Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Peete
@ Sovereign

Personligt synes jeg at Serie A er begyndt at tiltrække bedre spillere med mere kvalitet de sidste par år, hvilket selvfølgelig har bidraget til en mere konkurrence-præget liga.

De sidste par år? Hold nu op. Serie A har altid tiltrukket mange af de bedste spillere. Serie A var den bedste liga i verden i 90´erne. Juve var i CL-finalen 3 år i træk bl.a.

Dog er jeg af den holdning, at PL er den mest underholdende liga i verden at følge med i. Siger ikke det er den bedste, men den sjoveste liga at følge.
Todi Jónsson, bedste FCK-angriber nogensinde. Ham & Zuma udgjorde det perfekte makkerpar. Fan af: FC København - siden 1998 Manchester United FC - siden 1998 Sympatiserer med: Real Madrid CF - siden 2003 Juventus FC - siden 2010
Skrevet af Narok
Hold kæft hvor er nogle kommentar her for komiske, hvis man som Chelsea fan seriøst mener at Chelsea burde ha været foran 3-1 eller sådan noget ved pausen og bruger som undskyldning for at City røg ud er fordi det var deres første CL så har man sgu drukket af natpotten. Napoli spiller deres første CL nogensinde og rykkede op i den bedste række for 5 år siden og for 3 år siden spillede første europæiske kamp i ja flere år end jeg gider tælle til, de har ikke underskud og har ikke brugt samme summer på spillere som Chelsea og City. Der er kommet for mange penge i PL og det har fucked den helt op, kort og godt.

I først halvleg bliver Chelsea så at sige tøret i r*ven gange på gang når Napoli sætter speed på, det eneste tidspunkt de kom med noget var når Napoli tog sig en puster og Chelsea kan takke Cech for at det ikke blev værre. I anden halvleg bliver det meget bedre for Chelsea og Napoli er slet ikke kommet ud af omklædningsrummet i de først 20 min eller sådan noget men kom meget bedre med efter scoringen. Napoli´s største problem er deres defensiv og de kan så at sige ikke spille efter et retur resultat, de skal ud og vinde kampe for det andet er skræmmende dårligt. Så hvis man regner med at Napoli vil pakke sig så kan man godt tro om, de ved de er et offensivt hold og er den måde de kan vinde på, alt andet fra Mazzarri vil være uhørt.

Og Såfremt det er rigtig Gary Neville har sagt:
"Napoli looks like an average english-team, Chelsea normally runs over. Take away Lavezzi, Cavani and Hamsik and you have a team like Wolverhampton or Blackburn!"

Så er manden dummere end snot, Napoli spillede bestemt ikke op til deres bedste i den her kamp og har generelt ikke været i nærheden af at være sprudlende i den her sæson som de ellers kan være, så hvis han regner med at når de spiller deres bedste og man så fjerner de tre så kan holdet intet så aner han intet om Napoli. Hvis de spiller godt så er De Sanctis sikker i kassen, Inler rammer indenfor mål med begge ben, Zuniga spiller meget mere med offensivt, Vargas viser sit potentiale, Maggio er meget bedre med osv. osv. så hvis Neville tror at det her var det bedste så har han intet set.
Skrevet af FalconLFC
I sig selv er 3-1 jo ikke et katastrofalt udebanenederlag og Chelsea ser jeg sagtens score 2 kasser mod Napoli hjemme. Men at de så samtidig holder nullet? Tvivlsomt. Får Napoli scoret, tror jeg kampen er afgjort, og en Napoliscoring på broen er næppe utænkelig, som de 2 hold spiller i øjeblikket.
Skrevet af 1899
Napoli spillede som forventet. Er Chelsea virkelig ikke bedre?
Skrevet af skydefinten
Nå, det vigtigste først:

Chelseas lækre kvindelige fysioterapeut hedder Eva Carneiro:

http://www.google.dk/#hl…31&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&cad=b

Ellers, tillykke til Napoli. Fantastisk offensiv. Luiz skal ikke spille i midterforsvaret. Hvorfor skal jeg lære AVB det - det burde han kunne se?

Tror de vinder igen på frækt kontraspil i Broen!
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skrevet af LyngUnited
Engelsk fodbold er jo i forfald. Se bare udviklingen i den hjemlige liga, hvor den 3. plads jo nærmest er mere billigt til salg end i fx Spanien. SPANSKE TILSTANDE!!
- Hold som Arsenal, Liverpool og Newcastle er jo mere navn end gavn for tiden.

Jeg har sagt det før, og siger det gerne igen. De sydlandske ligaer er det nye sort, hvilket de også er ved at opdage ovre i Fjernøsten.

Jeg er meget spændt på at se, om Spanien igen gør rent bord med både ChL og EL. Mit håb er ikke svækket med denne sæson, lad mig sige det sådan.Sjældent har jeg læst så meget vrøvl på så lidt plads...

Skrevet af R.J.G.
@ Narok

Neville kommenterede vel ikke nødvendigvis spillet, men nærmere truppen? Fjern de tre bedste spillere fra et hold, der, som du selv siger, ikke har spillet overbevisende, og selvfølgelig kommer de ned i nærheden af Wolves og Rovers..

Og lad dog være med at kalde Gary Neville dummere end snot på så tyndt et grundlag.
Skrevet af skydefinten

Gary Neville on 44mins: "Chelsea could win this 4-1":) Ikke hans bedste aften i kommentatorboksen.

It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skrevet af MILANMILAN
R.J.G - G. Neville fremstår bare ikke intelligent overhovedet.

Hverken da han var spiller eller nu som kommentator.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Cappel
Cl siger altså ikke meget om niveauet i pl overall.

Det siger noget om at Chelsea har en elendig sæson, at United og Ferguson lavede nogle kæmpe fejl i gruppespillet og at Arsenal ikke er bedre pt.

Chelsea nåede kvartfinalen sidste år, United nåede finalen, Arsenal slog Barcelona og var faktisk sæt på at gå samlet videre, Tottenham slog Milan ud. Et enkelt år har England så et skidt år, og lige pludselig er PL en dårlig liga. Spanien har jo faktisk også kun 2 hold med, betyder det så at Serie A er lige sås stærk som La Liga? Det er noget vrøvl, den er stadig sammen med la liga langt foran Italien og Tyskland. Man kan ikke altid bruge Cl som målestok, det giver et helt forkert billede af tingene. Topholdene 4 holdene er ikke helt så gode som de var for 2-3 år siden, til gængæld er hold som Tottenham, Newcastle og City blevet væsentligt stærkere mens nogle af de mindre hold også er blevet stærkere de seneste par år. Mon ikke City og United klare gruppespillet næste sæson og der kommer noeget mere, og allerede der ser det jo væsentligt bedre ud.
\\\"Liverpool supporters saying Evra celebrated like he won the League..Am surprised They remember what that looks Like LOOOL\\\" -Emmanuel Frimpong
Skrevet af Canno
Partenopei er et hold man bare holder af lige meget hvem man ellers er fan af.
At Gary Neville på live-tv siger at Napoli er på niveau med Blackburn eller Wolverhampton hvis man fjerner Lavezzi, Cavani og Hamsik, viser hvor meget manden egentlig ved om fodbold. Ferguson må selv have siddet og rystet på hovedet!
Zuniga, Maggio og ikke mindst Inler kan LET gå ind og spille fast i Chelseas start 11. Arsenal, United og Liverpool kunne også nyde godt af disse spillere.

Kampen i går beviser at passion og holdånd ofte slår dyre indkøb og store penge.

Jeg tror dog stadig Chelsea har en god chance, Napoli skal i hvertfald have et mål for at slappe af. Får Chelsea et hurtigt mål kan jeg godt se en nedsmeltning i den italienske trup, det ikke ligefrem fordi Napoli har været stabile i Serie A i år.
AC Milan Galatasaray FC København
Skrevet af Narok
@ R.J.G.

Og baseret på denne sæson så skulle Chelsea spille i hvad? Championship? At sammenligne Napoli på en dårlig dag med Wolves og Rovers hvis man lige fjernede dem som kæmpede er sgu som at sige Chelsea skulle spille Championship hvis man fjernede Drogba, Cech og hvem der ellers gad prøve lidt i denne kamp. Den ene mening er lige så åndsvag som den anden, så igen hvis man seriøst mener at det kun kommer an på Cavani, Lavezzi og Hamsik så er man dummere end snot.
Skrevet af Målkongen
Napoli spiller jo rigtig flot angrebsspil...

Synes Carsten Werge var for meget at høre på med at Chelsea nok skal vinde sikkert hjemme.

Det blir langt fra nemt og jeg tror ikke de kan holde Napoli fra at score.

Skrevet af Aagurd
Er jeg den eneste der finder det helt vildt underligt, at Inler ikke er nævnt mere her?
Kæft hvor var jeg imponeret over ham, hvilket fantastisk overblik manden besidder og sikke et løbepensum, at han så går lidt død til sidst er klart nok.

Lavezzi var også outstanding, men jeg mener altså ikke at Hamsik viste sin klasse igår. Derimod synes jeg også at Maggio var ret god.
annonce
0