Snak

Mere indhold efter annoncen
@Branca del Borup

Snotti spytter på "Christian Pølle"

Men Christian Pølle må gerne slå en svensk spiller ned.. Ja.. jeg kan godt se hvad du prøver at sige os her..

Hverken spytklatter eller punches hører hjemme på en fodboldbane. Og du skal IKKE generalisere Italien for at spytte...
!
JuventinoMan

Er vist helt enig med dig :))
Mamma Mia!

For det første Mr Juve. Hvem i hele hule helvede har nogensinde sagt det er i orden at Poulsen puncher folk i maven. I modsætning til jer, er jeg gammel nok til at huske den kamp mod Sverige, samt hvad det resulterede i. Men du holder vel med Italien og er som sådan fuldstændig ligeglad.

For det andet Mr Juve, er min egen favoritliga faktisk Serie A, ligesom mit favorithold hører hjemme i landet, så det der anti-italienske pis kan du godt pakke sammen; "du skal ikke generalisere Italien". Jeg forestiller mig sådan en hissig Morten & Peter type, der siger det med gråd i sine øjne.

Jo, det skal jeg, og jeg skriver det som en stor majoritet af fodboldelskere mener. Nemlig det, at mange italienske fodboldspillere er nogle forkælede og morsyge latinoer, der tit og ofte har en både arrogant, uforskammet og fimset attitude. Og ja, de spytter også i andre lande, men Italien tager alligevel Coppa Gummi Tarzan hvad dét angår. Finito!
Branca del Borup @

VOKS OP! Den episode med Totti, var for flere år siden.. Manden er meget mere respekteret end dig og hele din familie tilsammen, så mon ikke den episode er glemt? Bare fordi du har et personligt had til ham, som jeg ikke helt kan se hvor skulle komme fra? måske har han haft gang i din mor? Så lad vær med og nævne en episode der er sket for flere år siden..
No Totti, no party.. Poulsen er sku da ikke en skid bedre selv.. Tøssen havde fortjent det.
AS Roma R.I.P Kolding FC
Hmm til Branca del Borups forsvar dvs at slå Lavezzi og Rosi sammen under en betegnelse - er jo netop at Argentina jo historisk har haft en stor befolknings tilvækst af immigranter fra Italien - Det jo ikke for ingenting at argentinerens arrogance i relation til Sydamerikas andre nationaliteter ofte forklares med at vedkommende består ren genetisk af de dårligste national karakterer i heholdsvis en spanier og italiener - hvilket sandsynligvis kan forklare mundvandsproblemerne, den sene alder de flytter hjemmefra...osv - det forklarer dog ikke tendensen til dværgvækst Messi, Maradona.....eller udseende Tevez kan sikkert skyldes engelsk indflydelse i området omkring Río de la Plata i 1800-tallet - tendenser til svenskerhår Caniggia mfl. ses også - af uvisse grunde.
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO TRI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
annonce