Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GoddagFolkens
Det er ikke et rart program, at skulle ind i, når man allerede nu er presset i hvert fald. Jeg synes Ole har gjort det godt. Han har eftersigende gjort rigtig meget for ungdomsfodbolden i United, fået acceptable placeringer (CL bold), men mangler at få nogle trofæer... Jeg forstår godt, at folk kan have deres skepsis angående om han har evnerne til det selvom størstedelen af Uniteds fans ville ønske, at Ole vil få succes. Og med Zidane og Conte frie vil man altid blive fristet.. Og jeg tror såmænd nok også, at det er sådan, at det kommer til at ende.

Jeg tror en af problemerne Ole har nu, er at han også er omgivet af for mange "venner".. Jeg betvivler ikke deres faglighed, men er de dygtige nok til at have så fremtrædende en rolle i en trænerstab? Reelt ved jeg det ikke selv, så jeg kan gøre dem uret. Men Når Ole sætter sig på bænken og snakker og skal rådføre sig med sin trænerstab, i en kamp, hvor de enten er bagud eller der står 1-1, så skal han jo kunne henvende sig og få reelle gode råd. Jeg tror nu Phelan er god nok, men hvad med de andre?

Ole har sine styrker og mangler.. og hvis manglerne begynder, at fylde mere end styrkerne, så er der to veje at gå som jeg ser det:

1) Fyr Ole og hent Zidane eller Conte, så spillerne ikke kan kigge ud på bænken og finde forklaringer..
2) Ansæt kapacitet der kan hjælpe Ole og kompensere for det han ikke kan eller mangler.. Ville en Graham Potter i Brighton være urealistisk som assistent? Virker utrolig dygtig og talentfuld... (Håber ikke jeg gik for meget FM-mode der ;) )

Ellers håber jeg, at i alle får en rigtig god dag derude :-)

Skrevet af Tintin9
Ville en Graham Potter i Brighton være urealistisk som assistent? Virker utrolig dygtig og talentfuld... (Håber ikke jeg gik for meget FM-mode der ;

Er fuldstændig sikker på, en af PLs mest spændende trænere IKKE bliver assistent i Manchester United.
Skrevet af GoddagFolkens
Det er nemlig også det, jeg synes han er, men er bare i tvivl om det er for stort et ryk lige nu. Samtidig synes jeg ikke, at det er så tit, at han nævnes som erstatning nogle steder = er det svært, at give/få chancen i de store klubber medmindre man selv har spillet der?

Det vil ikke overraske mig, hvis Newcastle snuppede ham som del af deres opbygning, selvom Fonseca godt nok lyder som det bedste bud.
...Men jeg fik afprøvet min nysgerrighed ;-) Tak for svar :-)
Skrevet af Xenophon_
Sidste sæson - 20/21
PL #2
FA kvart-finale - taber til Leichester 1-3
EFL semi-finale - taber til City 0-2
EL finale - Taber til Villareal på straffe 1-1/11-12

Det er sgu da meget pænt med #2 og en finale i de to vigtigste turneringer, dog super ærgerligt med EL finalen, men sådan er fodbold engang imellem.

Alligevel går folk panik-amok
Skrevet af GoddagFolkens
Xenophon_

Jeg tror egentlig, at der er mange der anerkender dit fine indlægs pointer. Det gør jeg i hvert fald. jeg tror, at det debatten mere går på er om han er manden, der har evnerne til at gøre flere af de fine placeringer til 1.pladser i stedet :-)
Skrevet af MarcusRashford
@Xenophon

Rigtig fint indlæg der rammer hovedet på sømmet, der er efter min mening også grundlag for store ting i fremtiden. Jeg synes også der er for mange der går i panik fordi vi er inde i en dårlig stime, der er tilmed nogle herinde der giver, det største vrøvlehoved i verdenshistorien, Jamie Carragher ret i sine holdninger.

Jeg har dog ét men. Ole har haft et par sæsoner nu hvor han har fået serveret rigtig mange gode spillere til sin, i forvejen, fine trup. Altså genopbygningen burde efterhånden være i mål. Synes du ikke hans skal præstere denne sæson?
Skrevet af Pep Guardiola
@Pep
Blev Manchester united ikke nummer to under Mou?
Hvor er ellers toppen, udover selvfølgelig nummer 1!


Virker til du bevidst misser pointen siden du så drastisk ændrer præmissen.
Jeg adresserer snakken om trofæer som bevisførelse for at Mou "nåede toppen" i United og jeg påpeger at det gjorde han ikke, for trofæerne han vandt er sekundære trofæer i en klub som United. De er da fine at vinde, men for United vil jeg tillægge det langt større betydning hvem af de to som kan udvikle klubben tættere på et mesterskab eller en Champions League titel end hvem der kan vinde Community Sheild, omend den da er fin at få med på vejen. Jeg tror hverken Mou eller OGS kunne/kan vinde de store trofæer, men jeg tror OGS vil kunne bygge et sundere fundament og en mere harmonisk trup end Mou kan. Det synes jeg faktisk allerede han har gjort. Truppen ser væsentlig mere spændende ud nu end den gjorde under Mou og hvis de henter en taktisk lidt dygtigere træner ind nu tror jeg ikke der er lang vej til den absolutte top. I hvert fald en kortere vej end da OGS overtog fra Mou.

Og i øvrigt, siden du nu insisterer på at ændre præmissen fra de trofæer jeg oprindeligt kommenterede på til nu at omhandle ligaen, hvor de fik en 2.plads under Mou, så vil jeg da påpege at de gjorde tilsvarende under Solskjær i sidste sæson. Og en 3. plads året før.
Skrevet af MortenM
@ MarcusRashford.

Er enig i at Carragher og Neville tit vrøvler, men lige i denne situation er jeg faktisk meget enig med ham.

Jeg kan simpelthen ikke se hvor OGS har rykket United markant på trods af flere milliarder investeringer. For mig mangler der et udtryk og koncept på holdet som jeg ikke kan se efter OGS er tiltrådt på trods af de mange milliarder han har haft til rådighed. Hvis bare.man kunne se skitsen til hvad OGS vil så kunne man bedre acceptere de udsving der er, men for mig virker det som om tilfældigheder fra kamp til kamp.

Selvom jeg er Liverpool fan, så vil jeg sgu gerne have at United har mere bid end pt. da det gør hele rivaliseringen meget sjovere.

Så for jeres skyld håber jeg da at i får noget mere kvalitet på trænerbænken, men også helt fair hvis i ser det anderledes i ManU.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Skrevet af MarcusRashford
@MortenM

Jeg gider simpelthen ikke at bruge tid på et seriøst svar til det der, det er den samme historie hver gang.

Hvis du gerne vil give idioten Carragher ret i sin kritik, be my guest, jeg vil samtidig anbefale dig at se fodbold når Jan Mølby kommenterer på Premier League, jeg er sikker på at det er lige noget for dig.

Jeg troede at Gary Neville var en smule mere seriøs i sin tilgang til fodbold som kommentator, jeg mindes også at have set en Liverpool fan herinde skrive det, men hvad ved jeg.
Skrevet af MortenM
@MarcusRashford

Okay, der gik du da lige fra 0 til 100 på ingen tid.
Giver dig da ret i at Carragher tit vrøvler, men lige her er jeg faktisk enig i at OGS ikke er den der fører jer helt til tops, så bare min mening. Så ta det ikke så ilde op min ven.

Og grunden til at jeg tager Neville med, er jo netop at de to er lidt gøg og gokke inden for kommentator verdenen
De er efterhånden et team selvom de nok ikke selv vil kendes ved det(-:
Synes tilgengæld at de er underholdende selvom de siger mange dumme ting, derfor tager jeg dem heller ikke for mere end underholdning.

Men hvis jeg med min kommentar på en eller anden måde fik dig i det røde felt, så kan jeg kun beklage. Men synes godt du kan skrue lidt ned for aggressiviteten blot fordi du er uenig med mig.

Min hensigt var blot at skrive at for en gangs skyld er jeg enig med Carragher i forhold til OGS ikke er ham der fører jer helt til tops. Og kan sagtens ta fejl
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Skrevet af MortenM
Og forresten, ja er kæmpe.fan af Mølby som kommentator. Kan os hører han er på skærmen i aften så jeg må heller få set og hørt noget god bold(-:

God kamp
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Skrevet af MarcusRashford
Nej du får mig såmænd ikke i det røde felt, jeg føler bare at jeg har debateret det du skriver til døde. Jeg synes kun lige det berører overfladen af en i forvejen kedsommelig debat.

Der er rigtig mange af jer der gerne vil tale United ned, især Liverpool fans, men husk nu at vi endte over jer sidste sæson. Det er lidt som om det bliver glemt.

Lige nu føler jeg vi kunne vinde Champions League og i ville stadigvæk alle sammen skrive den samme smøre om at United mangler et system, Klopp og Pep er bedre managers, midtbanen fungerer ikke, de spiller ikke som et hold, de vinder kun på grund af straffespark, nåhr nej det var sidste sæson, det er Ronaldos skyld eller whatever.

Xenophon er den første længe, der ser lidt af det samme som mig, at vi intet har tabt endnu, udover Carabao cuppen. Det er en dårlig stime og det kan vende, lige som sidste sæson.

Hvordan kan du synes Jan Mølby er en god kommentator?
Skrevet af This is Anfield
@Rashford. Jeg ser nu mest af alt United-fans tale United ned.

Jeg selv regner med at United er mindst lige så gid en kandidat til pl titlen i år som Liverpool efter Ronaldo kom til. Det har jeg hørt fra flere Liverpool-fans.
Skrevet af MarcusRashford
Jeg er ikke helt enig, men næsten, alle taler Manchester United ned.

Jamen lad os se hvordan det ender, jeg tror United får vendt skuden inden længe, så er det bare spørgsmålet om hvor godt de andre hold gør det. Der kan også komme afgørende skader, det så vi jo med Liverpool sidste sæson.
Skrevet af Slettet(101631231501)
MarcusRashford

Og du taler blandt andet Liverpool ned konstant. Du er ikke en skid bedre end alle dem, du forsøger at revse nu.
Skrevet af This is Anfield
@Rashford. Kritikken af United er vel mest rettet mod OGS og kommer sig vel af at han ikke får nok ud af det spillermateriale som han har. Men enig, vi skal længere ind i sæsonen før vi kan konkludere noget.
Skrevet af Davies1
Det er vidst ikke nogen der er talt mere ned, end Liverpool inden sæsonen startede. Med United fans I spidsen efter de to klubbers transfers I sommers.
Skrevet af MarcusRashford
@KapsLock

Ja det tror jeg, jeg skal have nogle beviser på.

@This is Anfield

Ja sådan er det i øjeblikket og det kan også være det er rigtigt. Jeg tror bare vi er inde i en dårlig stime og maner til besindighed. Jeg synes man skal vente til jul med at sige at Solskjaer ikke får nok ud af spillematerialet, for han har som sagt ikke tabt endnu.
Skrevet af This is Anfield
@Rashford. Jeg er heller ikke fan af bare at skifte manager. Nu har man valgt at det skal være ham (og det kan man synes om hvad man vil), og så skal han have tid. Jeg er dog overrasket over at United ikke dominerer mere i denne sæson - men det kan sagtens komme. Jeg tror at Ronaldo bliver en stor gevinst.
Skrevet af MarcusRashford
Man har jo købt nogle seriøse kandidater til startellevern, tror du ikke det er fordi truppen skal sammenspilles?

Der er rigtig mange der mener at vi mangler en 6´er eller flere profiler til midtbanen, men jeg synes sgu altid vi mangler flere spillere, så kan man blive ved.
annonce
0