Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Brætmand
kryger

Napoli går sikkert videre? Prøv at hør, deres forsvar er elendigt. Det er kun de 3 forreste der redder deres røv. havde Chelsea spillet nogenlunde havde de smadret Napoli. og husk at Napoli atlså skal til stamford bridge.. og det er kun fordi Chelsea har så uduelig en træner at der ikk sker noget...
Skrevet af eller
Neville lavede ikke andet end at svine Napoli under hele kampen. Hvordan kan man undlade Inler og Maggio. De to er så undervurderede.
Skrevet af Mr.FCBARCELONA
Farligt Napoli hold!
Tillykke med sejren. (-:
Skrevet af OC
"Napoli looks like an average english-team, Chelsea normally runs over. Take away Lavezzi, Cavani and Hamsik and you have a team like Wolverhampton or Blackburn!"


Det samme Napoli, som slog City over to kampe, og knebent tabte til Bayern?

Neville var tilsydeladende forfærdelig at høre på i dag, og det var tydeligt, at han holdte med engelsk fodbold. Så skal man bare ikke være kommentator, når man ikke kan lade være med at komme med kommentarer som ""Congratulations to yourself, well done, you´ve saved one", når De Sanctis redder en bold.

Fuld fortjent at de vandt i dag, og det er jo ikke (kun) fordi Chelsea var dårlige.
La prende Vecino.
Skrevet af Andr7953
Hold kæft hvor er det trist. Tror simpelthen ikke mere på AVB, han er tæt på håbløs. Forsvaret sejler rundt der er ingen organistion på holdet, spiller ligner pensionister, de kæmper slet ikke sagen ikke nok. Napoli´s offensiv var dog rigtig god idag, jeg er især meget imponeret over Lavezzi.
Skrevet af MILANMILAN
Måske ikke i alle 90 min, men at Napoli kunne have vundet med 4 eller 5 mål er ikke en overdrivelse.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Will
Dagens detalje må være den engelske fysioterapeut.. Damn


@alek9000

Ja det tænkte jeg også
Dang!!!


Dagens detalje må være den engelske fysioterapeut.. Damn

haha ja, nu er ikke dårlig..Smider lige et link fra Chelsea-tråden:

http://www.google.dk/sea…44QTbl4iMCQ
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Mugesh
Gary er englænder, og han er ligesom de fleste englændere overvuderer den engelske liga og de engelske spillere.

Så er brætmand tilbage igen med en Drogba-hetz. Sidder du bare og venter på at svine Drogba til hver evig eneste gang chelsea spiller, selv de kampe han ikke er med. I modsætning til Torres, tør Drogba godt gå i feltet og søge chancen. Du er sgu for dum at høre på.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Sovereign886
Det passer jo heller ikke, Sovereign. Der er flere klassespillere end dem, især De Sanctis, Maggio og Inler :)


Altså jeg så kun de tre, som jeg nævnede før. Deres forsvar sejlede max, deres midtbane kunne ikke få boldovertaget. Igen taber Chelsea på personlige fejl og meget dyre afbrændere af 1. klasse! Men som Gary Neville også sagde ud fra den analyse han foretog, så er kampen langtfra lukket hvis Napoli stiller op med den defensiv og den midtbane igen. Jeg vil dog helst bare ud af Champions League med Chelsea, da vores forsvar vil blive max udstillet mod et hold som Barcelona.
Skrevet af Akio
der synes jeg bestemt ikke der er nogen tvivl om at ligaen er klart stærkere end La Liga.
Jo, det kan der.
Messi = GUD Ronaldo = En fodnote i historiebøgerne
Skrevet af Observing
Jeg synes ikke at Napoli var særlige skræmmende. Chelsea spillerene laver bare så dumme defensive fejl, at det er til at græde over.

Luiz clearing... Mireles forsvarer som en 12 årig pige... Ivanovic som ellers spillede ok, laver bør ikke lave så mange fremadrettede løb i et 1-0 føring på udebane. Det synes jeg AVB burde, at sikret sig, at han var klar over.

Faren starter hvor backsene er ude af position og derefter mister bolden, til et meget omstillings-dygtigt Napoli hold. Men defensivt var Napoli ikke særligt imponerende. Undrer mig at Chelsea ikke formåde at score mindst et mål mere.

Ramires var ikke god som defensiv-midt, hvilket jeg synes er en taktisk fejl af AVB. Mireles har bare været dårlig i længere tid. Hvorfor ikke spille Essien og Lampard fra start?

Iøvrigt heldigt for Chelsea at AVB nu er tvunget ikke at spille Bosingwa. Kæft han er ringe...
Premier League
Skrevet af 8letters
Starter med Lampard, Essien og Cole ude - Hvis det her ikke er et sack, så har klubben ingen ambitioner.. Fair nok, at man prøvede, men nu er det for meget.

Tillykke til Napoli - flot kamp.
Lampard é Deus
Skrevet af Zenin
Mega fortjent. Synd de ikke lige score på kæmpe chancen til sidst.
Havde godt nok ondt af Napoli da de ikke 20 tungt pres og mange chancer, laver en fejl og Chelsea score på deres første chance. Men de kom fantastisk igen, og var faktisk ret uskarpe og burde vel have scoret flere mål. Chelsea var langt væk i denne kamp.

Som flere nævner, begynder det efterhånden at være svært at forsvare at PL skulle være verdens bedste liga, når de ikke engang har et hold der kan komme blandt de 8 bedste.
Men nu må vi se, Chelsea er langt fra ude.
Skrevet af alek9000
Sovereign, det citat er lidt langt ude. 3 spillere kan udgøre en stor del af et hold. Tag Xavi, Messi og Iniesta af Barcelonas hold, Bale, Modric og Parker af Tottenhams hold eller Rooney, Nani og Valencia af Uniteds og så er der pludselig heller ikke meget storhold over det mere. Det virker, som om Neville har ondt i røven over, at der ikke er flere engelske hold med i Champions League.

Desuden var Hamsik ikke på niveau med Cavani og i særdeleshed Lavezzi i aften, men synes, at Inler og Gargano gjorde det fremragende.
.
Skrevet af SørensenCFC
Fallit erklæring uden lige!!!!!!!!!!!!

Hvordan kan man kalde sig selv for top træner, når man har så dårlige taktiske kompetencer?
At starte med Bosingwa på VENSTRE BACK er jo helt væk, når Cole tydeligvis var klar til kamp.
Raul M. er jo helt væk, og burde blive trukket i løn. Den mand skulle jo spille i en serie 3 klub, så elendig er han. Derudover så koster Luiz igen et mål, og ja hvad kan man efterhånden forvente sig af ham.
Og hvorfor venter han til det 70. min. For at skifte ud når tingene bare slet ikke kører.
Hvis man tænker et par år tilbage, så husker jeg tydeligt en kamp på Stamford brigde, hvor Gus Hiddink stod i spidsen for holdet, der var vi bagud 0-2 efter 30 min til Liverpool, og prompte reagerede han ved at skifte ud, og vi gik hen og spillede 4-4.
Det viser bare at AVB er langt bag alle andre top trænere, da han ikke kan se / vil indrømme hans taktik er forkert.

Derud over vild kamp af Lavezzi, håber vi henter ham til sommer og får sendt – Kalou, Mikel, Meirelles, Malouda, Bosingwa, ja og sku egentlig også Torres og Luiz
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af foxtrotfrog
Avavav! Tak til Brætmand for dagens sure opstød! Hold da ferie!

On Topic: Fortjent sejr til Napoli, de spille nu noget lækkert fodbold dernede i Italien! Men vent nu til at de kommer til broen, så må vi se hvordan det ender! Hvis kampen på broen bliver halvt så god, som den i aften, så bliver det fantastisk kamp!

Fortsat god aften folkens!
Skrevet af kryger1991
Napoli går sikkert videre? Prøv at hør, deres forsvar er elendigt. Det er kun de 3 forreste der redder deres røv.

hvad skal man med et godt forsvar, hvis man bare scorer flere mål end modstanderen?
winning
Skrevet af Brætmand
Mugush

Nej jeg VENTER ikke på det. Jeg ville da ønske han scorede men fakta er at du ikk kan forsvare ham mere end Torres. han kæmper ikke engang. Uha flot han tør gå ind i feltet. HAN LAVER JO HELLER IKKE ANDET. Torres jagter bolden og er med i det opbyggende og skaber langt flere chancer til sine medspillere. så luk røven din hat.
Skrevet af usu
Dagens detalje må være den engelske fysioterapeut.. Damn


Hun er nu læge. Men det gør det bare endnu bedre.
En must have udgivelse - Mere sjov i skak Af Henrik Mortensen.
Skrevet af Will
Dagens detalje må være den engelske fysioterapeut.. Damn


@alek9000

Ja det tænkte jeg også
Dang!!!


Dagens detalje må være den engelske fysioterapeut.. Damn

haha ja, nu er ikke dårlig..Smider lige et link fra Chelsea-tråden:

http://www.google.dk/sea…44QTbl4iMCQ
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
annonce
0