Snak

Mere indhold efter annoncen
Man er nærmest tom for ord...

Det virker til at holdet endnu engang er slået tilbage til det stadie, som det befandt sig på for et års tid siden. Spillerne er nemme at slå ud og den mindste modgang forplanter sig til usikkerhed og dårlige pasninger, ingen markeringer, ingen løb uden bold og et snegletempo der ikke er Superligaen værdigt.

I dag er det igen udstillet hvordan de offensive mangler er en hæmsko. Vi har INGEN angribere og det er SÅ pinligt. McGrath my ass...Agger er ringe, Gehrt er skadet. Bernburg er en JOKE. Man blir helt trist. Hvem skal score målene??
Nå ja, Vi har jo Schleebrugge og Remco der kan heade et hjørnespark ind fra tid til anden, men generelt er det jo åbenlyst for enhver at det angreb vi stiller med for tiden, er decideret håbløst.

Og så må man jo også spørge sig selv om HJ er den rigtige mand til at vende skuden. Er der den nødvendige respekt? Er faglighden god nok? Er der offensive ideer nok? Er der taktisk forståelse?
At dømme ud fra spillet, må svaret være blankt nej. Men det kan jo også være "spillerne bare var flade"...

JEg er med på at 4-5 trænere på 5 år er mange, men det har sandt for dyden heller ikke været super trænere. Hvis man nu kunne trække et skandinavisk navn til klubben, der indgydede lidt respekt, så kunne det være spillerne kunne mande sig op. For naturligvis bærer spillerne det største ansvar for dagens blamage!

Køb to til hver kæde + en ny træner, så kan vi snakke om topplaceringer. Ikke før.
bif - danmark juve - italien barca - spanien
JanHalvor > interessant tanke med hierakiet. Det er også interessant at se en mand som Thygesen i alt hans kamp gejst omkring at være kommet til Brøndby og så se hvordan han kommenterer på kampen i dag. Selvom jeg håber et bedre forløb for Brøndby så bliver det da interessant at se, hvor længe han kan holde hovedet højt hvis "nedturen" fortsætter.

EDIT: to nyindkøb til hver kæde plus træner, slap da af mand en udskiftning!
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Det er svært at tage BIF alvorligt efterhånden. Vil nødig være skadefro, som mange BIFere kan være når de er på den høje hest. Det bedste er at Werge og Frimann efterhånden har svært ved at finde en grimasse der passer....
ACH tager guldet i år!
lige præcis - Og deres selvopfattelse i Brøndby skal i den grad også justeres.

Det er meget meget arrogant at gå ud og melde ud (Henrik Jensen) at Søren Larsen og Morten Skoubo er lottokuponer, når det i virkeligheden ville ha været klare forstærkninger af en sløj sammensat Brøndby trup.

Det var netop angribere som de to ovennævnte som kunne have gjort en kæmpe forskel hos Brøndby på nuværende tidspunkt, et par "store" navne set med danske briller, og spillere som er opsat på at komme hjem og vise at de stadig har en masse at bidrage med.

I stedet hører man så at Brøndby er ved at hente en 19 årig afrikaner som jeg allerede lykkelig har glemt navnet på, og som ingen kender noget til udover de par dvd-klip som Ole Bjur sikkert i desperation har siddet og kigget på sit kontor - Men Brøndbys tab, AGF og OB´s held, for de to klubber kunne meget vel tænkes at ligge Brøndby i 5-6 position inden for en kort årrække.

Som jeg har skrevet tidl. så er jeg virkelig ked af det på dansk fodbolds vejne, for BIF er virkelig et den kamp jeg glæder mig allermest til på Århus Stadion i løbet af en fodboldssæson.

Men for at vende tilbage til de Brøndby spillere jeg var inde på ikke kunne forstærke ret mange hold herhjemme; Mcgrath, Jätta, Agger, Thomas Rasmussen, Randrup bare for at nævne et par stykker, ja det er vel næppe andre end Lyngby og Køge der virkelig seriøst kunne finde på at kalde dem forstærkninger.
til Oksn
Ja, som for et par sæsoner siden. Der var AGF mestre efter 3 runder også,,,,men endte i 1, divison istedet.
Pinligt... Der er ikke så meget mere at sige....

Eller jo... Jeg troede virkelig ikke vi havde så mange fans der bare går når man kommer bagud med 2 mål! Selv halvdelen af Sydsiden gik. Heldigt vi var nogle få der blev og bakkede op!
Bare vent, nu begynder de små børn at skifte deres trøjer ud med FCK, for man skal jo holde med et hold der vinder. Sådan er det i København og omegn...der er det kun smart at vinde. Derfor er der blevet færre og færre brøndbyfans de sidste 10 år, og om endnu 10 år findes de slet ikke. I er loyale når det går klubben godt, og så er I faktisk blandt de mest fanatiske, men ligeså snart det gårlidt skidt, vender I ryggen til.

Og herregud altså, det er en middelmådig klub der har tabt en tilfældig kamp mod et meget bedre hold. Lad vær med at skabe jer sådan, der er tabende hold hver uge, og der ser man sgu da ikke gå dramaqueen i den.

Skift nu bare side og blive FCK fans istedet, I vil jo så gerne, og så bliver I bare endnu mere latterlige at se på.
Hvis nogen vender ryggen til sit hold så er det sgu da AGF og AAB! Ligeså snart det kører dårligt så er der 0 mennesker på stadion..

En anden ting er at 99 ud af 100 Bif fans hellere ville drikke terpentin og pisse på et brændende sæde i parken, end at joine FCKFC.
\\\"We have to change our tactic and play with long balls\\\" Richard Møller Nielsen
Sådan er det, Fairweather fans. I medgang glødende - i modgang svigter de.
Jeg taler om børnene, ikke de voksne fans. Jeg medgiver at Brøndby på sin egen måde har nogle fantastiske/fanatiske fans. Men der vil ad åre komme en naturlig udvikling, og børn og teenagere vil som oftest hellere være med hvor man vinder kampe. Medløber-syndromet skal man ikke underkende, det ser man tydeligst hos FCK.

Mht. AGF og AAB - så mangler du vist lidt indsigt. I Århus har man vist de mest loyale fans, og sådan noget kan måles. Selv i første division havde de mellem 8-16.000 tilskuere per hjemmekamp. Det ville Brøndby næppe have i samme situation. I Aalborg og Odense er det dog anderledes, og jeg har tit undret mig over den manglende opbakning.

Det jeg ikke fatter mht. Brøndby, er den evige "fyr træneren" tendens. Indrømmet jeg ikke så nogen fidus i Henrik Jensen til at starte med, men det er altså hele klubben der skal bære et ansvar, og ledelsen i BIF har længe være roden til alt ondt på vestegnen. Jeg forstår godt passionen, men ikke at man vender ryggen til holdet og klubben i modgang. Så kommer man let til at fremstå som FCK, et medløberhold.

annonce