Snak

Mere indhold efter annoncen

Stærke Napoli tog et stort skridt mod CL

søn 9. apr 2017
Napoli hentede en overbevisende 3-0-sejr ude mod Lazio og har nu et forspring på syv point til fjerdepladsen i Serie A.

Læs hele nyheden her
Fuldt fortjent sejr til Napoli over et skuffende Lazio hold der nok kan glemme alt om CHL og top 3 efter dagens klare 0-3 nederlag.
Det er klart, at du altid har ret, når du blot stater åbenlyse facts
Det er svært at sige at nogen har ret når det kommer til vurderingen af en fodboldkamp. Enhver har vel sin subjektive holdning til kampens forløb og hvem der havde fortjent sejren.

Du kunne jo komme med din vurdering i stedet for at være mavesur.
Uden en playmaker som stand-in for Biglia falder konceptet med opspil fra eget felt os svært via Murgia & Parolo og vi ender ofte med lange bolde fra 3-backskæden til Milinkovic-Savic. Man må dog konstatere at selvom vi spiller den mest passive kamp i sæsonen kampe (ny backkæde igen-igen, karantæne til Lulic og skade til Immobile inkl post-derbyeffekten kan være forklaringer) har vi faktisk ok muligheder for minimum et point. Napoli er absolut indenfor vores rækkevidde næste år hvis den gns kvalitet i truppen hæves bare en lille smule.
SCB&kvgt;&kvgt; om Lazio er i nærheden af point i den kamp kan vi diskutere. Jeg er dog enig i at efter Napoli dominans i de første 60 min så kommer Lazio i 5-10 min lidt ind i kampen og har et par gode og store muligheder. Men set over en hel kamp mener jeg at Napoli var en klasse bedre.
annonce