Snak

Mere indhold efter annoncen
Hmmm... Jeg tror ikke Kasi kommer til undsætning i den her omgang
http://www.business.dk/d…kasi-jesper
Hvis det imod forventning skulle resultere i klubbens undergang, så synes jeg ærligt talt at de spillere skulle skamme sig


Selvfølgelig betyder det ikke Bifs undergang, men svært at forstå hvorfor de spillere på nogen måder skulle skamme sig over at bede om de penge de har krav på.

Det stiller dem jo ikke bedre, når det netop går imod overenskomsten, som blev lavet i 2004 (eller deromkring). Brøndby skylder penge væk, det burde være klart for enhver.


Djævlen ligger i detaljen og hvis den kommer så langt at Bif tager den til retten i stedet for at indgå et forlig, må det være fordi deres jurister mener der er en detalje der taler deres sag.
Men du har da ret, det ligner udefra en tabersag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Djævlen ligger i detaljen og hvis den kommer så langt at Bif tager den til retten i stedet for at indgå et forlig, må det være fordi deres jurister mener der er en detalje der taler deres sag.
Men du har da ret, det ligner udefra en tabersag.


Enig, men så kan man sige, at det er nytteløst at diskutere noget som helst. Der vil næsten altid være en detalje, om den så er vigtig nok er selvfølgelig en anden side af sagen.

Jeg nægter dog, at gå igennem alt lovgivning (herunder oplæg og diskussioner til lovforslag, der senere er blevet vedtaget) og tidligere domme, blot for at kunne komme med mere håndfaste beviser end en henvisning til udtræk af loven, som tidligere er blevet postet her på siden, når den personer jeg er uenig med er fuldstændig håbløst fortabt i selv de store træk i lovgivningen.

Jeg håber du kan tilgive mig min dovenskab ;)

xoxo
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Er du helt sikker på det? i så fald har jeg da virkelig misforstået det. Har hele tiden haft det klare indtryk af at det handlede om basislønnen. Nå men så står Brøndby vel egentlig stærkere end som så.


Der er ingen som helst klubber som har undlat at betale feriepenge af grundlønen.

Der er klubber som ikke har betalt feriepenge af sing-on/off stay-on fees samt præstation og placeringsbonuser.

Det er disse poster, og alene disse poster, der er tale om.

Før 2004 betalte man kun feriepenge af grundlønen.

Sagen går i øvrigt ikke kun på de spillere du har nævnt, det går på alle spillere der har modtaget en eller anden form for skattepligtig bonus siden 2004, og som ikke har fået feriepenge af dette beløb, hvilket formodentlig er næsten alle spiller på kontrakt i DK, om end det for en række spillere vil være ganske små beløb.

Spillerforeningen har gennemgået omkring 2000 spilleres kontraktforhold.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
annonce