Snak

Mere indhold efter annoncen

Spurs videre i CL efter sindssygt comeback

Skrevet af bold
tir 26. nov 2019

På trods af, at Tottenham var nede med to mål efter 19 minutter, endte det alligevel lykkeligt for Eriksen og co, da Tottenham vandt 4-2 over Olympiakos.Læs hele nyheden her
Skrevet af madin
Mon ikke om Mou har fundet ud af han skal droppe Dier fremover.
Skrevet af Nightmaremoon99
Jeg er imponeret over den måde Mourinho har fået Aurier til at tro på sig selv og spille godt jeg håber bare han har lært at Dier ikke er så god som han troede han var
Skrevet af 12'eren
Eriksen-effekten....
Skrevet af liquiddk
Så må vi snart se ham starte inde igen...
EFB for life Man Utd since Schmeichel æraen Schalke siden Sand Sevilla pga tilhængerne Palermo Danskerklubber generelt ;)
Skrevet af Ostebøve
CE burde have scoret til sidst, Son var helt væk i denne kamp
Skrevet af waister
Eriksen lavede dog, udover et par gode indlæg, mange fejl og dårlige indlæg. Så vil ikke tilskrive ham sejren, men nærmere manageren i pausen.
Dejligt med et godt comeback efter horrible 30 minutter..
To dare is to do. Tottenham Hotspur!
Skrevet af Altobold
Er sgu blevet lidt glædeligt overrasket over Mourinhos indtræden hos Spurs!
Han har i hvert fald gjort en del gode ting, som gode snakke med spillerne, og den high-five til bolddrengen der jo nærmest assisterede på det ene mål i aften var også ganske høj klasse
Der er stadig nok at arbejde med kunne vi se, men sejre giver altså tro på tingene!
Skrevet af morten_bo
Mon ikke om Mou har fundet ud af han skal droppe Dier fremover.


Forhåbentlig. Og det gælder også Winks. De to er bare ikke gode nok.
Brøndby, Landsholdet
Skrevet af Azza
Enig. Sissoko og NDombele er så meget bedre end alternativet.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Skrevet af Slettet(511433202601)
Problemet for Mou er at hverken Ndombele el Sissoko er 6er. Alternativet er Vertronghen el Alderwield, men de er for alngsomme
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af mikkelcp
"What made me [start Winks and Dier] was the positional play of the four attacking players," Mourinho told BBC Sport.

´I needed one midfielder that was more positional and I needed one midfielder that was more a passer of the ball.

Of course, when I see Moussa, he is a very good player but he is very different than my needs"

Mourinho skal bruge bestemte typer i hans foretrukne system. Det er ikke et spørgsmål om at placere de 11 individuelt bedste inde på banen.
Skrevet af morten_bo
Mourinho skal bruge bestemte typer i hans foretrukne system. Det er ikke et spørgsmål om at placere de 11 bedste inde på banen.


Men åbenbart havde han ikke analyseret det særlig godt. Uanset hvilket system han vil spille, så skal han stadig bruge spillere der har en vis klasse, og det har de to virkelig ikke.
Brøndby, Landsholdet
Skrevet af lilywhite
Men åbenbart havde han ikke analyseret det særlig godt. Uanset hvilket system han vil spille, så skal han stadig bruge spillere der har en vis klasse, og det har de to virkelig ikke.


Fuldstændig enig. Hvis man ikke har to spillere af de "typer" han leder efter med rette niveau, så må man finde en bedre løsning. Og sætte holdet ud fra de spillere, man har til rådighed, og ikke efter et specifikt system, som måske - måske ikke - har fungeret tidligere med en helt anden trup.

Men hvad med at prøve Foyth og N´dombele sammen? Foyth har spillet en udmærket seks´er for det argentinske landshold tidligere.
"... once more it's all about defeating our own demons. Always with the demons. Tottenham's greatest adversary is Tottenham."
Skrevet af Dreamworkz
Dier, Winks og Rose er ganske enkelt ikke gode nok. Eriksen viser godt spil for første gang siden Palace-kampen. Han har dog stadig svært ved at løfte bolden fra græsset på hjørnespark.
Dele er som skudt ud af en kanon med Mou som træner, lad det endeligt fortsætte. Første halvleg langt under niveau, god in-game management og formentligt store ord i pausen. Sejr. Videre i CL. Jeg er tilfreds.
Det er ALTID dommerens skyld
Skrevet af Slettet(511433202601)
At spille for Argentina, hvor tempoet og modstandernes presspil kontra tempoet og presspillet i PRL er jo 2 vidt forskellige verdener. Han har i forvejen problemer med på sin favorit plads.

Mou skal ud og hente en 6er til januar. Det værste for Tottenham er at han henter Matic.

Sissoko og Ndombele skal virkelig kæmpe for at komme på holdet. Ja de er bedre spillere end Winks og Dier, men de er ikke bedre som 6ere.
Mou kan ik vente til januar og bare ændre system og stil bare fordi han mangler spillerne til sit spil. Det vil koste point og det har man ikke råd til.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af spurssince82
Tænk at denne tråd handler om Dier! Hele holdet sejlede indtil Mou lavede en taktisk ændring, der ligeså godt kunnne have kostet Winks eller en anden at blive ofret for holdet. Mou har jo efterfølgende undskyldt til Dier.

Langt mere væsentligt må være at Jose & Spurs nu har 6 point i 2 kampe og scoret 7! mål ved at "parkere bussen" :-)

Klassemål og kamp af Aurier. Rekord af Kane 20 mål i 24 CL kampe nu.

Alt er ikke perfekt, men The Special One har gjort sit indtog og det ligner vist at mange må æde deres ord. Desuden klasse at have overskud, til at give high five og krammer til den unge bolddreng.
Kane. Son. Kulu. Højbjerg. To Dare is to Do.
Skrevet af Slettet(300654210904)
Spurs82 @

Hvem i alverden må æde deres ord? Er der nogen der har påstået at Mourinho er en talentløs træner, der aldrig ville vinde en kamp med Tottenham? Ellers så ved jeg ikke hvem der må æde deres ord, eller om du er helt klar over hvad kritikken af Mourinho egentlig går ud på. Om Tottenham så havde vundet 15-0 2 gange, er der i øvrigt ikke mange der ændrer mening om en en træner på et så håbløst sample size.

Mourinho startede i øvrigt også fint i United. Han var også fuld af overskud og High fives i den første sæson. Det er ikke hans første 1-2 sæsoner i en klub han kritiseres for.
Skrevet af spurssince82
@TommyfraThailand

Prøv at læse tråden efter Mou blev ansat!

Desuden er det altså fjollet kun at bedømme Mou på hans tid United. Hans periode der, er vel den der mindst definerer Mourinho og hans karriere og selv med et United hold langt fra storhedstider fik han en pokal i hus. Og jeg ved det må gøre ondt, hvis man holder med Man U., men truppen i Tottenham er altså bare bedre og organisationen i klubben ligeså.
Kane. Son. Kulu. Højbjerg. To Dare is to Do.
Skrevet af MR. Buur
Hvad fanden ! er Mourinho kommet på lykke piller? eller er han bare kommet til det rigtige hold? Har stor respekt for en manager der efter mindre end 30 min ser at taktikken ikke holder - handler og sætter Eriksen ind - det er godt arbejde, kram til en bold dreng og kort efter kampen forklarer han hvorfor Dier skulle ud.. godt gået og flot start - ingen var vel i tvivl om at der var noget af en opgave at gå i gang med.. men det ser spændende ud, håber vi ser Spurs komme op og kæmpe i den del af tabellen hvor Spurs holder til.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af keane10
Personligt kan jeg rigtig godt lide Winks og syntes han er en vidunderlig lille spiller, selvom han som alle andre på holdet var elendig i 1 halvleg.

Jeg er klart i undertal her, men kan så trøste mig med at Poch, Mourinho og Southgate åbenbart ser det samme som mig. Englands nummer 10 i deres seneste landskamp # Harry Winks!
annonce
0