Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Vi mangler en 6´er, ingen tvivl om det. Når det er sagt falder de skrøbelige præstationer tilbage på træneren. Han kunne med fordel rykke Bruno længere tilbage og dedikere én midtbanespiller til at ligge lige foran forsvaret og skærme af. I stedet vælger han at spille med Bruno som 10´er og så ofte noget der minder om to 8´ere. Det er klart at det giver seriøse problemer på kontraer.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Xenophon_
MarcusRasford

Der har været corona, flere skader, EM og indkøb der skal spilles ind. Noget alle de store hold kæmper med, nogen kommer så lidt heldigere igennem det end andre.
Overordnet ser det fint ud. Ikke fremragende, men fint. Vi er stadig med i det hele og forhåbentligt er vi det hele vejen til april/maj. Så længe vi ikke bliver helt sindssygt ramt lige som Liverpool gjorde sidste sæson, men det gælder jo alle.
Langsigtet er økonomien rigtig god og truppen er forholdsvist ung og talentmæssigt ret bred. Hvilket også er grunden til at jeg ikke forstår alt den panik og de hovedløse foreslag i kommentarerne.

Pogba og McTominay på midten er rigeligt, men de har begge været ramt af skader, hvor Matic er den eneste tilbage jeg stoler på kan ramme det rigtige niveau, men han er 33. Fred er ok, men har svært ved at se ham som en langvarig løsning, samme med D. Van de Beek. Så en klasse 6´er ville være rart, men at finde en med høj klasse, der accepterer han skal kæmpe med pogba og mctominay om 2 pladser bliver nok heller ikke let. De er i forvejen ikke lette at finde.Forslaget om at trække en spiller (Bruno) længere ned, som har lavet 18 mål og 12 assists sidste sæson og 8 mål 7 assists på en halv sæson inden, har jeg svært ved at forholde mig seriøst til.
Skrevet af MarcusRashford
Jeg er helt enig, jeg synes truppen ser mere bred og bedre ud end den har gjort i årevis og så er den også ung som du skriver. Spillere som Greenwood, Rashford, Sancho og McTominay er unge spillere med stort talent der måske kan føre United til noget stort.

Det ser dog rimelig sort ud i øjeblikket på trods af en sejr over Atalanta som jo har gjort det godt i europæisk fodbold de senere år. Vi har behov for noget mere medvind og nogle sikre sejre hvor vi dominerer fra start til slut. Starten på Premier League var mindst lige så ringe sidste år og kulminerede med et kæmpe nederlag til Spurs som jo lå nummer et på daværende tidspunkt. Spillerne skal til at i gang, lad os håbe det sker snart.

Dog får den dårlige start mig aldrig til at foreslå Conte eller Zinedine Zidane, jeg føler overhovedet ikke de er et match for United.
annonce
0