Snak

Mere indhold efter annoncen

Solskjær: Carraghers kritik ændrer intet

Skrevet af bold
ons 20. okt 2021

Ole Gunnar Solskjær lader sig ikke påvirke af Jamie Carrraghers kritik af nordmandens evner som manager. Solskjær er fuld af tro på sig selv.Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger
Jeg vil mene at OGS er enestående. Ingen manager i historien har brugt så mange penge og intet fået ud af dem.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Haha, nice one!
Det sagt, er der stadig en pointe i, at kritik af United fra Carragher næsten er lige så sikkert, som at han trækker vejret. Så vidt jeg ved, kom Gary Neville videre fra at benytte enhver lejlighed til at hakke på Liverpool (ret mig, hvis jeg tager fejl). Måske skulle Carragher overveje det samme, inden vi glemmer, at han også har spillet fodbold engang…

Og jeg holder ikke engang med nogle af de to hold - jeg er bare træt af kommentatorer, der er så biased (helt kan det aldrig undgås), at man kan gætte hvad de siger på forhånd.
Carragher er en god kommentator. Han burde bare skrue ned for sin yndlingskæphest, United, lade andre føre kritikken offentligt og bevise sit værd på andre områder.
.
Skrevet af bruger
Det er hyggeligt at Carragher og Neville hopper ned på børnehaveklasse niveau en gang imellem.
Det er når Roy Keane åbner munden jeg krummer tæer. Han er det ultimative kvaj bag en mikrofon.
Skrevet af StoutPåStadion
Godt Carragher ikke er Oles søn, så havde der ikke været aftensmad i aften.
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af 2-0sværføring
Please, please lad ham stadig være manager på søndag, uanset hvordan det går i aften!!
YNWA
Skrevet af Mikesas
Ifølge nogles teorier herinde vinder Pep kun sine trofæer på grund af de penge han har i ryggen.

Med den teori, burde tilfældet så ikke være det samme med OGS???

Nej, Pep, Tuschel og Klopp er bare nogle utrolige trænertalenter. OGS……not so much.

Kunne være spændende at se, hvad de tre førnævnte trænere kunne få ud af United.
Skrevet af Henpou
Få nu bare OGS fyret, så vi kan få en kompetent mand på posten. En der kan få det store potentiale der er i truppen frem på banen.
Skrevet af YNWA"96"
Kritik og kritik ?

Han siger at OGS har gjort et rigtig godt stykke arbejde i klubben, men ikke mener ManU ikke vinder PL el CL med OGS ved roret. Det må tiden vise, men jeg går udfra at artiklen er taget fra Skyudsendelsen, hvor OGS blev debatteret.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Det er når Roy Keane åbner munden jeg krummer tæer. Han er det ultimative kvaj bag en mikrofon.

Helt enig; endnu et eksempel på, at der konsekvent tages parti, uanset om det er på sin plads. Egentlig forstår jeg slet ikke, hvorfor engelske seere/lyttere ikke gennemskuer det. I Danmark er vi jo aldrig blege for at kommentere på kommentatoren, udover om han tager vores parti. Måske vejer underholdningsværdien i kommentatorerne tungere derovre?
.
Skrevet af TheUnitedWay
Det er sjældent at man må give en Liverpool-mand ret, men Carragher er spot on. Nu har Ole fået masser af tid og penge til at implementere sin spillestil, og det er ikke blevet et hak bedre. Den bedste periode var stadig i starten.
Der skal en ny træner til. Mous sidste kamp var imod LFC, og jeg tror at det samme bliver tilfældet for Ole.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af miks
Der var heller ikke mange der spåede Carra en stor karriere i Liverpool, så sådan er der vel så meget. Men jeg tror nu heller ikke rigtig på OGS. Det virker lidt som om Manu lever på fortidens dyder.
Skrevet af jakobcl
OGS har gjort det godt. Han har fået vendt skuden og de negative toner omkring holdet.

Men jeg tvivler på, at han har evnerne til at tage os næste skridt.

Egenligt burde han blive sportsdirektør og så en anden ved roret omkring holdet. Ved ikke lige hvem det skulle være, men Conte kunne været et bud.
Manchester United (Selvom de er elendige) B93 (Østerbro dreng)
Skrevet af anders.hede
Jeg har det nogen med de kommentatorer som jeg har det med Søren Pind. Det er vildt så klog man pludselig bliver når man ikke rigtig selv har et ansvar.
Det er underholdende at høre på eks Roy Keane, men hold kæft jeg ville være træt af ham, hvis jeg var manager.
Skrevet af bruger
OGS har gjort det godt. Han har fået vendt skuden og de negative toner omkring holdet.


Det må man sige. Man gik fra Mourinho der vandt nogle pokaler med en væsentlig dårligere trup til at bruge urealistiske summer for så intet at vinde. Sååå
Har han gjort det godt, STORT NEJ
Har han vendt skuden. Endnu større nej.
Skrevet af Mrbertelsen
Det må man sige. Man gik fra Mourinho der vandt nogle pokaler med en væsentlig dårligere trup til at bruge urealistiske summer for så intet at vinde. Sååå
Har han gjort det godt, STORT NEJ
Har han vendt skuden. Endnu større nej.


Det er en noget forhastet konklusion at sige nej.
Truppen er ganske rigtigt blevet bedre, men det er modstanderne også..
Solskjaer har gjort det godt, jeg tror dog også opgaven herfra og til toppen er for svær for OGS.. men hans United hjerte kan man ikke stille spørgsmålstegn ved..
United!
Skrevet af Slettet(031508220511)
@Mberthelsen

Ikke at jeg skal blande mig, da jeg inderligt håber de beholder solstrålen, men!!!
Det du skriver giver ikke mening, hvis dit skriv var for at forsvare Ole?
Du skriver at truppen er blevet bedre og modstanden er blevet bedre, ergo må Mou være den bedre manager i og med det er status quo.
Så siger du at han har gjort det godt, men at han ikke kan nå toppen, hvilket Mou gjorde?
Så i følge dig selv, så kan den forhastede konklusion jo sagtens være et stort NEJ!
Skrevet af Xenophon_
Jeg er sgu glad for Ole i United. Han er den første der har fået styr på klubben og truppen efter Sir Alex Ferguson. Selv Pogba er der for det meste ro omkring, hvor Pogba endda er ude og bede sin agent om at lukke sylten og så spiller han der hvor Ole sætter ham, uden brok. Fanme ikke mange der kan bilde mig ind, at de havde regnet med dét. Desværre blev han skadet i ca. 6 måneder og så fik han covid op mod denne sæson, men det er jo ikke Ole´s skyld, men man kan heldigvis se Pogba gerne vil, hvilket man også ser hos mange andre. Luke Shaw virker for første gang længe til at have fundet sig til rette i United, under Ole osv. osv.

Der er lavet mange udskiftninger de seneste år, men truppen er stort set hvor den skal være nu, for at kunne spille med om det hele de næste sæsoner, på nær klumpe dumpe Maguire. Det fejlkøb koster os stadig 10-15 point per sæson.

Varane var et fremragende køb, da vi har haltet i centerforsvaret meget længe og han er ren klasse, vi mangler bare én mere, så har vi det vildeste forsvar med Varane, Shaw og W-Bissaka allerede. Midtbanen og angrebet kan jo næppe blive bedre, når alle er klar.

Jeg ser frem til at følge United, der sker sgu mange spændende ting, både med antallet af unge talenter og store stjerner, spillestilen, en god manager osv.

Er dog træt af nogle af de der "panik-fans" vi har, men igen, det kan Ole jo heller ikke gøre meget ved. Så endda én der foreslog Conte... Manden er meget, meget defensivt orienteret, hans klubber stilmæssigt er Chelsea, Inter, Juventus o.lign. Det ville jo værre et rent fejlcast, decideret bindegalt.

United har gang i det bedste projekt vi har set i mange år, sæsonen er lige startet, så der kunne vel næppe være mere at se frem til som fan.
Skrevet af KiksetIndspark
Få nu fyret OGS. Kritikken fra Carragher er helt korrekt. OGS har ikke erfaringen til at tage Man United det næste skridt op, som gør at de kan vinde trofæer.

Hvor mange finaler har han ikke også tabt efterhånden i EL imod væsentligt ringere modstandere?

Chelsea gjorde det med Lampard, og Tuchel vandt CL i første sæson. Man U kan altså sagtens gøre det samme.
Skrevet af Pep Guardiola
Det du skriver giver ikke mening, hvis dit skriv var for at forsvare Ole?


Jeg synes nu det giver fin mening. Det er et spørgsmål om målestokken. Hvis du regner et trofæ som samme værdi uagtet hvilket trofæ der er tale om klarede Mou det selvsagt bedst. Men en 6. plads, en 2. plads og fyret ved en 6.plads yderligere er ikke imponerende. Dertil er Mourinho ikke typen der har lange ophold i klubber og hans tid i United var i min optik præget af samme kortsigtede tankegang som han ofte praktiserer. Jeg kan godt forstå at United foretrækker OGS som i højere grad følger retningslinjer der sikrer at man også har og bruger spillere som skal tegne United på den lange bane - med eller uden OGS selv. Jeg sporede ikke den store udvikling under Mou, og stemningen var ikke ligeså optimistisk som den har været på det seneste.

Du skriver at truppen er blevet bedre og modstanden er blevet bedre, ergo må Mou være den bedre manager i og med det er status quo.


Det giver ikke mening. Det forudsætter at niveauet er 1:1 hævet over hele linjen, hvilket næppe er tilfældet. Desuden er det alt for ensporet kun at se på trofæerne. Klubben skal gerne være etableret i toppen i mange år frem, ikke bare gå efter de hurtige lette trofæer med den konsekvens at man sælger sine unge spillere og pantsætter sin fremtid (sat på spidsen for at bevise en pointe;)).

Så siger du at han har gjort det godt, men at han ikke kan nå toppen, hvilket Mou gjorde?


Betegner du FA Cup, Community Shield og Liga Cuppen som "toppen" for United? Jeg tror da de stiler højere end det og netop forsøger at bygge holdet op til at kunne tage næste step.

Så i følge dig selv, så kan den forhastede konklusion jo sagtens være et stort NEJ!


I hvert fald ud fra dine forfejlede mellemregninger..
Skrevet af Slettet(031508220511)
@Pep
Blev Manchester united ikke nummer to under Mou?
Hvor er ellers toppen, udover selvfølgelig nummer 1!
annonce
0