Snak

Mere indhold efter annoncen

Solskjær driller Haaland: Forkert side af Manchester

Skrevet af bold
tor 14. jul 17:35

Ole Gunnar Solskjær lykønskede Erling Haaland med skiftet til Manchester City, men han syntes, det var i den forkerte del af Manchester. Læs hele nyheden her
Skrevet af Gshock
der er ingen rigtig side i Manchester.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af rawhyde92
Sygt nok skrevet
Skrevet af Ajungsled
Hvis man spørger fan basen rundt omkring i verden så er der…..20.000 empty seats!! ARE YOU FUCKING SURE!!
Skrevet af Slettet(172333222811)
Hvis han vil vinde trofæer, så er det nok et meget fornuftigt valg med City.
Skrevet af BryanFury
Hvis man spørger fan basen rundt omkring i verden så er der…..20.000 empty seats!! ARE YOU FUCKING SURE!!Til gengæld har city stordomineret alt andet nærmest det sidste årti.
Hvis dominansen varer ved ender det vel med at alle turisterne tager på Etihad istedet for Old Trafford.
Skrevet af LØMBØ
Tror United må have mange Trump supportere blandt deres fans. Der er i hvert fald meget FAKE NEWS ;D
Skrevet af Slettet(281138220908)
Turisterne? Tror ikke du skal forherlige city lige på dét punkt. Men jaja, vi har ikke alle den samme kærlighed til det regime city i bund og grund er, så fyr den af
Skrevet af MarcusRashford
Til gengæld har city stordomineret alt andet nærmest det sidste årti.
Hvis dominansen varer ved ender det vel med at alle turisterne tager på Etihad istedet for Old Trafford.


Det er vist et meget stor "nærmest" for en klub der aldrig har vundet Champions League, eller the Treble. De har også kun vunde FA cuppen 1 gang de sidste 10 år, ligesom United forresten, så det er vist heller ikke den du snakker om. Kom igen.
Skrevet af Tha_BinGo
Selvfølgelig skulle du nævne the Treble…
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skrevet af devilskat
4/5 mesterskaber og league cups seneste 5 år tæller vel lidt eller …
Skrevet af BryanFury
Det er vist et meget stor "nærmest" for en klub der aldrig har vundet Champions League, eller the Treble. De har også kun vunde FA cuppen 1 gang de sidste 10 år, ligesom United forresten, så det er vist heller ikke den du snakker om. Kom igen.Hvor mange titler har dit elskede United vundet de sidste 10 år til sammenligning? Hvor mange gange har United sluttet over city de sidste 10 år? De har domineret engelsk fodbold det sidste årti, det er jo ikke engang til diskussion.
Kom igen, udstil dig selv yderligere.
Skrevet af BryanFury
Turisterne? Tror ikke du skal forherlige city lige på dét punkt. Men jaja, vi har ikke alle den samme kærlighed til det regime city i bund og grund er, så fyr den afJoken var jo lidt at med tiden ville de turister der fylder Old Trafford hoppe på Etihad fordi de ikke er fans men ja, turister der kommer for at se fodbold.

Jeg er hverken cityfan eller sympatisør men man skal være ualmindelig farvet for ikke at kunne se hvor meget de dominerer. Jeg er i øvrigt enig i at deres ejerkreds er uacceptabel og forkastelig.
Skrevet af MarcusRashford
Hvor mange titler har dit elskede United vundet de sidste 10 år til sammenligning? Hvor mange gange har United sluttet over city de sidste 10 år? De har domineret engelsk fodbold det sidste årti, det er jo ikke engang til diskussion.
Kom igen, udstil dig selv yderligere.


Du skrev at Manchester City havde domineret nærmest alt det sidste lange stykke tid hvilket er faktuelt forkert.
Skrevet af Slettet(241022222210)
United er større end City. City er kun store pga. oliepenge. United har en elskværdig historie. Og det er større end alle titler City nogensinde vil få.
Skrevet af BryanFury
Du skrev at Manchester City havde domineret nærmest alt det sidste lange stykke tid hvilket er faktuelt forkert.Er det virkeligt så svært at forstå at de han domineret INDBYRDES i relief til United? Det var det hele debatten udsprang fra.
Der er ikke noget faktuelt forkert over at sige de har domineret, det er en subjektiv vurdering dit kæmpe dræn.
Ikke så underligt de ikke engang gider diskutere med dig i United-tråden.
Skrevet af MarcusRashford
Er det virkeligt så svært at forstå at de han domineret INDBYRDES i relief til United? Det var det hele debatten udsprang fra.


Ja man kun jo altid lave sine latterlige postulater om når man bliver taget med bukserne nede, sådan at det lige passer i skrivende stund, skøn strategi.

Der er ikke noget faktuelt forkert over at sige de har domineret, det er en subjektiv vurdering dit kæmpe dræn.
Ikke så underligt de ikke engang gider diskutere med dig i United-tråden.


Hvis du referer til Deebo der har sat sig for at svare alt og alle i Manchester United tråden, jamen så kunne jeg ikke være mere ligeglad.
Du skal altid lige komme med sådan en "Manchester er så dårlige og kan ikke noget mere" i hver eneste Manchester United tråd, det er så sørgeligt. Hvad med at bruge tiden på at debatere ting du rent faktisk godt kan lide og som giver mening at komme med et sagligt indlæg om, ligesom os andre, det ville klæde dig.
Du hader Manchester United, we get it, kom videre.
annonce
0