Snak

Mere indhold efter annoncen

Splid i SønderjyskE: Uærlig Taiwo er sendt på U19-holdet

Skrevet af bold
man 5. sep 04:30

Abdulrahman Taiwo er blevet sendt ned på U19-holdet i SønderjyskE, og det har nu fået spillertruppen til at reagere. Sportschefen forklarer, at det skyldes uærlighed.Læs hele nyheden her
Skrevet af kampito
Nu kender vi ikke baggrunden, men der findes er skide snart værktøj som hedder dialog.
Jeg tror ikke at sådan en konflikt løses ved at sende spilleren ned og spille med nogle ungdomsspillere..
AK1978
Skrevet af Jaaja8000
Puha, det er sjældent et godt tegn, når en spiller bliver smidt ud af truppen og anføreren efterfølgende dedikerer en sejr til ham. Jeg er ikke inde i sagen, men hvad laver Dal Hende som anfører at kommunikere med sin ledelse igennem pressen på den måde? Det sender signaler om internt kaos…
Skrevet af TurboDrengen
Der er vist ikke brug for mere uro i SønderjyskE.. så må Esben Hansen nok hellere finde et par medova the breve frem og få renset luften med Dal Hende
Men da en skam hvis uærligheden betød at Taiwo stadig er en del af truppen. De har haft et fantastisk transfer vindue.
Og det havde været endnu bedre hvis Taiwo var blevet solgt.
Skrevet af Florafobi
Han ville ikke sælges, så nu er han uærlig?
Lyder mere end mystisk at spillertruppen smeder et så klart offentligt signal - men mon ikke de allerede har stået skoleret.

Ja, det er et hårdt game, og fint at man i klubberne i dag bruger sine ungdomshold som stuearrest for for " de voksne".

I en sportsverden hvor penge og magt, får de værste sider frem i mennekser, savner man nogengange, noget så simpelt som ordenlighed og ærlighed.

Naivt - ja.
Skrevet af TST
Skal vi ikke gå ud fra, at det værktøj trods alt er blevet brugt.....
Skrevet af Tjoh
Jeg er ikke inde i sagen, men hvad laver Dal Hende som anfører at kommunikere med sin ledelse igennem pressen på den måde? Det sender signaler om internt kaos…


Ingen tvivl om at Dal Hende og Albæk selv tror at de er kongerne i den klub. Er faktisk ved at være pænt træt af deres attituder med pegen fingre og verbale svinere til medspillerne på banen når det ikke går godt og deres trang til hele tiden at skulle søge denne form for drama i klubben. Det var også Albæk der ville lave et kæmpe drama ud af Riddersholms afgang i sin tid, selvom at fakta var at 70% af truppen ikke havde tillid til ham længere.

Selvom de sagtens kan have en pointe her, så ser jeg ikke grunden til at gå offentligt med den. Sådan noget plejer man altid at holde internt på arbejdspladser.
Skrevet af DOM
Nu havde jeg sådan håbet på ro i klubben efter vi var kommet på hjemmelige hænder igen.
Denne historie er ren katastrofe for klubben. Når vores anføre direkte går ud og dedikere sejren til en spiller som har fået en straf så er det mere end alvorligt. Det tyder som en sag som består af en konflikt mellem spillerne og ledelsen med esben hansen i spidsen.
Uanset hvad konflikten drejer sig om er det katastrofalt for klubben.. Jeg tør slet ikke tænke på konsekvensen af denne sag.
Jeg håber på en lyn hurtig afklaring med masser af dialog og forståelse mellem alle de implicerede.
SønderjyskE fan I medgang og modgang
Skrevet af Tjoh
Direktøren stod i capotårnet i går og spillerne så ud til at synes at det var vældigt sjovt.

Tror faktisk kun at det er Esben Hansen som de er utilfredse med. Heldigvis er det en konflikt. Havde været værre hvis der var meldt om hel kold luft. Og det er der trods alt ikke. De gik da alle og snakkede med ham i går i Fredericia uden at det så særligt alvorligt eller seriøst ud altid.
Skrevet af TurboDrengen
Enig. Det er helt håbløst at Del Hende dedikerer sejren til Taiwo. Man kan dedikere en sejr til afdøde eller alvorligt syge. Han dedikerer sejren til en mand der notorisk spiller elendigt.
Fix sagerne internt og kom videre drenge
Skrevet af Snoopy81
Måske er det fordi Dal Hende ikke selv fik et transferskifte igennem. Ærgerligt sådan en klubmand og anfører ikke har større format.

Der er ingen over klubben og fedt hvis han tog det han havde på hjertet internt i stedet for at hænge klubben ud.
Skrevet af tdh
Dal Hende skal bare holde mund. Han skal under ingen omstændigheder blande sig i ledelsens arbejde og da slet brokke sig i medierne.
Nu kan det da snart ikke blive ringere - min hund dømmer bedre !
Skrevet af puting kuneho
Esben hansen og Henrik Hansen er vel også de gamle ejers ideer... eller tager jeg fejl? Måske de nye ejere skulle finde deres egne ledelsesfigurer
Skrevet af AndersP!
Korrekt. Esben Hansen er ansat af den tidligere direktør.

Jeg kan dog ikke forestille mig, at de nye ejere er utilfredse.
Skrevet af FindFinn
Jeg har aldrig forstået pointen i at rykke nogen ned på U19. De unge talenter skal da ikke præsenteres for en sur og måske umotiveret seniorspiller?
Skrevet af Spimi
Dal Hende skal holde sin mund.
Han spiller hæsligt, det gjorde han også sidste år.
Derudover lukker man kæften omkring interne ting.
Det er mig en gåde at han stadig er anfører, og jeg håber ved gud at Barkarson får pladsen som venstre back, når han er helt ovenpå igen.

Mit største håb for sommeren var faktisk at Albæk og Dal Hende forsvandt - det skete desværre ikke.
annonce
0