Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af no name
Helt igennem håbløs dommerarbejde. Dommer niveauet i PL er pinlig. Når det sagt, burde Tottenham have lukket kampen i første halvleg med deres 3-4 gigant chancer. Som Liverpool fan sidder man tilbage med blandet følelser. Holdet spillede ikke specielt godt og forventet at spiller som Son vil skabe problemer for bagkæden. Liverpools centerforsvar e bare for langsomme og derfor uforståeligt at de spiller med så højt en bagkæde.
Skrevet af Gunners_Vanløse
Der var Tottenham godt nok heldige.

Flot at Liverpool at få point på udebane med coronaramt trup og en dommer/VAR der tydeligt favoriserede Tottenham.
Skrevet af D.B.R. ©
Forstår ikke at Liverpools 2. mål ikke underkendes af VAR. Salah spiller jo håndbold i feltet.

Fordi Tierney ikke ser den, og Lloris efterfølgende redning giver en ny spilsituation. De forklarede det fint under kampen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af mu1990
Fed fed kamp og et fair resultat. Lidt ærgerligt at der kommer til at handle om dommeren, for det er sgu en svær kamp at dømme.
Jeg elsker Premier League
Skrevet af Azza
Græder over de brændte chancer.

Men sikke en udvikling på så kort tid! Havde ikke drømt om at overhovedet at kunne sig "vi kunne have vundet over Liverpool i dag" for et par måneder siden.

Og ja dommeren var på Spurs side, det kan ingen modsige.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane Conte OUT
Skrevet af jonaspoulsen
Vild kamp

Meget hård linje fra Tierney. Kane burde være vist ud og han ser først robertson hjerneblødning da VAR kalder ham ud.

Derudover tre straffe kendelser hvor han mener der skal mere til. (Jota, Winks og Alli) Faktisk befriende at han ikke fløjter og han lader spillene gå til den.

Målt på chancer skulle Spurs have taget den, men med kun halv start 11 klar så gik det faktisk bedre end forventet
Skrevet af TheUnitedWay
Underholdende kamp som havde det hele. Jeg kommer godt nok til at savne PL når ligaen bliver sat på pause i morgen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Vane
Inden vi skal høre på skaren af Liverpool fans der skal brokke sig over dommeren, og de kommer som altid:

1. Der var måske straffe til Jota, men det var ikke stort. Ligesom du ikke må tackle med hoften som Emerson gjorde, må man heller ikke stikke 2 hænder i ryggen, som der blev gjort på Alli lige inden Robertsons mål.
Enten dømmer man ingen eller begge.

2. Der var hverken rødt til Kane eller Robertson. De var voldsomme begge to, og 2 gule kort havde været helt fair. Det er altså ikke ballet.

3. Hvor kan jeg dog ikke holde ud at høre på alle de såkaldte eksperter og kommentatorer. De er så subjektive HVER gang United eller Liverpool spiller. Som modstander eller neutral tilskuer, får jeg lyst til at tænde for engelsk tv. De er ikke klogere, men i det mindste knapt så subjektive..

4. Hvor var det dog dejlig at se Alli spille fodbold igen!
Skrevet af 2-0sværføring
Fuldkommen vores egen skyld, uanset hvad, så skal Liverpool køre henover et hold med så ringe kvalitet som Tottenham, hold kæft hvor er de dårlige. Det var vi desværre så også i dag. Også en skidt dommer, men igen, vi skal slet ikke i en position, hvor det betyder noget.
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Gad vide om der kommer en serie af indlæg fra utilfredse Liverpool fans, der mener at de er blevet uretfærdigt behandlet mht Robertsons røde kort. Træls VAR-maskinen lige pludselig går imod jer, hva´?

Uha hvor du fisker...
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af miks
Super dommer indsats, korrekte kendelser. Den med Kanes tackling kunne måske have været rødt
Skrevet af simonstof
LFC

Enig i at VAR ikke kan annullere på grund af arm på bolden, men dommeren kunne jo bare fløjte den. Eller det frispark til Loris som bliver sparket af mane da Loris skal bokse bolden.
Skrevet af Meefa
Straffe til Jota? Nej.
Straffe til Winks? Nej.
Straffe til Alli? Nej.
Fatter ikke folk brokker sig over manglende straffe til Jota :D Der er to mulige til Tottenham der er på samme niveau
Skrevet af Carra.23
Du virker helt blæst med sådan en kommentar aloevgaard. Der er korrekt rødt til Robertson, så der er ikke noget at brokke sig over der. Til gengæld er der andre situationer i kampen som sagtens kan diskuteres.

Derudover er der flere af Tottenhams chancer som var offside, men som ikke bliver checket igennem fordi der ikke blev scoret. Som jeg så det kom Kanes hovedstød over mål efter et hjørnespark, som blev vundet efter en offside situation.

Men når alt kommer til alt, så skal vi bare holde den 2-1 føring. Vi har de i egne hænder på trods af kontroversielle kendelser. Vi skulle bare have omstillet og holdt fast.
Skrevet af RasLas1997
Straffe til Alli? Åben øjnene, ven.
Skrevet af Klopptimist

Tak for en fed kamp, Spurs !

Med en kompetent dommer, klart straffe til Jota og klart rødt til Kane var det sgu aldrig blevet spændende.

Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Slettet(101631231501)
Puha, havde lidt troet, at corona ville ødelægge kampen, det gjorde den på sin vis også, men i dag var det dommeren og VAR-rummet, der ødelagde kampen med en fuldstændig håbløs manglende linje. Det var synd for begge hold, at de skulle tage til takke med en så uprofessionel og ringe indsats fra dommer Tierney og hans VAR-rum.

Liverpool sad på spillet. Tottenham kørte kontra. Tierney kørte one man show og ville stjæle alle overskrifter. Han bør gå på pension inden jul.

Kampen har jeg ikke så meget at sige til. Tror det lige skal synke sig, at en dommer kan ødelægge en fodboldkamp i så høj grad som tilfældet var i dag. Den er svær at sluge. Kigger man bort fra de tydelige fejlkendelser, så er jeg tilfreds med 2-2. Midtbanen var svækket og Tottenham er virkelig farlige på kontraangreb. Alisson måtte diske op med mange flotte redninger, omend en del af dem var offside alligevel og oppe i den anden ende var der også rigelig med chancer mod Lloris. Så begge hold havde fin anpart af kampen. Men det der stikker igennem som en tårn i øjet, er selvfølgelig ham den lille prop i sort og VAR. Det må ikke have lov at ske, at det er dommerfejl det, man fremhæver i 2021 fodbold. Hvad er så meningen med VAR???
Skrevet af PFFChelsea
Feeeeeedt resultat. Tak til dommeren!
Skrevet af mikkelcp
Var Liverpool de uheldige? De er sgu da heldige med at Son, Kane og Alli formår at brænde så gigantiske chancer på stribe. Wow, hvor var det vildt. Flot læst af Conte med en taktik der gav så mange chancer. Havde slet ikke regnet med at kampen skulle være ligeværdig.
Skrevet af Pnadwe
Sådan en kamp der får en til at overveje, om fodbold er ens tid værd. Man ville være bedre tjent med at slå terning om de store beslutninger, end at sætte VAR og Tierney til det. Mesterskabet bliver praktisk talt afgjort af arbitrære dommerbeslutninger. City der vinder mod Wolves pga. et håbløst straffe og nu denne, hvor Tierney fejler på hvad der bør være de to letteste beslutninger i hans liv.
annonce
0