Snak

Mere indhold efter annoncen

Ståle: Santander-beslutning lørdag

Skrevet af bold
fre 13. apr 2018
Ståle Solbakken fortæller til Ekstra Bladet, at man nok venter til lørdag med at tage en beslutning om, hvorvidt Federico Santander skal spille mod Brøndby.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Alfaogomega
Jeg er meget spændt på om FCK fastholder den offensive stil fra FCM og fra sidste del af FCN kampen.

Det har været noget forrygende offensivt spil, med masser af chancer.

Vil midtbanen med Fisher, Falk(centralt), Zeca og Skov bestå, eller bliver mere defensive typer mon valgt?

Det syntes jeg bliver spændende at få svar på, og selvfølgelig også om Santander bliver klar.

Skrevet af Algero
Mon ikke Fischer ryger på toppen, Kvist ind som stabilisator og Skov og Falk på de to kanter? Jeg tvivler på, at Santander når at blive klar.
Skrevet af SuperSE
Nr. 4
Skrevet af NordensHelvede
Mon ikke der bare er tale om det klassiske spin. Jeg forholder mig i hvert fald til at han er klar på Søndag.

Jeg er dog mere interesseret i hvilken midtbane konstalation FCK bruger når de kommer på besøg. Det er uden tvivl her kampen afgøres.
Skrevet af Cools59971
@Alfaogomega, jeg tror ikke den midtbanekonstellation vil klare opgaven i en kamp mod BIF. BIF´s presspil og energimidtbane vil ikke give dem tid nok, og uden et defensivt anker tror jeg de vil blive kørt over med tanke på at deres centraleforsvar ikke har imponeret helt vildt.
Som BIF fan håber jeg det, (kan også give bagslag, de har gjort det godt), men tror Kvist vil give noget ro mod Brøndbys presspil.
Santander tror jeg helt sikkert spiller, det må være spil for galleriet. :-)

Bliver en spændende kamp!
Skrevet af Alfaogomega
Cools
Samme tanke har jeg også haft.

Hvis nu FCK stiller med den mere defensive opstilling som Algero også var inde på, kan man så tale om at der er byttet lidt roller mellem BIF og FCK:
Her tænker jeg, det er ret oplagt hvordan BIF griber kampen an. Der er måske lidt tvivl om et par pladser i opstillingen, men udtrykket vil være det samme uanset valg.

Hos FCK er det måske nærmere en tilpasning, hvor man prøver at tilpasse sig ift. BIF

Ift rollebytningen, så tænker jeg på Thomas Frank perioden, hvor han tilsidesatte sit eget spilkoncept og fyldte så meget fysik som muligt på i kampene mod FCK.

Skrevet af Rogosjin
Mon ikke der bare er tale om det klassiske spin. Jeg forholder mig i hvert fald til at han er klar på Søndag.


Det er helt sikkert spin.

Nu bliver Brøndbys forbederedelser jo totalt smadret, Zorninger kommer helt sikkert til at ændre en masse omkring Brøndbys forberedelser fordi de ikke føler sig sikker på om de skal stå over for Santander eller Wind eller Fischer eller Pavolivic comeback knockout 2018!1!! som makker til Sotiriou.

Panikken på Vestegnen er total på baggrund af dette mesterlige spin.

Alternativet ville jo være, at Ståle ikke tror han manipulere Zorninger til at ændre en tøddel på Brøndbys forbederedelser, og at Santander faktisk stadig døjer med en småskade, hvorfor det ikke står klart endnu om han kan spille eller ej, og i hvor lang tid.

Men det ville jo kræve at der ikke er noget mystisk i at spillere man er usikre på om kan spille, nogen gange bliver klar til at spille.

Så selvfølgelig er det spin, ligesom det har været det alle de andre gange hvor en spiller man er usikker på om bliver klar, bliver klar.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af NordensHelvede
@Rogosjin

Træk lige vejret kaptajn. Det var da et langt udbrud.

Du ved ligeså godt som jeg at disse "tvivlsomme" spillere får lidt ekstra omtale af trænere/klubber op til sådanne kampe. Det er meget klassisk! At ingen rigtig hopper på den længere eller forholder sig til det er så en anden sag.

Jeg nævner da også tydeligt at jeg forholder mig til at han er med. Det skal man da selvfølgelig når der er tale om en spiller af Santanders kaliper. Jeres alternativer er ikke ligefrem tæt på samme niveau.
Skrevet af (u)tilfreds
@Cools,

Er det ikke muligt Ståle synes hans defensive indstilling og fysik på midtbanen ikke helt kan matche BIF, men istedet vælger boldfaste teknikkere der ikke lader sig kyse og stresse i en mod en situationer, men istedet skal spille sig ud af BIFs pres og fange dem langt fremme i banen. Jeg tænker FCKs første mål mod FCM er hvad han har i tankerne. BIFs forsvar skal nok få problemer med Falk, Skov og Fischer + hvem så end sættes i front.
Skrevet af Interforlivet
@(u)tilfreds: Jeg tror sagtens du kan have/få ret i at BIF vil få alvorlige defensive problemer, hvis FCK vælger at stille op som mod FCM. Omvendt vil det helt klart så også gøre dem sårbare over for BIFs offensiv (særligt Mukhtar vil nok nyde godt af det).

Vælger Ståle den "offensive" løsning kunne vi med andre ord godt være in for a treat sammenlignet med de seneste års derbies der jo ikke ligefrem har været målrige.
annonce
0