Snak

Mere indhold efter annoncen
Partenopei er et hold man bare holder af lige meget hvem man ellers er fan af.
At Gary Neville på live-tv siger at Napoli er på niveau med Blackburn eller Wolverhampton hvis man fjerner Lavezzi, Cavani og Hamsik, viser hvor meget manden egentlig ved om fodbold. Ferguson må selv have siddet og rystet på hovedet!
Zuniga, Maggio og ikke mindst Inler kan LET gå ind og spille fast i Chelseas start 11. Arsenal, United og Liverpool kunne også nyde godt af disse spillere.

Kampen i går beviser at passion og holdånd ofte slår dyre indkøb og store penge.

Jeg tror dog stadig Chelsea har en god chance, Napoli skal i hvertfald have et mål for at slappe af. Får Chelsea et hurtigt mål kan jeg godt se en nedsmeltning i den italienske trup, det ikke ligefrem fordi Napoli har været stabile i Serie A i år.
AC Milan Galatasaray FC København
@ R.J.G.

Og baseret på denne sæson så skulle Chelsea spille i hvad? Championship? At sammenligne Napoli på en dårlig dag med Wolves og Rovers hvis man lige fjernede dem som kæmpede er sgu som at sige Chelsea skulle spille Championship hvis man fjernede Drogba, Cech og hvem der ellers gad prøve lidt i denne kamp. Den ene mening er lige så åndsvag som den anden, så igen hvis man seriøst mener at det kun kommer an på Cavani, Lavezzi og Hamsik så er man dummere end snot.
Napoli spiller jo rigtig flot angrebsspil...

Synes Carsten Werge var for meget at høre på med at Chelsea nok skal vinde sikkert hjemme.

Det blir langt fra nemt og jeg tror ikke de kan holde Napoli fra at score.

-"We're loving big Ange instead...."
Er jeg den eneste der finder det helt vildt underligt, at Inler ikke er nævnt mere her?
Kæft hvor var jeg imponeret over ham, hvilket fantastisk overblik manden besidder og sikke et løbepensum, at han så går lidt død til sidst er klart nok.

Lavezzi var også outstanding, men jeg mener altså ikke at Hamsik viste sin klasse igår. Derimod synes jeg også at Maggio var ret god.
annonce