Snak

Mere indhold efter annoncen
sidste gang barca dominerede det spanske landshold mellem 2008-2012, vandt de Em x2 og et VM imellem, så tænker folk har lidt ondt i røven herinde.


I høj grad.
Kommentarerne er farvet af hvem folk holder med i klubsammenhæng.
Spanien mangler lidt af den ekstra kvalitet, som de havde i historisk grad da de vandt titler på række, i det hurtige spil og udfordringerne, når de spiller mod 11 mand parkeret i feltet.
Samtidig savner de også en god angriber, ikke bare sådan en okay god som Morata.

- Jeg kan ikke lide at snakke om den slags, men til tider spillede vi mod 12, udtalte han ifølge Mundo Deportivo og fortsatte.

Måske mig der er naiv. Men kunne da også menes de rimeligt højtlydende og støttende marokkanske tilskuere. Eller at marokkanerne kæmpede som besatte.

Og at han ikke ville bruge det som en undskyldning og så ovennævnte han mente.

Men ja nok dommeren han hentydede til, men mange gange er de her citater google translatet flere gange. Fra spansk til engelsk medie og videre til dansk.
Det er Barca-DNA at brokke sig over dommere/føle sig snydt. Det er gennemsyret i klubben - fra ledelsen, til spillere og til fans.
Ferrari Torres ville være med på stort set alle landshold - omend hans udtalelse her er ynkelig.

Ferran Torres er da pivringe og havde aldrig været fast inventar hos Frankrig, Brasilien, England, Portugal, Argentina osv.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Det er, hvad der sker, når man propper et hold med Europa League-spillere.
Det er nu engang svært at stille et landshold med mange Real spillere, når de normalt i en startelver har 1 eller 2 med spansk pas 🤔
Ingen der mener Marokko bare var bedst- til at udføre deres game-plan?

Spanien kunne ikke spille sig frem til mange store chancer: og så fejler de.
De har ikke mange indlæg fordi deres forreste ikke er stærke i luften.
Og de har ikke mange som kan skyde udefra, ikke fordi de ikke kan rent sparketeknisk
Men fordi de ofte kombinerer for langsomt og foran 7-8 modstander så ingen skytter kommer fri til afslutning.
De skal spille rundt om og igennem en bagsæde og slå flade indlæg og det lykkedes bare ikke denne gang.

Alt den snak om for mange Barca folk er ligegyldig. Williams er ikke bedre end Torres og de har mange spillere som er nogenlunde på samme niveau. Det er jo så en smagssag hvem man bedst kan lide men der er ikke stor niveau forskel på deres højre backs eller højre wings osv.

Det er et ungt hold, Sergio Ramos har ret, de vil lære af det her.
De kan godt blive meget farlige til em 24 dem her.
Neeeej, hvor er der mange dumme kommentarer fra folk som blindt vil bakke om de her Barca spillere, og alle der er uenige er "Real fans med ondt i røven".

Kan godt være Barca PT er førerhold, men det er jo kun fordi Real sluttede håbløst af da tankerne allerede var til VM.

Barca har bare når de har mødt lidt modstand blevet fejet af banen, og spillere som Torres, Eric Garcia, Busquets og Jordi Alba, Fati har INTET at gøre på det spanske landshold. Det samme med Balde, som har haft en god sæson, men med det samme de møder klasse, så mangler knægten stadig en del. Gavi burde ikke starte inde imo. Man sætter Rodri i midtstopper, totalt uvant. Udelader sine måske 2 bedste spillere i Ramos og Thiago.

Nej Luis Enrique ligger som han har redt, og det er ikke bare "tosset Real fans" som mener det, men folk med common sense.
Hvis du trækker alle Gavi´s begåede frispark fra, var det vel meget lige. Det har ikke noget med boldbesiddelse at gøre, men det tempo Marokanerne kom med.
annonce