Snak

Mere indhold efter annoncen
Cruzan@

Hvor står der at Real Madrid og Bayern Munchen ikke kunne trække hinanden?
Forza Napoli Sempre!
Ferguson41
Dine sure opstød omkring de spanske klubbers suverænitet, om ikke andet på koefficienten, er efterhånden ved at blive lidt triviel.

Og man forstår da også til en vis grad, når nu næste sæson jo nok ser tysk overhale engelsk fodbold (og portugisisk overhale italiensk fodbold).

Platini er nemlig bundkorrupt - og derfor gav han hans to mest oplagte hjerteklubber, PSG og Juve, væk til dårlige hold i kvartfinalen...

Udvid horisonten, knægt.


Efter at Juventus trak Celtic i 1/8-finalen, kunne man selvfølgelig ikke lade dem få endnu en nem lodtrækning, så ville det være for åbenlyst. Jeg kan i øvrigt ikke se, hvorfor PSG skulle være en hjerteklub for Platini, tværtimod er de jo en af de nyrige klubber, som han normalt ikke bryder sig om.

Mht. hele den spanske affære undrer det mig bare, at det tit og ofte falder ud til Barcelona og Real Madrids fordel. Det er ikke spanske klubber generelt, men lige de to giganter.
Utroligt så heldige RM er i de her lodtrækninger!!

Tror på ren spansk finale. Når det kommer til stykket mener jeg Barca er en tand stærkere en Bayern. Men lad os se. Blir fedt:)
Lækker lodtrækning. KOM så BVB :)
@Ferguson

Jeg kan bekræfte din spekulationer omkring Reals og Barcas lodtrækningsfænomener... Kald det held eller fixed.

Men hvis vi fx tager Barcelona.

Siden 09/10:

Så har Barcelona sluttet på hjemmebane i alle semierne, dvs 4 ud af 4.

I kvartfinalerne sluttede de på hjemmebane i 3 ud af 4. Den eneste gang den glippede var mod skræmmende Shakhtar.
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Priceless".
Dres:
Det er lidt kedeligt at, man kan møde en gruppemodstander igen inden finalen. Synes det burde laves om.


Hihi sødt hvordan havde du tænkt dig man sku lave det om så? :•|
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
@ Ferguson41

Mht. hele den spanske affære undrer det mig bare, at det tit og ofte falder ud til Barcelona og Real Madrids fordel. Det er ikke spanske klubber generelt, men lige de to giganter.


Nu har Madrid så både trukket man City, Dortmund x2, Ajax (som 4. seedet hold) og så United. Det er ikke just den nemmeste vej til pokalen.

Apropos United, som jeg kan se du holder med, så burde du måske tjekke op på Uniteds seneste års gruppelodtrækninger.. For de er da om nogen blevet ramt af heldet. De har bare ikke været gode nok.
Begge spanske hold på udebane først ligesom sidste år. UEFA vil bare have den Clasico-finale.


Man må bare håbe på at det ikke lykkes for dem. Mest fordi det ville være sjovere hvis det var tilfældig frem for planlagt. Men UEFA kan desværre gøre som det passer dem.
Du følger en sport hvor dommeren ikke får hjælp af tv billeder. Fejl vil forekomme, så lade være med at tud. Skulle det blive for meget så skift sportsgren - prøv curling. Det går lidt langsommere og der er færre dommerfejl.
Farvel Barcelona!
Bayern (mit hold i Tyskland) mod Barca (mit hold i Spanien) av av...nu bliver det svært at vælge. Det gode er jo så, at mindst et af holdene er med i finalen.

Håber bare at Dortmund smadrer RM ud af turneringen!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
annonce