Snak

Mere indhold efter annoncen

Spillersalg gav femte VFF-overskud i træk

Skrevet af bold
ons 1. nov 2017
Salget af Kristoffer Pallesen til AaB og videresalget af Lukas Lerager fra Zulte Waregem til Bordeaux har betydet, at Viborg FF for femte år i træk har præsenteret et overskud.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Ayelads
Stærkt!
Skrevet af Slettet(241218212107)
Nu er det jo sådan, at det netop fremlagte regnskab er for regnskabsåret 2016/17, altså fra d. 1/7-16 til d. 30/6-17, og nedrykningen til den næstbedste række samt første halvsæson heri slet ikke er en del af regnskabet. Det får vi først set konsekvenserne af til næste år på denne tid.
Skrevet af Ayelads
Forbillede for samtlige danske klubber.
Skrevet af bruger 152809
Så kan der godt bruges penge på at få kontrakt med Pierre Larsen, sæt i gang !!
Skrevet af Marmeladen
Omsætningen er også steget, og egenkapitalen er oppe på 15 millioner uden kapitaltilførsel. Det er der ingen andre klubber der kan præstere. Desuden er man ved at bygge nye faciliteter i klubhus, ny skybox og lounge. Nu skal det sportslige bare følge med, men det er yderst tilfredsstillende at man har en sund økonomi, og ikke knækker nakken på ikke at rykke op i år, selvom det er målet
Skrevet af skkh
Vel at bemærke uden at være et fritidsprojekt for en rig østeuropæer eller englænder.
Skrevet af Neigaard
Ja det er godt at have kommunen bag sig modsat andre klubber, men selvfølgelig flot at ha overskud, men hvad med det sportslige?? Og hvad sker der hvis oprykningen misser?
Savner Jer i suppen på trods Af hadet, god vind i 1 div
Ikast fs. Siden 78 WBA i hjertet (Cyril Regis & Laurie Cunningham var konger)
Skrevet af MSØ
Der er populært sagt 15 mio kr i forskel på 1. Division og superligaen.

Hvis man i 2017/18 ikke var spillersalg eller tjener på videresalget og man samtidig ikke har gearet ned på en eller anden måde så er der dog ikke langt fra en egenkapital på 15 mio kr. Og negativ egenkapital.

Kikser man samtidig oprykning hvis Viborg fortsætter den ustabile sæson så skal det nok blive rigtig sjovt i vi keg uden en rig østeuropæer eller englænder. Så er det til gengæld midtjyske dollars der bliver brug for.
Skrevet af MrBitsch
Nu skal der jo lige siges at det er 5. År i træk med overskud i Viborg, så det vil jo sige at Viborg før i den periode har været i 1. Div og stadigvæk kommet ud med et overskud ???
Skrevet af MKilgallon
Det er jo bare smukt
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
annonce
0