Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Spartak har tydeligvis ingen selvindsigt til at indrømme at angrebet er usselt og forfejlet.

Det er så nemt at kritisere Ruslands invasion, og det er så nemt at finde argumenter for, at beslutningen om at smide Spartak Moskva ud af de europæiske turneringer er rimelig, og så vælger man alligevel at skrive noget, der er så dumt som det her.

Er pointen, at samtlige russere er onde, og at samtlige russere er for krigen? For det er jo en idiotisk pointe.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af DanishBhoy
@Ramming

jeg bryder mig bare ikke om at man hiver alt hvad man kan af sanktioner op, når nu Israel har praktiseret det samme på Vestbreden i over 50 år uden at det har haft en brøkdel af de konsekvenser som Rusland får nu
Is it cold in his shadow?
Skrevet af KiksetIndspark
Smid dem ud permanent. De kan vel deltage i noget asiatisk klubturnering i stedet. Gerne sammen med Kina, så kan de enes om korruption og folkelig undertrykkelse af deres diktatore.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Whataboutism skal man holde op med. Ja, Israel burde også have været udelukket fra international sport, men fordi de er venner med de rigtige (USA og Vesteuropa), så kommer det næppe til at ske.

Whataboutism er i udgangspunktet usmart, men det er vel ret smart at bede om konsistens og herunder integritet i de beslutninger (og ikke-beslutninger), som træffes. Hvordan retfærdiggør man denne UEFA-boykot mod uskyldige russiske fodboldklubber, når man samtidig tillader Israel (som ikke ligger i Europa) at være medlem af UEFA?

Beslutningen om at sparke Spartak i røven fremstår jo ikke specielt troværdig, når man ikke har gjort tilsvarende ved klubber fra Israel, der har foretaget sig langt værre ting på Vestbredden, end Rusland har i Ukraine.

For Arveprinsen: jeg bifalder, at man gør, hvad man gør, ved russerne; jeg bifalder ikke, at man gør, hvad man gør, ved russerne, når man kun gør det ved russerne. Det hænger ikke sammen.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Busk79

Der kommer nok ikke en gunman og ordner Putin. Så hvordan for vi ham væk, press befolkningen nok til de tager sig af problemet.
Enig i beslutningen. Det russiske folk skal indirekte vendes imod ham.
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Skrevet af Birkeroed4ever
Fantastisk træk at smide alle russiske hold ud af al sport international sport. Man kunne måske toppe det op med at sige til russerne, at de er med igen, når krigsforbryderen Putin ikke er præsident længere:)
Skrevet af Slettet(452358222911)
s
Skrevet af BeerBellyBoy
@PFC…

Du griber ud efter alle halmstrå og strør om dig med stråmænd. NATO er en forsvaralliance. De fører ikke krig, men kan blive inddraget.

Udelukkelse fra fodbold, ja al sport, er på sin plads. Alt der presser Rusland, uden at man griber til våben, er på sin plads.
Skrevet af KiksetIndspark
@dylanmck det lyder som om, du har læst kilder fra Kreml. Meget troværdigt. Ligesom alle de folkeafstemninger Putin har vundet. Folket må være vilde med ham...
Skrevet af mouser667
@DanishBhoy

Er USA og Vesteuropa hykleriske, ja gu´ er vi så!
Jeg ville sku også ønske, at der ikke blev set igennem fingre med Israels kontinuerlige forfærdeligheder, men det ændrer da på ingen måde på, at det er nødvendigt, at benytte ALLE midler, for at stoppe denne sindssyge mand, som truer os alle sammen. Forhåbentlig kan vi (NATO- og derved hele verden) undgå den sidste udvej, at gribe til våben.

Ingen ved, hvordan det her ender..
Skrevet af Peter Nielsen
jeg havde haft kæmpe respekt for Spartak hvis de i stedet havde udtrykt ærgelse over at være smidt ud, men forståelse for at sådan må det være så længe Rusland har styrker i Ukraine imod Ukraines vilje. (Siden nu Putin har forbudt at kalde det en invasion)

Sådan skulle det ikke være. Ikke engang en lille kritik af krigen, men kun et ønske om at der snarest bliver fred.
Skrevet af BerlinerDK
I medierne skal russerne sikkert komme med disse kommentarer. Det må være svært at leve i et diktaturland, hvor forkerte meninger eller udtalelser betyder fængsel eller død. Jeg har en smule ondt af russerne på en måde og hader samtidig deres land, men det er egentlig bare Puta, der giver mig dette had og ikke russere generelt.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Ikke engang en lille kritik af krigen, men kun et ønske om at der snarest bliver fred.

Hvad tror du, det gør ved mennesker og virksomheder at være underlagt et regime, hvor man ryger i fængsel, hvis man ikke ytrer præcist de ting, som diktatoren beder om, at man ytrer?

Din kritik er latterlig og uden empati for de undertrykte.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Peter Nielsen
Det var nu ikke men som en kritik. Jeg forstår godt at sådan må det være hvis man vil holde sig gode venner med regeringen, også derfor jeg ville have haft stor respekt for Spartak hvis det havde været lidt mere tydeligt at de var imod krigen.

Nu ender det bare med et træk på skulderen.
Skrevet af DerPapst
Symbolpolitik af værste skuffe. Er jo det eneste Vesten kan i dag. Fodbold kunne måske ellers bygge bro, men desværre....
Skrevet af Bajerfar
Milanistar

Men ellers er jeg splittet omkring spørgsmålet. Hvad angår markedsdelen af fodbold, så er det en no-brainer at Rusland skal udelukkes fra al deltagelse internationalt indtil de makker ret. På den anden side, så har Spartak Moskva næppe noget som helst at gøre med den krig - som de i øvrigt ønsker stoppet, ligesom en forbløffende stor andel af den russiske befolkning. Men så må de bruge deres kæmpe platform til at tage afstand fra Hr. Putain, hvis de håber så meget på at krigen slutter.


Er det ikke netop det der er hele pointen og ideen med at ramme ALT russisk - selvom de ikke har noget at gøre med selve krigen? Ramme alle så de ikke kan undgå at ligge pres på den syge regering - som samlet befolkning? Ret mig gerne hvis jeg tager fejl
En halvstiv viking fra søhøjlandet - der har forvirret sig ned midt i støvlelandet! Forza Viola & SIF (agtigt!)
Skrevet af Pep Guardiola
Mig bekendt udgør Palæstina og i særdeleshed Hamas isoleret set en reel risiko for Israel. Jeg accepterer ikke blindt Israels ageren, men der er da trods alt en forskel på et Ukraine der ingen intention har om angreb what so ever, kontra et Palæstina som jævnligt udfører angreb. Og ja, modstand er forsvarlig til en vis grad i Palæstinas situation, men vi snakker altså også om uskyldige ofre den vej rundt. Israel handler af frygt og de bliver jævnligt mindet om hvorfor. Retfærdigører det deres behandling af palæstinensere? Nej. Men der er en form for ræsonnement i intentionen om ikke andet. Om den så er rationel eller hensigtsmæssig (udført) er nok mere tvivlsomt. Rusland handler utilgiveligt aggressivt og fuldstændig uprovokeret. Det ene retfærdiggøre ikke det andet, og uanset Israel er det helt igennem forventeligt at situationen har konsekvenser for russisk fodbold. Rusland fortjener ikke andet. Det er utilgiveligt det Putin har gjort og dem han repræsenterer, hvordan han så end har fået magten, kan ikke deltage. Jeg tror det var Lewandowski der i forbindelse med at Polen nægtede at stille op mod Rusland sagde, at det ikke er de russiske spilleres skyld, men vi kan ikke bare lade som ingenting. Jeg er enig. Man neglicerer hvor voldsomt det er hvis man ikke entydigt tager afstand fra det faktum at vi har krig i Europa. Og ja, der er andre forfærdelige situationer rundt om i verden, men det betyder ikke at vi skal ignorere hvad der foregår i vores baghave. Forleden var Putin ude med hvad der kun kan betegnes som en trussel mod Sverige og Finland. Det her handler om Europas sikkerhed. Så frygtelig situationen er i Israel, så handler det her om forsvar af os og vores nærmeste. Der er ingen garanti mod at Putin angriber Finland og Sverige som de næste. Hvorfor du forsøger at dreje opmærksomheden væk fra det forekommer lidt malplaceret. I hvert fald i min optik.
Skrevet af Pep Guardiola
Symbolpolitik af værste skuffe. Er jo det eneste Vesten kan i dag. Fodbold kunne måske ellers bygge bro, men desværre....


Ikke når den ene part insistere på at sætte ild til sin ende af broen. Rusland er åbenlyst gået alt for langt. Den slags har konsekvenser. Jeg henviser til mit Lewandowski ovenfor.
Skrevet af EisernUnion!
Sikke da et opkast. Jeg troede at restriktionerne stort set var væk. Gælder de stadig dig?
Skrevet af StolteSomFaa
@EisernUnion!

Åbenbart har vedkommende ikke kigget udenfor i er stykke tid.

Men det er sjovt, så travlt Sub-Zero har med at være "frihedskæmper" herhjemme. Der har brug for hans slags i Ukraine, men det er jo en reel frihedsberøvelse, der sker, så det tør man nok ikke, når det kommer til stykket.

Der er noget med et ordsprog om tomme tønder og deres buldren, der springer i hukommelsen her ;-)
annonce
0