvad folk i medierne måtte mene eller ikke mene.
Han vil bare gerne vinde mest muligt, og det gør han ikke med en trup, der er skrøbelig overfor kritik, da den til tider er noget underlødig. Se f.eks. kritikken af Høgli.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Ja det ser pænt skidt ud for Ståle og FCK pt, men tænk hvis han får bøtten vendt så er der en del brugere herinde der kommer til at sluge nogle kameler.

Dog kan jeg pt slet ikke se hvordan FCK i denne sæson skulle kunne ende som vindere af suppen, skulle det ske fortæller det alt om de øvrige klubber i DK.

Gigant fan af SIR-CUMCISED Tilmed læser jeg at der her på siden findes en bif-fan i en lederstilling, det må skabe både glæde og håb tænker jeg. Den er svær at sluge.
Ståle har jo ret, men han glemmer at fortælle han med udtalelsen tænker tilbage på mesterskabet i 2013 - nu er man kun syvendebedst, og måske niende bedst efter runden. Det gas - I kan ta´ det!

Men mon ikke FCK kommer til at slutte i top 2 som altid med den kvalitet truppen har, når FCM slår taktoren i bakgear. Brøndby tager medaljer og Hobro slutter på en overraskende femteplads efter FCN. AaB ender midt i feltet som nummer seks, men kommer acceptabelt ud af Europa med en sejr og et par uafgjorte på tredjepladsen i puljen. Man er simpelthen for smal til begge turneringer og lægger for stort et ansvar på urutinerede ungdomsspillere, som som vi så det på Cypern. Men damn hvor kunne det have været i orden at se Barcelona på Aalborg Stadion!
Hvor er man egentlig fucking træt af, at Ståle og spillerne enten siger det der, eller også noget i stil med: "vi havde (indsæt synonym for fortjent her) mere". Der sker aldrig en skid. Man har den mest hovedstødsstærke fodboldspiller ligaen har set siden N´Doye, og alligevel har man ingen indlæg til ham. Tværtimod giver man bolden til en 20 årig gut, der øjensynligt har fået som job at snyde så mange som muligt. Den eneste der præsterer på et ordenligt niveau, er fandme næsten Stephan Andersen.
\\\"Real Madrid har ingen der propper penge i klubben, som de ikke selv har tjent.\\\" - Kassow-Rossing CRISTIANO BORRACHO
Pisse ærgeligt vi ingen skud havde på mål så sæbehandske kunne vise sit sande niveau :(
Aalborg BK Liverpool FC FC Barcelona AFC Ajax Amsterdam AS Roma
Hvordan kan man være sikker på hvad ståle siger? jeg venter altid på undertekster...

Flot AAB.
OB - CFC http://www.youtube.com/watch?v=tVjxCZudwX8 Et heldigt øjeblik på \\\\\\\"the shed\\\\\\\" fanget på film.
3. AaB sejr i træk over FCK. Heldigvis er FCK stadig det bedste hold. Ellers køber man bare 11 nye spillere.

Ståle: Er det trænerens eller sportschefens skyld at de nye ikke slår til?

Har regnskabschefen husket at skrive indtægterne for CL gruppespillet med i budget 15?

Det sejler i den klub, og den norske "frelser" kan efterhånden kalde sig manager, sportschef og cirkusdirektør.
Brøndby Tiden sårer alle læger. Det er på tide at gå, PB.
Tja...hvert hold spiller jo sit eget spil, udfra sin formåen m.m.
Det ligetil, og det lykkes AaB bedst med :)
Vanløse IF siden jeg blev født
I følge ståle er FCK ALTID de bedste. Selv når de taber.

Klaphat
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
Jeg er slet ikke enig i at man kan være tilfreds med spillet. Så skal det da være trilleriet i 4 backkæden, for fremad banen er der ikke ret meget der fungerer og de få chancer man kommer frem til er ikke prangende.

Er klar over at der er lidt skader men jeg tror sgu modstanderne har læst Ståles simple taktik som er præcis den samme som sidst han var i hovedstaden.....
annonce