Snak

Mere indhold efter annoncen

Spillerforening vil stævne DBU for tre mio.

ons 8. feb 2017
DBU meddeler, at Spillerforeningen har  varslet, at man har tænkt sig at stævne DBU for næsten tre millioner kroner.

Læs hele nyheden her
Synes godt nok spillerne er grådige.
Det burde være en ære at spille på landsholdet, de tjener jo i forvejen godt på deres klubhold og de danskere der stadig spiller i Danmark er det jo et ret stort udstillingsvindue. Måske skulle DBU så kræve en del af en senere transfersum fordi de har været med til at give dem muligheden for at vise sig frem.
Håbløs fodbold romantiker der efterhånden hellere vil se de lokale serie hold end CL.
Sagaen vil åbenbart ingen ende tage.

Det ærgerlige er jo hvis alle de penge som der stod talentudvikling på, skal ende i hænderne på en flok grådige spillere og jurister fremfor, at udmunde i at flere unge vil få de samme muligheder for at udvikle sig.

3 millioner gør ingen forskel i de fleste på A landsholdets lommer, til gengæld ville de gøre en stor forskel ude i de små klubber rundt om i landet. Øv øv øv.

Bayern München.
Fodbold er virkelig blevet grådighedens højborg. Det gælder ikke bare SPF, men alle om bordet. Og det er os fans der betaler gildet.

De er fandeme heldige at spillet er verdens smukkeste! =)
Nu skal spillerforeningen snart stoppe sig selv. De sejre sig selv ihjel!
DBU prøver at rebrande landsholdet og spillerforeningen gør hvad de kan, for at få danskerne til at være godt trætte af landsholdet!
Det er i hvert fald påfaldende at spillerforeningen - og spillerne - bringer alle disse sager op lige op til forhandlinger om U-21 og kvindeaftaler og de vigtige landskampe.

Det er det værst tænkelige tidspunkt for DBU, fordi det øger mediernes og det offentlige pres på DBU markant. Mads Øland fremstår som en dygtig fagforeningsmand. Men jeg er klart af den opfattelse at han med sin og sine marionetters - det er A-landsholdsspillerne - opførsel er decideret skadelig for dansk fodbold.

Prioriterede han dansk fodbold, kunne han passende tage sagerne op på et mindre kritisk tidspunkt.
Genialt
DBU kommer med et resulter på 3,2M (06.02) ... 2 dage senere... SPF sender DBU i retten for 3M plus renter.

Kunne ikke være skrevet bedre.
#Det ærgerlige er jo hvis alle de penge som der stod talentudvikling på, skal ende i hænderne på en flok grådige spillere og jurister fremfor, at udmunde i at flere unge vil få de samme muligheder for at udvikle sig

Enig!
Faktisk burde spillerne give et beløb for at spille på A-landsholdet!
Eller max få dækket faktiske udgifter og ekstra forsikring i forbindelse med optrædener.

Personligt så jeg hellere at overskud går til talentudvikling i DBU regi og velgørenhed globalt.
Vil også hellere følge et rent amatør landshold i tykt og tyndt, end at spillerforeningen skal have nogen som helst indflydelse på landsholdsaktiviteter overhovedet. Så må spillere, der hellere vil spillerforeningen lade være med at være i betragtning til landshold, uanset hvor langt vi skal ned i amatørrækkerne for at stille et hold.
Det er en syg kultur med spillerforenings indflydelse på landsholdene og endnu mere LOs prostitution af fagforeningen med spillerforeningen som medlem

Det I alle glemmer, er hvad spillerne egentligt gerne vil have deres andel i.

Hvad jeg har forstået på sagen, så vil spillerne bare gerne have at DBU efterlever de krav, som spillerne har ret til, og så er det vel kun fair at de får deres penge, hvis DBU ikke selv tager initiativet og betaler dem?

Dertil så kommer pengene jo på baggrund af sponsor-aftaler, hvor landsholdsspillerne har lavet sponsor-arbejde for DBU. Der er det vel kun fair at de får deres del af kagen, eller det synes I måske ikke? I ville også synes at det var fair, at I skulle lave ekstraarbejde på jeres job, uden at blive kompenseret overhovedet, imens jeres arbejde ville tjene stort på det? Tag jer nu for helvede sammen, og drop det pis med at kalde alt og alle for grådige.
Nordens største.
Jeg synes ikke at DBU flytter særlig mange ting i det store hele, faktisk tror jeg at klubberne føler at DBU modarbejder dem mere end de arbejder med dem, så de virker til at stå ret alene (f.eks har klubberne truet med at trække sig ud af DBUs turneringer og køre deres eget løb, hvis ikke de fik ejerskab over danmarksturneringen).

I øvrigt har DBU selv bedt om at få udskilt denne sag fra den anden sag, formentlig for at kunne lægge et moralsk pres på spillerne om at droppe denne del af sagen.

Jeg synes det er fint at få afgjort hvad der er spillernes, og hvad der er DBUs del af kagen, for DBUs landsholdsprodukt er reelt ingenting værd uden de bedste danske spillere. Hvis man så kunne blive enige om at de penge, som spillerne mener de har til gode, måske gik til at gøre forholdene bedre (og dermed afbøde den kritik som man har fremført i medierne), ville det nok komme alle til gode.

PS: Hvis man tror at landsholdet er Mads Ølands nikkedukker, så gør man altså spillerne en bjørnetjeneste. Jeg tror at spillere som William Kvist, Daniel Agger, Christian Eriksen og Simon Kjær er 100% bevidst om deres værdi, og står stejlt på at blive behandlet efter bogen (og kontraktens bogstav).
Det jeg studser aller mest over i den her nye sag er, hvilke spillere er det der får gavn af de her penge? Sådan som jeg lige kan tænke mig frem, så er det kun Kvist, Kjær og lige Eriksen, af de nuværende landsholdsspillere der har spillet i den periode der bliver nævnt.
Det synes jeg er ret interessant. Er det de 3-4 nuværende spillere der har set sig muligheden for at få lidt flere penge, eller er det de gamle landsholdspillere der har haft fat i Øland for at få del i kagen?
annonce