Snak

Mere indhold efter annoncen
simpelthen det smukkeste at se på. Dejligt at se et tysk hold, og tyske spillere få smæk på den måde. så ka de opleve ydmygelse på egen hånd. specielt kroos, da han lige fyrede sin arrogance af inden kampen med hans konstante klynkeri. neuer fik oplevet noget nyt.
Spanien er uden tvivl favoritter til næste års EM. Tyskland derimod er elendige, og langt væk fra noget som helst. de sku have fyret Low efter det elendige VM. de trænger til noget nyt. de så helt tabte ud.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Löw bør være fortid nu. Må dog indrømme, at det var dejligt at se, at det endelig var tyskernes tur til en ydmygelse.
Folk skal læse og forstå.
Gündogan, Koch og Max er færdige. Alt for let for Spanien på midten. Ufatteligt at tyskerne ikke havde ét eneste færdigspillet angreb.
Masterclass. Lidt inspiration til Hjulmand og hans folk.
De er da vidst ikke hva de har været de tyskere
Begivenheden er ikke lige så stor, men isoleret er kampen ret beset en endnu større ydmygelse end den Tyskland gav Brasilien i 2014.


Hmm, hvorfor er ydmygelsen større?
Vanvittig lussing!
Flot præstation af Ferran Torres, men med Philipp Max´ placeringsevner i det defensive, så burde alle kunne være med. Han havde godt nok problemer.
Sims91

Ja det er en stor ydmygelse, men nej den er ikke større end den Brasilien fik af tyskerne i 2014 på brassernes egen bane, endda i en VM-semifinale
annonce