Snak

Mere indhold efter annoncen

Southgate: Trippier er foran Trent i køen til spilletid

Skrevet af bold
ons 28. sep 20:08

Den engelske landstræner Gareth Southgate foretrækker på nuværende tidspunkt at bruge Newcastle-backen Kieran Trippier før Liverpool-backen Trent Alexander-Arnold.Læs hele nyheden her
Skrevet af Bruger4321
Siger alt om Southgates tilgang - defensiv. Præcis der Trent har sine begrænsninger. Offensivt er han verdens måske bedste højreback, hans afleveringer kan åbne ethvert forsvar, og har en større fremtid.
Det gode ved Southgate, er man kan være helt sikker på it’s never coming home
Skrevet af MR. Buur
Trent har ikke haft samme høje niveau i denne sæson - håber han tager det som en mand og hæver sit niveau og får Liverpool helt til toppen af PL
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Dodge
Offensivt er han verdens måske bedste højreback

Fordi du er det én sæson bibeholder du ikke bare automatisk den status når du spiller som en pose bæ efterfølgende. Trent er ikke i nærheden af noget som helst i denne sæson. Og det gælder også offensivt.
Skrevet af Fali
Med den defensive spillestil som England leverer, vinder de ikke kampe. Og det er jo faktum at disse spillere som Maguire og Trippier hver gang de starter, har England ikke vundet som så meget som een kamp i de sidste 8 kampe..... Southgate tør ikke at ændre for han ved jo at når han gør det vil hele England sige: "Hvad sagde vi!"
Skrevet af Toon Toon!
Måske Trent i virkeligheden slet ikke er back når han ikk kan forsvare?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Bobbymo05
´´Offensivt er han verdens måske bedste højreback´´

´´Fordi du er det én sæson bibeholder du ikke bare automatisk den status når du spiller som en pose bæ efterfølgende. Trent er ikke i nærheden af noget som helst i denne sæson. Og det gælder også offensivt.´´

Det gør ondt i mine øjne, når jeg læser noget så dumt.

18/19 - 40 kampe - 1 mål - 16 assists
19/20 - 49 kampe - 4 mål - 15 assists
20/21 - 45 kampe - 2 mål - 9 assists
21/22 - 47 kampe - 2 mål - 19 assists

Hele fire sæsoner i streg med fænomenale stats, som ville have været verdensklasse tal selv for en offensiv midtbanespiller. Lad mig minde dig om, at han er 23 år (24 om en uges tid) og har allerede spillet fire sæsoner i streg på så højt et niveau. Vundet alt på klubplan og spillet flere store kampe og finaler, end du kan tælle til.
Trent er et specielt talent, også selvom du prøver at overbevise dig selv om, at han kun var det i én sæson.

-Han har dog helt rigtigt ikke ligefrem været den bedste i denne sæson, men sådan er fodbold jo. Man kan ikke være verdensklasse i alle kampe, men mon ikke han nok skal finde niveauet senere på sæsonen? Vi er trods alt kun i slutningen af september.
Skrevet af Meefa
Vel også lige meget om han er bag Trippier eller ej. Walker og James er foran og kan ikke se, at England skal bruge mere end 2 højrebacks til slutrunden.
Skrevet af Sule12
Fint for alle. Trent bliver sparet for kampe med England, der alligevel ikke vinder noget. Hvis han er rigtig Scouser, så går det ham vel heller ikke på for alvor, givet deres forhold til resten af UK.
Skrevet af Slettet(310640222610)
Måske er han ikke så katastrofalt dårlig som mange gør ham til

https://twitter.com/LFCTransferRoom/status/1575168795181608960?t=KZeoh-9D6zPugYR2uzlSbw&s=19
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Jeg har set ham et par gange i denne sæson, hver eneste gang har han spillet som en lilleputspiller, der slet ikke kan forsvare.

Det er klart, at Southgate ikke kan bruge ham i forsvaret, når han ikke kan forsvare. Liverpool må omskole ham, hvis han skal have spilletid på det engelske landshold.
Skrevet af Hasse1983
Synes egentlig det er ganske logisk, at TAA pt. ikke spiller for England.
Dem der spiller på holdet bør være den der leverer bedst i en given periode op til de enkelte kampe.
- så kan der være tilfælde, hvor de øvrige spillere ikke er gode nok, men det er jo ikke tilfældet med England.

De er godt besat på HB, og når TAA ikke har præsteret i denne sæson, så synes jeg heller ikke han fortjener pladsen.
Det kan dog være svært at overse ham, når han er i form. Der har man et ekstra kort offensivt, hvor hans stats vel er tæt på unikke for en forsvarsspiller i de her år.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af keane10
Specielt når England spiller med wingbacks, så bør Trent spille hver eneste gang, han kan virkelig noget med den højre fod som kan fodre Kane oppe foran.

Spiller man 4 back kæde med full backs så forstår jeg godt hvorfor James er foran ham. Han er langt mere komplet spiller.

Som Tottenham fan ved jeg af bitter erfaring at hverken Walker eller Trippier er verdensmestre defensivt, så jeg ville ikke personligt spille dem før Trent. Walker kan så spille center i en 3 back kæde hvis man vil have noget fart dernede.
Skrevet af BryanFury
Som Tottenham fan ved jeg af bitter erfaring at hverken Walker eller Trippier er verdensmestre defensivt, så jeg ville ikke personligt spille dem før Trent. Walker kan så spille center i en 3 back kæde hvis man vil have noget fart dernede.Jeg synes Walker har udviklet sig til en noget mere defensiv back de seneste par år. Specielt under em sidste sommer var ham da en mur defensivt, mæhle fik fx. Ikke et ben til jorden i kampen mod Danmark. Trippier er jeg helt enig i.


I øvrigt på linie med Hasse. Det er lidt ligegyldigt hvor god han er når han spiller som en pose nødder pt. Jeg kan sagtens forstå hvis southgate ikke udvælger han når man ser ham gå rundt mens Liverpools forsvar er i problemer. Han er en fantastisk, fantastisk fodboldspiller men attituden bevæger sig i den forkerte retning imo.
Det er fællesskabet først på landsholdet og der stikker han nok for meget ud ift. de andre.
Skrevet af YNWA"96"
Southgate spillestil er med livrem og seler. Som Keane osse skriver så spiller England med 3 CB, så man beskytter sig jo i forvejen. TAA offensive stats er i en liga for sig selv når vi snakker HB. Kigger man på stats fra alle spillere i PL siden det sidste VM ligger TAA osse i toppen.

Assists 44 Nr.2
Assists fra dødbolde 16 Nr.1
Expected assists 38.3 Nr.1
Skabte chancer 315 Nr.2
Succesfulde indlæg 310 Nr1

Progressive afleveringer er han osse milevidt foran de øvrige HB.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hank
Det er altså vildt nok at et ´storhold´ som England spiller med tre centerbacks og samtidig vælger wingbacks ud fra deres defensive kvaliteter, mens lille Danmark spiller med Mæhle i en firebackskæde :)))))
Skrevet af Slettet(462334220310)
@Bobbymoore
Nu vil jeg faktisk gerne underbygge din tese omkring statistikker.
Her er en one on one, hvor Trent Alexander Arnold lammetæsker Kyle Walker på Stats.
https://one-versus-one.com/en/compare-players/Kyle-Walker-vs-Trent-Alexander-Arnold

Men Kyle Walker er den vigtigste defensive spiller for hans klub og det engelske landshold.

min konklusion er..Ét er Stats noget andet er at fodbold er en holdsport, hvor de gruppedynamiske effekter og synergier er vigtigere end én enkel spillers Stats.
Derfor forstår jeg godt Southgates ræssonement, hvorfor han foretrækker James,Tripper og Walker qua at de er mere komplette fodboldspillere.
Skrevet af Mathews
Vel også lige meget om han er bag Trippier eller ej. Walker og James er foran og kan ikke se, at England skal bruge mere end 2 højrebacks til slutrunden.

Jeg tænker, at Walker er tiltænkt rollen som CB. England er rigtigt godt besat på HB med Trippier, James og TAA, hvorimod det kniber mere i midterforsvaret.
annonce
0