Snak

Mere indhold efter annoncen

Sonne reddede bolden på stregen: Charme i fodbold uden VAR

Skrevet af bold
tor 13. okt 21:39

Oliver Sonne tager det ikke så tungt, at det lignede, at FCSB blev snydt for en scoring efter 65 minutter af Conference League-kampen mellem Silkeborg og rumænerne. Læs hele nyheden her
Skrevet af grumblesnake
Ville det ikke have været mere charmerende med uafgjort mod West Ham.
Skrevet af DanishBhoy
Silkeborg kan ikke bruge et point i London til noget - De skal vinde i London for at de kan nøjes med uafgjort i den sidste kamp hjemme mod Anderlecht - ellers skal de vinde mod Anderlecht for at gå videre
Is it cold in his shadow?
Skrevet af SotD
Mon ikke der hentydes til den sejr West Ham fik foræret i Silkeborg.
Silkeborg IF
Skrevet af Juvefreak92
Altså er der noget jeg har misforstået eller hvorfor har man ikk mållinjeteknologi bare fordi der ikk er VAR på? Har vi da haft i omtrent ti år i suppen fx
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Skrevet af sterhard
Hvis Anderlecht smider points mod rumænerne er uafgjort nok i den sidste kamp
Skrevet af Toon Toon!
Der er intet charmerende ved at kampe bliver afgjort på fejl. Så kan vi, ret beset, lige så godt slå med en terning om hvem der vinder - det vil faktisk være mere retfærdigt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Jan1896
Der er ikke mållinjeteknologi i Superligaen…
Fodsportsforeningen har haft en stor plads i mit hjerte siden slut-80’erne
Skrevet af Halleballeberg
"Charmen i fodbold uden VAR"...det er der forhåbentlig ikke en sjæl, der mener. Fodbold handler om de rigtige afgørelser, så den overskrift eller udtalelse må I længere ud på landet med.
Der er overhovedet ingen charme i, at det ene hold bliver snydt, fordi det kan lade sig gøre...
Skrevet af Desrouleaux
"Der er intet charmerende ved at kampe bliver afgjort på fejl. Så kan vi, ret beset, lige så godt slå med en terning om hvem der vinder - det vil faktisk være mere retfærdigt."

Meget enig, men SIF har været forfulgt af uheld hvad angår VAR og tvivlsomme kendelser i det hele taget i starten af denne sæson. Vi kunne godt have hevet en sejr eller som minimum en uafgjort, eksempelvis mod West Ham med en anden dommer. Ligesom vi har fået en del kampafgørende kendelser for tilfældige hånd-på-bold imod i suppen, dømt af VAR, nogle sparkede op fra 1 meters afstand. Det kan man jo simpelthen ikke gardere sig imod. Der skal nok en regel-ændring til for, at det ikke skal være sådan noget tilfældigt ævl, der afgører kampene.

Virker dog til det er slut for en stund, at vi skal trækkes med det uge efter uge. Sådan kan man jo håbe på held/dommerkendelser etc. ender med at gå lige op over en hel sæson. Om FC FCSB havde fået et trøste-mål anerkendt igår eller ikke - det er ikke noget der gør en verden til forskel og ville ikke have ændret kampens udfald. De er over to kampe og særligt i det første opgør, som de burde have tabt 7- eller 8-0 hvis SIF havde været helt skarpe; et af de ringeste hold jeg kan huske vi har spillet mod. Hvordan de har taget point fra Anderlecht er mig en gåde, men de må gerne gøre det igen.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Karhor
Der er blevet fodbold i rigtig mange år - faktisk indtil for ganske nylig - uden VAR-teknologi. Og der spilles stadig masser af fodboldkampe over hele kloden uden brug af VAR. Stop nu jer selv! Selvfølgelig er det ikke en umulig tanke, at spille uden denne teknologi!

Jeg er hverken stor fan eller stor modstander af VAR. Jeg kan blot konstatere, at hvis man ikke kan acceptere uretfærdigheder i fodbold, ja så skal man bare lade være med at spille - eller se fodboldkampe. Ligesom i livet, så er udfaldet af en fodboldkamp ikke altid retfærdig. Man kan dog i begge dele påvirke sit held i temmelig stor grad...
Skrevet af Cosmo79Kramer
Uanset bolden var dømt inde ved VAR, havde samme VAR underkendt scoringen for offside i opspillet.
annonce
0