Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis han stiller med en 3-5-3 overrasker han flere end BIF.


Haha, jeg nægter at gi mig på det punkt....det var en 3-5-3 med flyvende udskifter :-D
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Selvom du spiller den samme formation på papiret, så kan der jo varieres meget i form af spillervalg, pres, tempo, opdækning, mv.

Jeg vil mene, at både BIF og FCK generelt er ret forudsigelige i Suppen - og med god grund; de har jo haft succes med det de gør. Never change a winning team.
Wow, det går hurtigt i Brøndby. Nu sammenligner man sig selv med Barca.
KSDH
"
Barca har ellers været nemme at slå den seneste (PSG og Juve - til dels Sociedad i weekenden) .."

Fedt nok at bringe kampe op som Barca vandt.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Jeg synes ikke der ligger noget negativt i Ståle´s kommentar. At Brøndby - og også FCK, for den sags skyld, er nemme at læse, bunder jo også i, at de har så tydeligt et koncept. Ingen kan være i tvivl om, hvad de vil, men som han også selv påpeger, så er der forskel på at vide, hvad modstanderen vil, og så at forhindre det.
Hvordan kan man se Ståles kommentar som negativ mod bif?!?! Eller læste man bare overskriften?
Det er vel nærmest en ros, når nu de foregående trænere ikke har haft et koncept at læne sig op af.
Ydermere siger han jo også, at hvis fc kan finde tempoet fra deres topkampe, så kan man spille sig ud af bif´s pres. Hvis ikke bliver det svært. At bemærkningen er lidt åbenlys, er vel det eneste man kan kritisere Ståle for. Men forkert er den jo ikke.
@starks

Wow, det går hurtigt i Brøndby. Nu sammenligner man sig selv med Barca.


Har du da glemt hvordan tiki-taka´en flød d. 21. august sidste år?
Smag mit offerkort!
Brøndbys spillestil er en opgraderet version af Stuttgart for nogle år tilbage - ikke den svære at læse. Og tilmed er det sjovt nok også Horninger som står for det IGEN.
Michael

Man må sige dit niveau er højt i disse dage. Du kender godt hans navn ikke?

Om top.

Der er vel ingen der er i tvivl om Brøndbys spillestil mere, så Ståle siger det jo bare som det er. Og hvis det endelig skal være en stikpille så er det vel mere til alle andre hold at de ikke er gode nok til at gøre noget ved den stil. Så kan slet ikke se det negative imod Brøndby her.
Jeg har svært ved at se Ståle skulle gå iver i en 3-5-2 idag. Kunne måske mere forestille mig at det blev en 4-4-1-1 for at gøre det endnu mere tæt i midten og tvinge Brøndby til indlæg hvor FCK´s midter forsvar vel vil vinde 99 ud af 100 mod Brøndbys angreb.
Men spændende om der er noget i armet.

God kamp.
Sv: Ståle: Brøndbys stil er nem at læse
Alle hold er vel nemme at læse når de bruger den samme taktik hver gang? Det gør vi jo også selv, kunsten er rent faktisk at finde en løsning på det, som f.eks. United med Chelsea i går. Ståle har haft ALT andet end held med at forsvare sig imod det, så måske ikke så smart udmelding


Synes da han har haft udemærket succes
1-1 og 0-0 ?

Ståle har helt ret.
annonce