Snak

Mere indhold efter annoncen
Helt igennem håbløs dommerarbejde. Dommer niveauet i PL er pinlig. Når det sagt, burde Tottenham have lukket kampen i første halvleg med deres 3-4 gigant chancer. Som Liverpool fan sidder man tilbage med blandet følelser. Holdet spillede ikke specielt godt og forventet at spiller som Son vil skabe problemer for bagkæden. Liverpools centerforsvar e bare for langsomme og derfor uforståeligt at de spiller med så højt en bagkæde.
Der var Tottenham godt nok heldige.

Flot at Liverpool at få point på udebane med coronaramt trup og en dommer/VAR der tydeligt favoriserede Tottenham.
Forstår ikke at Liverpools 2. mål ikke underkendes af VAR. Salah spiller jo håndbold i feltet.

Fordi Tierney ikke ser den, og Lloris efterfølgende redning giver en ny spilsituation. De forklarede det fint under kampen.
Y. N. W. A. #JFT97
Fed fed kamp og et fair resultat. Lidt ærgerligt at der kommer til at handle om dommeren, for det er sgu en svær kamp at dømme.
Jeg elsker Premier League
Græder over de brændte chancer.

Men sikke en udvikling på så kort tid! Havde ikke drømt om at overhovedet at kunne sig "vi kunne have vundet over Liverpool i dag" for et par måneder siden.

Og ja dommeren var på Spurs side, det kan ingen modsige.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Vild kamp

Meget hård linje fra Tierney. Kane burde være vist ud og han ser først robertson hjerneblødning da VAR kalder ham ud.

Derudover tre straffe kendelser hvor han mener der skal mere til. (Jota, Winks og Alli) Faktisk befriende at han ikke fløjter og han lader spillene gå til den.

Målt på chancer skulle Spurs have taget den, men med kun halv start 11 klar så gik det faktisk bedre end forventet
Underholdende kamp som havde det hele. Jeg kommer godt nok til at savne PL når ligaen bliver sat på pause i morgen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Inden vi skal høre på skaren af Liverpool fans der skal brokke sig over dommeren, og de kommer som altid:

1. Der var måske straffe til Jota, men det var ikke stort. Ligesom du ikke må tackle med hoften som Emerson gjorde, må man heller ikke stikke 2 hænder i ryggen, som der blev gjort på Alli lige inden Robertsons mål.
Enten dømmer man ingen eller begge.

2. Der var hverken rødt til Kane eller Robertson. De var voldsomme begge to, og 2 gule kort havde været helt fair. Det er altså ikke ballet.

3. Hvor kan jeg dog ikke holde ud at høre på alle de såkaldte eksperter og kommentatorer. De er så subjektive HVER gang United eller Liverpool spiller. Som modstander eller neutral tilskuer, får jeg lyst til at tænde for engelsk tv. De er ikke klogere, men i det mindste knapt så subjektive..

4. Hvor var det dog dejlig at se Alli spille fodbold igen!
Fuldkommen vores egen skyld, uanset hvad, så skal Liverpool køre henover et hold med så ringe kvalitet som Tottenham, hold kæft hvor er de dårlige. Det var vi desværre så også i dag. Også en skidt dommer, men igen, vi skal slet ikke i en position, hvor det betyder noget.
YNWA
Gad vide om der kommer en serie af indlæg fra utilfredse Liverpool fans, der mener at de er blevet uretfærdigt behandlet mht Robertsons røde kort. Træls VAR-maskinen lige pludselig går imod jer, hva´?

Uha hvor du fisker...
Y. N. W. A. #JFT97
annonce